Recensies

Iedere dag doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Gouda.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Wij vinden het fijn als u ook een recensie achter laat over onze dienstverlening in Gouda. 

Vriendelijk

Empatisch, vriendelijk, professioneel.

Een groot compliment

De medewerkers zijn ontzettend lief en betrokken en denken met je mee. Tonie de Coo is echt een kei in zijn vak. De collega's die als eerste er waren om mijn Mama te verzorgen waren ook superlief, ik heb helaas maar ??n naam onthouden en dat is Jean-Luc, als ik het zo goed schrijf. Hij nam de leiding, regelde, stelde gerust, was begripvol. En wat ik heel erg bijzonder vond dat hij Mama haar favoriete geurtje had op gesprayd. Het zijn de kleine dingen die het doen maar zo waardevol in dit intens verdrietige proces. Er werd zelfs voor ons een erehaag gemaakt op de IJsselhof toen wij terug kwamen van het crematiehuisjes, echt heel bijzonder. De andere collega?s waren ook echt superlief en behulpzaam, ik weet helaas hun namen niet meer maar groot compliment voor de medewerkers van Monuta!

Goede afspraken

Goede afspraken. En alles is gegaan zoals wij het wilden.

Perfect geregeld

Er wordt zeer professioneel gewerkt! Alles rond de uitvaart was perfect geregeld.

Netjes geholpen

Goed contact, netjes geholpen, werd goed geluisterd naar onze wensen.

Goed geholpen

Goed geholpen, kon ook bellen als we iets wilden weten.

Oprecht en persoonlijk

Ik vind dat we op een goede manier begeleid werden, met oprechte en persoonlijke aandacht.

Prettig personeel

Correcte afwikkeling. Prettig personeel.

Netjes en professioneel

Dit kan ik zeer zeker. Tony de uitvaartverzorger was een erg fijn persoon. Erg netjes en professioneel heeft hij alles voor ons verzorgd. Maar tegelijkertijd ook erg persoonlijk. Zo konden we hem middels whatsapp bereiken en konden we hem bellen om vragen. Ook heeft hij ons laatst nogmaals gevraagd hoe het met ons gaat. Naast zijn functie als uitvaartverzorger vinden wij hem ook op persoonlijk gebied een erg fijn en sociaal persoon. Het verlies van mijn vader is het ergste wat ik ooit heb meegemaakt, maar de aanwezigheid van Tony gaf een verlichtend en betrouwbaar gevoel.

Prima geregeld

Prima geregeld. Zou er wel bij vertellen dat de goede service hogere kosten meebrengt.