Recensies

Iedere dag doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Gouda.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Wij vinden het fijn als u ook een recensie achter laat over onze dienstverlening in Gouda. 

Bedankt Tonie

Dit heeft alles en compleet te maken met de uitvaartverzorger Tonie de Coo. Tot ons grote verdriet hebben wij in februari afscheid moeten nemen van mijn vader. Tonie kwam opeens binnenwandelen als de uitvaartverzorger. Dat alles zo fijn en vlekkeloos zou lopen deze week hadden wij op voorhand niet durven te verwachten. We hebben de afspraak gemaakt dat als mijn terminale moeder daarna kwam te overlijden, dat ook Tonie de persoon zou zijn die dit zou oppakken. Niet alleen in de overlijdensweek, maar ook in de tussentijd is er veel en direct contact geweest. Dit was allermeest fijn. Hij heeft ons op alle vlakken bijgestaan en zal ons straks helpen met de plaatsing van beide urnen in een urnengraf. Buiten zijn formele taken als uitvaartverzorger ben ik erachter gekomen dat hij ook op persoonlijk gebied een fantastische vent is. Het is een absolute aanwinst voor het bedrijf Monuta en als Tonie 'opeens' binnenwandelt als uitvaartverzorger, dan weet je in ieder geval dat alles 100% goed gaat komen. Het waren 2 fantastische uitvaarten en ik had het me niet mooier kunnen wensen.

mevrouw

Een aantal weken na de uitvaart van mijn vader denk ik nog regelmatig aan de fantastische zorg die Monuta en met name Tonie de Coo (onze uitvaartverzorger) heeft geleverd. Tonie, je was helemaal top, en dat wil ik nog even aan je kwijt. Jouw benadering van onze niet alledaagse familie, het doorzien van de verschillende familiepatronen en -belangen, jouw verregaande service en jouw empathische persoonlijke houding, hebben ons allen goed gedaan in een moeilijke periode. Dankjewel!!

Grote steun

Kennis van zaken maar vooral Yvonne Warnaar was voor ons gezin een grote steun.

Vriendelijk

Empatisch, vriendelijk, professioneel.

Een groot compliment

De medewerkers zijn ontzettend lief en betrokken en denken met je mee. Tonie de Coo is echt een kei in zijn vak. De collega's die als eerste er waren om mijn Mama te verzorgen waren ook superlief, ik heb helaas maar ??n naam onthouden en dat is Jean-Luc, als ik het zo goed schrijf. Hij nam de leiding, regelde, stelde gerust, was begripvol. En wat ik heel erg bijzonder vond dat hij Mama haar favoriete geurtje had op gesprayd. Het zijn de kleine dingen die het doen maar zo waardevol in dit intens verdrietige proces. Er werd zelfs voor ons een erehaag gemaakt op de IJsselhof toen wij terug kwamen van het crematiehuisjes, echt heel bijzonder. De andere collega?s waren ook echt superlief en behulpzaam, ik weet helaas hun namen niet meer maar groot compliment voor de medewerkers van Monuta!

Goede afspraken

Goede afspraken. En alles is gegaan zoals wij het wilden.

Perfect geregeld

Er wordt zeer professioneel gewerkt! Alles rond de uitvaart was perfect geregeld.

Netjes geholpen

Goed contact, netjes geholpen, werd goed geluisterd naar onze wensen.

Goed geholpen

Goed geholpen, kon ook bellen als we iets wilden weten.

Oprecht en persoonlijk

Ik vind dat we op een goede manier begeleid werden, met oprechte en persoonlijke aandacht.