Recensies

Iedere dag doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Steenwijkerland.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Wij vinden het fijn als u ook een recensie achter laat over onze dienstverlening in Gouda. 

Luisterend oor

Een luisterend oor is erg belangrijk gedurende deze tijd, hier ben ik jullie erg dankbaar voor.

Goed geregeld

Voor de begrafenis is alles perfect geregeld. De uitvaartverzorger regelt alles voor je en voorziet in goede raad en tips.

Goed en vriendelijk

Goede en zeer vriendelijke behandeling

Veel steun en warmte

Heel veel steun en warmte mogen ontvangen van Toon de Coo, veel persoonlijk contact, mooie herinneringen aan de herdenkingsdienst over gehouden door meerdere initiatieven en ideeen van Toon.

Keurig

Keurige en fijne begeleiding, oog voor de omgeving en achterblijvers.

Fijne, persoonlijke benadering

Fijne, persoonlijke benadering en respectvolle behandeling. De uitvaart zelf was tot in de puntjes geregeld, ondanks de enorme drukte en er is goed gehoor gegeven aan onze persoonlijke wensen

Persoonlijke aandacht en interesse

Persoonlijke aandacht en interesse tijdens het regelen van de uitvaart. Meedenken en meepraten zonder te sturen. Persoonlijke aandacht en rust tijdens het verzorgen met ons van mijn moeder

Goed en vriendelijk

Wij zijn heel goed en heel vriendelijk geholpen. Er werd ook vanuit alles meegedacht aan bepaalde zaken. Wanneer mij wat te binnen schoot en ik stuurde de vraag over de mail werd ik dezelfde dag nog gebeld met het antwoord.

Onze dank

Uitstekend georganiseerd direct vanuit het Hospice door medewerkers vanaf kantoor en het gesprek rondom alle organisatieaspecten met Tonie de Coo. Deze heeft ons door deze moeilijke tijd heen geloodst met de ervaring van een volleerd jongleur. Wist zich prima aan ons aan te passen en de wensen van mijn zus en uiteraard familie perfect op te pakken. Onze dank voor zijn inzet en ondersteuning.

Persoonlijk en straalt rust uit

Persoonlijke benadering, straalt rust uit. Komt afspraken na.