Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Team Monuta
in Groningen

Onze uitvaartverzorgers

Edward Hardenberg

Na het overlijden van een dierbare, volgt een proces waarbij de bodem voor de nabestaanden even wegvalt. Er moeten veel beslissingen worden genomen om op de juiste wijze vorm te kunnen geven aan het afscheid. Samen met de familie en nabestaanden wil ik een waardevol afscheid verzorgen. Hierbij treed ik op als vangnet, waarbij ik een adviserende, dienstverlenende en begeleidende schakel wil zijn.

Sinds 1988 werk ik al als uitvaartverzorger in de uitvaartsector en sinds 2001 ben ik werkzaam bij Monuta. In de loop der tijd heb ik mij verder ontwikkeld, zodat ik nabestaanden zo veelzijdig mogelijk van dienst kan zijn. Daarvoor heb ik mij gespecialiseerd in de uitvaartvormen en -rituelen binnen de multiculturele gemeenschappen. Daarnaast ervaar ik dagelijks hoe waardevol de ondersteuning is van mijn betrokken, fijne en gemotiveerde collega’s.

Remi de Meijere

Mijn vader was werkzaam als uitvaartverzorger. Al snel wist ik dat ik dit dankbare werk ook wilde gaan doen. Vanaf mijn 16e hielp ik dan ook al mee in het bedrijf. Sinds 1990 ben ik zelf werkzaam in de uitvaartzorg. Werk dat je alleen met passie kunt doen.

Jan Memelink

Tijdens mijn werk in de zorg kreeg ik te maken met de dood van patiënten. Het bijstaan van de families gaf mij altijd veel voldoening. Hierdoor werd mijn wens om in de uitvaartzorg te gaan werken steeds groter. Na 25 jaar, toen zich de mogelijkheid voor deed, heb ik de overstap naar Monuta gemaakt. Eerst in de laatste verzorging, later als uitvaartverzorger. Het mooie van mijn beroep is het omgaan met mensen die je mag helpen op hun meest kwetsbare moment.

Erika Dijksterhuis

Niets is meer verbonden met het leven dan de dood. Voor nabestaanden brengt een overlijden zeer krachtige emoties met zich mee. Als uitvaartverzorger heb ik de unieke kans om hen te begeleiden bij de eerste stappen van het rouwverwerkingsproces. Dit doe ik door een passende uitvaart te regelen. Zo wil ik nabestaanden helpen om het verlies van hun dierbare te verwerken. En wanneer nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op de eerste dagen na het verlies, is dit een goede opstap in het rouwproces. En alleen dan ben ik tevreden.