Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0182 - 512 231

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 25 beoordelingen.
96% beveelt ons aan.

Marjo
07-03-2024

Bij grootte opkomst geen verbinding terwiijl er heel veel in de koffiekamer werden gezet geen kaart geen code via krant

Lees meer

Willem
11-01-2023

Deze mensen weten wat een uitvaart is. Respect, extra zorg, het is net even meer. Hartelijk dank !

Lees meer

Lies
18-11-2022

Mijn ervaring met Monuta heb ik als zeer positief ervaren. Van het begin tot het eind is alles zo goed en mooi verlopen. Ook dankzij Tonie kijken wij zeer positief terug op alles. Hij heeft de uitvaart zo goed geregeld. We konden altijd bij hem terecht zelfs na de begrafenis stond hij nog voor ons klaar.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Gouda

Als een dierbare overlijdt, dan wilt u dat iemand u helpt. Met de praktische zaken die bij een overlijden komen kijken, maar ook met een luisterend oor. Monuta in Gouda is er voor u. Wij proberen rust te creëren in een tijd waar veel geregeld moet worden. Of het nu om een begrafenis of crematie in Gouda gaat. Om een uitvaart zo passend mogelijk te maken, luisteren wij naar u. Naar wat uw wensen en die van uw overleden dierbare zijn, maar ook naar wie uw overleden dierbare was. Wij kennen de mogelijkheden voor een uitvaart in Gouda en omgeving en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Hierdoor zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt. Monuta in Gouda is er voor u. 
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Gouda uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Aalberseplein 1
2805 EG Gouda
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Agnetha Varela uvv vderSpek
Uitvaartverzorger

Agnetha

Varela

Lees meer over Agnetha

Image
Leon van Pelt uvv vanderSpek
Uitvaartverzorger

Leon

van Pelt

Lees meer over Leon

Image
Danielle van Rossum uvv vanderSpek
Uitvaartverzorger

Danielle

van Rossum

Lees meer over Danielle

Image
Monuta Gouda

Uitvaartcentrum Gouda

Ons uitvaartcentrum in Gouda is een prettige plek om de uitvaart van begin tot eind te regelen. Het uitvaartcentrum heeft een huiselijke en rustgevende sfeer. Vanuit hier kunt u in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare. Ons uitvaartcentrum in Gouda heeft vier 24-uurskamers waar u terecht kunt om uw overleden dierbare bezoeken, maar heeft ook een rouwkamer, aula en koffiekamer.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Gouda werkt samen met de volgende lokale partners
Notaris
Notariskantoor Wagener
Partner
Goudwisselkantoor
Asverstrooiing
Aqua Omega
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Bodegraven, Nieuwerbrug, Waddinxveen, Moerkapelle, Zevenhuizen Zh, Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Stolwijk, Berkenwoude, Gouderak, Moordrecht, Haastrecht, Vlist, Bergambacht, Ammerstol, Schoonhoven, Oud Alblas, Hardinxveld Giessendam, Giessenburg en Waarder.
Ik ben op zoek naar een uitvaartcentrum in Gouda. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Gouda? Dan kunt u bij ons terecht. Ons uitvaartcentrum in Gouda is voorzien van alle gemakken en heeft een huiselijke en rustgevende sfeer. Het uitvaartcentrum biedt vier prachtige familiekamers waar u 24 uur per dag terecht kunt, maar ook een rouwkamer, aula en koffiekamer. U kunt hier de uitvaart van begin tot eind laten plaatsvinden.
Hoe kan ik online condoleren en herdenken met Memoria?
Op het platform Memoria kunt u als nabestaande voor uw overleden dierbare een herdenkingspagina aanmaken. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen u hier als nabestaande condoleren. Op Memoria kunt u foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen uw overleden dierbare herdenkt. De pagina is alleen toegankelijk met een inlogcode uit respect voor de privacy van u als nabestaande en uw overleden dierbare. Afhankelijk van uw keuze wordt de code weergegeven op de rouwkaart, in een advertentie of wordt deze toegezonden per mail.