Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Uitvaartcentrum in Groningen

Monuta heeft een ruim en centraal gelegen uitvaartcentrum in Groningen. Daarnaast is het ook mogelijk om de uitvaartdienst op een andere locatie houden. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Groningen opbaren
Image
Monuta Groningen opbaren
Image
Monuta Groningen opbaren

Opbaren

In het uitvaartcentrum bevindt zich een verzorgingskamer waarin wij alle gewenste zorg aan de overledene geven. Wilt u als nabestaande helpen met de laatste verzorging, dan is dit ook mogelijk. Daarnaast is de ruimte geschikt voor het uitvoeren van rituele bewassingen.

050 - 542 59 62
Image
Monuta Groningen aula
Image
Monuta Groningen Aula
Image
Monuta Groningen Aula

Aula en koffiekamer

Onze aula biedt zitplaatsen aan 20 mensen. Daarmee is de ruimte zeer geschikt voor het houden van een bescheiden herdenkings- en afscheidsdienst. U kunt gebruik maken van een goede geluidsinstallatie en het is mogelijk om filmpjes en foto’s te tonen via een beamer of scherm. De aula kan ook als koffiekamer worden ingericht. Hierbij zijn de cateringmogelijkheden vrijwel onbeperkt. Van een kopje koffie tot een borrel en van een ‘high tea’ tot een uitgebreid buffet.

050 - 542 59 62
Image
Monuta Groningen 24uurskamer
Image
Monuta Groningen 24uurskamer
Image
Monuta Groningen 24uurskamer

24-uurskamer

U vindt in ons uitvaartcentrum drie grote 24-uurs rouwkamers. Als nabestaande ontvangt u de sleutel van deze kamer, zodat u zelf en zonder afspraak kunt beslissen wanneer u bij uw dierbare aanwezig wilt zijn. In de dagen tot de uitvaart staat de rouwkamer geheel tot uw beschikking en mag u ook gebruikmaken van de faciliteiten in de kamer, zoals het koffiezetapparaat. Ook mag u de kamer inrichten met uw eigen persoonlijke spullen. Door de ruime opzet van de rouwkamers is het zelfs mogelijk om extra stoelen te plaatsen.

050 - 542 59 62
Image
Monuta Groningen familiekamer
Image
Monuta Groningen familiekamer

Familiekamer Groningen

Uitvaartcentrum Groningen beschikt over een familiekamer waar de nabestaanden zich in alle rust kunnen voorbereiden op de dienst. U mag de familiekamer ook (op afspraak) gebruiken om in alle rust een gesprek met uw uitvaartverzorger te voeren.

050 - 542 59 62
Image
Crematorium Groningen

Monuta crematoriumin de buurt van Groningen

Crematorium Waldhof in Opeinde

Wanneer u een Monuta crematorium in de omgeving van Groningen zoekt, dan kunt u ook terecht bij Crematorium en Uitvaartcentrum Wâldhôf. De locatie beschikt over twee aula’s. De grote aula Wide Ie heeft aan beide kanten een binnentuin en uitzicht op een grote vijverpartij en is geschikt voor 200 gasten. Verder is er een orgel en piano beschikbaar. Voor kleine gezelschappen tot 25 personen is het mogelijk om de plechtigheid in onze kleine aula Smelle Ie te laten plaatsvinden. Wâldhôf biedt veel mogelijkheden op het gebied van catering. Naast de aula zijn twee sfeervolle koffiekamers. Hier kunnen nabestaanden de familie condoleren. Bij grote plechtigheden kunnen de twee kamers samenvoegen tot één grote koffiekamer. Bij mooi weer kan ook gebruik worden gemaakt van het terras dat toegankelijk is vanuit de koffiekamers. In overleg met ons en uw uitvaartverzorger is er betreffende de catering veel mogelijk. Neem contact op met Monuta in Groningen om de mogelijkheden voor een uitvaart bij Wâldhôf te bespreken. 

050 - 542 59 62