Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0182 - 512 231

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Gouda gemiddeld met een

9.7
13 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Gouda aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles is en wordt goed geregeld

Meer lezen
Peter laurens
Spijkenisse
04-01-2022
10

Alles is gegaan hoe ik het had bedacht. Het meedenken en aanvullen was heel mooi en nuchter. Er was veel mogelijk. Tot in de puntjes verzorgd! Ook de catering was verrassend en heel goed!

Meer lezen
Ivon
Capelle aan den IJssel
04-01-2022
9

Dit is mijn eerste keer dat ik met een uitvaartverzorger te maken kreeg. Ben door Monuta heel goed geholpen zowel voor als na de crematie.

Meer lezen
Coby
Rotterdam
15-08-2021
10

in een droevige periode, heeft de medewerker van monuta, op keurige wijze gepast ons bijgestaan, om toch de noodzakelijke keuzes te maken en het verdere verloop van het traject tot en met de begravenis keurig verzorgd, ook na deze periode nog contact gehad en altijd belangstellend, of ik nog ergens hulp nodig had

Meer lezen
jan
rotterdam
14-08-2021
10

Lieve en meedenkende uitvaartverzorger. Alles goed geregeld.

Meer lezen
Esmeralda
Gouda
05-06-2021
10

Zeer deskundig geholpen, vanaf dag van overlijden tot en met de crematie.

Meer lezen
Willem
Rijnsburg
27-05-2021
9

Ondanks de corona maatregelen (videobellen) zeer goed bijgestaan. Ik zag er eerst erg tegenop om zo te communiceren, maar het is alles meegevallen. Zeer goed contact gehad met de uitvaartverzorger Tonie de Coo. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Meer lezen
Van Popering
Reeuwijk
18-05-2021
9

Onze uitvaartverzorger was een prettig persoon met veel aandacht voor onze wensen. De uitvaart was mooi en indrukwekkend, precies zoals mijn broer het gewild zou hebben.

Meer lezen
Linda
Amsterdam
02-05-2021
10

Onze ervaring met Monuta is dat ze tot in de puntjes hebben verzorgd.

Meer lezen
pieter
Helmond
11-02-2021

Dit heeft alles en compleet te maken met de uitvaartverzorger Tonie de Coo. Tot ons grote verdriet hebben wij in februari afscheid moeten nemen van mijn vader. Tonie kwam opeens binnenwandelen als de uitvaartverzorger. Dat alles zo fijn en vlekkeloos zou lopen deze week hadden wij op voorhand niet durven te verwachten. We hebben de afspraak gemaakt dat als mijn terminale moeder daarna kwam te overlijden, dat ook Tonie de persoon zou zijn die dit zou oppakken. Niet alleen in de overlijdensweek, maar ook in de tussentijd is er veel en direct contact geweest. Dit was allermeest fijn. Hij heeft ons op alle vlakken bijgestaan en zal ons straks helpen met de plaatsing van beide urnen in een urnengraf. Buiten zijn formele taken als uitvaartverzorger ben ik erachter gekomen dat hij ook op persoonlijk gebied een fantastische vent is. Het is een absolute aanwinst voor het bedrijf Monuta en als Tonie 'opeens' binnenwandelt als uitvaartverzorger, dan weet je in ieder geval dat alles 100% goed gaat komen. Het waren 2 fantastische uitvaarten en ik had het me niet mooier kunnen wensen.

Meer lezen

heer Koster

Een aantal weken na de uitvaart van mijn vader denk ik nog regelmatig aan de fantastische zorg die Monuta en met name Tonie de Coo (onze uitvaartverzorger) heeft geleverd. Tonie, je was helemaal top, en dat wil ik nog even aan je kwijt. Jouw benadering van onze niet alledaagse familie, het doorzien van de verschillende familiepatronen en -belangen, jouw verregaande service en jouw empathische persoonlijke houding, hebben ons allen goed gedaan in een moeilijke periode. Dankjewel!!

Meer lezen

Linda Mol

De medewerkers zijn ontzettend lief en betrokken en denken met je mee. Tonie de Coo is echt een kei in zijn vak. De collega's die als eerste er waren om mijn Mama te verzorgen waren ook superlief, ik heb helaas maar ??n naam onthouden en dat is Jean-Luc, als ik het zo goed schrijf. Hij nam de leiding, regelde, stelde gerust, was begripvol. En wat ik heel erg bijzonder vond dat hij Mama haar favoriete geurtje had op gesprayd. Het zijn de kleine dingen die het doen maar zo waardevol in dit intens verdrietige proces. Er werd zelfs voor ons een erehaag gemaakt op de IJsselhof toen wij terug kwamen van het crematiehuisjes, echt heel bijzonder. De andere collega?s waren ook echt superlief en behulpzaam, ik weet helaas hun namen niet meer maar groot compliment voor de medewerkers van Monuta!

Meer lezen

heer Krijgsman