Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0182 - 512 231

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 18 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Peter van Dartelen
05-07-2022

Uitvaart geheel volgens verwachting.

Lees meer

sabina
20-06-2022

Respectvol en van begin tot eind naast ons gestaan. Fijne begeleiding en zorg voor iedereen. Volledig geluisterd naar alle wensen en alles voor elkaar krijgen tot in de puntjes . Bedankt toni en team!

Lees meer

Sonja
03-06-2022

Ik kan Monuta zeker aanbevelen. Vriendelijke mensen die je bijstaan en voorzien van goed advies .

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Gouda

Als een dierbare overlijdt, dan wilt u dat iemand u helpt. Met de praktische zaken die bij een overlijden komen kijken, maar ook met een luisterend oor. Monuta in Gouda is er voor u. Wij proberen rust te creëren in een tijd waar veel geregeld moet worden. Of het nu om een begrafenis of crematie in Gouda gaat. Om een uitvaart zo passend mogelijk te maken, luisteren wij naar u. Naar wat uw wensen en die van uw overleden dierbare zijn, maar ook naar wie uw overleden dierbare was. Wij kennen de mogelijkheden voor een uitvaart in Gouda en omgeving en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Hierdoor zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt. Monuta in Gouda is er voor u. 
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Gouda uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Aalberseplein 1
2805 EG Gouda
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Tonnie de Coo
Uitvaartverzorger

Tonie

de Coo

Lees meer over Tonie

Image
Monuta Gouda uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Gouda

Ons uitvaartcentrum in Gouda is een prettige plek om de uitvaart van begin tot eind te regelen. Het uitvaartcentrum heeft een huiselijke en rustgevende sfeer. Vanuit hier kunt u in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare. Ons uitvaartcentrum in Gouda heeft vier 24-uurskamers waar u terecht kunt om uw overleden dierbare bezoeken, maar heeft ook een rouwkamer, aula en koffiekamer.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Gouda werkt samen met de volgende lokale partners
Notaris
Notariskantoor Wagener
Partner
Goudwisselkantoor
Asverstrooiing
Aqua Omega
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Bodegraven, Nieuwerbrug, Waddinxveen, Moerkapelle, Zevenhuizen Zh, Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Stolwijk, Berkenwoude, Gouderak, Moordrecht, Haastrecht, Vlist, Bergambacht, Ammerstol, Schoonhoven, Oud Alblas, Hardinxveld Giessendam, Giessenburg en Waarder.
Ik ben op zoek naar een uitvaartcentrum in Gouda. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Gouda? Dan kunt u bij ons terecht. Ons uitvaartcentrum in Gouda is voorzien van alle gemakken en heeft een huiselijke en rustgevende sfeer. Het uitvaartcentrum biedt vier prachtige familiekamers waar u 24 uur per dag terecht kunt, maar ook een rouwkamer, aula en koffiekamer. U kunt hier de uitvaart van begin tot eind laten plaatsvinden.
Hoe kan ik online condoleren en herdenken met Memoria?
Op het platform Memoria kunt u als nabestaande voor uw overleden dierbare een herdenkingspagina aanmaken. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen u hier als nabestaande condoleren. Op Memoria kunt u foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen uw overleden dierbare herdenkt. De pagina is alleen toegankelijk met een inlogcode uit respect voor de privacy van u als nabestaande en uw overleden dierbare. Afhankelijk van uw keuze wordt de code weergegeven op de rouwkaart, in een advertentie of wordt deze toegezonden per mail.