Waarom Monuta Gouda?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 249 recensies

Uitvaart Gouda

Om een uitvaart in Gouda zo passend mogelijk te kunnen maken, luisteren wij naar u. Naar wat uw wensen en die van uw overleden dierbare zijn, maar ook naar wie uw overleden dierbare was. Wij kennen de mogelijkheden voor een uitvaart in Gouda en omgeving en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Door te luisteren naar uw wensen, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt.

 

Bel bij overlijden 0182 - 512 231

Voor een uitvaart in Gouda staan wij voor u klaar

Als een dierbare overlijdt, dan wilt u graag dat iemand u bijstaat met warmte en begrip. Monuta Gouda snapt dit. Wij bieden u dan ook rust in een periode waarin veel moet worden geregeld. Dit doen wij door u te ontzorgen, maar ook door te zorgen dat u afscheid van uw dierbare kunt nemen in een uitvaartcentrum die sfeervol, huiselijk en rustgevend is.

 

Neem contact op met onze uitvaartverzorger

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Gouda

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Gouda. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 0182 - 512 231.

Meer informatie