Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0341 - 414971

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Harderwijk gemiddeld met een

8.7
7 beoordelingen
85% beveelt Monuta in Harderwijk aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

2 jaar geleden uitvaart van mijn vader gedaan met Hans Aalberts naar volle tevredenheid. Met name steun en begeleiding van Hans Perfect. Nu voor mijn moeder weer hetzelfde scenario gebruikt wederom naar volle tevredenheid. Perfect

Meer lezen
henk
harderwijk
03-01-2022
5

Volgende keer regelen we het zeker op een hele andere manier

Meer lezen
Astrid
Ermelo
23-12-2021
8

meer aandacht aan de factuur besteden

Meer lezen
heer karssen
Harderwijk
25-10-2021
10

Onze ervaring met Monuta was prima. De uitvaartleider was duidelijk, zeer helpend en begeleide ons in hoe wij alles wilde. Op de dag van de uitvaart ontstond een situatie waardoor de kist niet vanuit het appartement naar beneden kon worden gebracht. Door oplossingsgericht en snel handelen van de uitvaartleider konden we redelijk snel naar beneden. Tijdens de rit naar het crematorium belde hij nog om te zeggen dat we ons geen zorgen hoefden te maken en dat we de dienst gewoon zoals gepland konden houden. Wij hebben die dag ondanks de omstandigheden, een warm en liefdevolle afscheidsdienst kunnen houden !

Meer lezen
heer A. Klein
Ermelo
07-04-2021
10

Ik werd goed te woord gestaan, kon elk moment van de dag bellen met vragen. Oftewel ben zeer tevreden. De herdenkingsdienst was uitstekend geregeld.

Meer lezen
Ali
Harderwijk
07-04-2021
8

De uitvaart werd receptvol en volgens de begroting uitgevoerd.

Meer lezen
wouter
harderwijk
29-01-2021
10

Vanaf het moment dat Hans van monuta binnenkwam voelde het goed. Hij nam uitgebreid de tijd voor mijn vader, zodat hij rustig zijn verhaal kwijt kon. Hielp ons met tips wanneer we het zelf even niet wisten. Het contact was heel goed en mede door onze uitvaartverzorger kunnen we terugkijken op een mooie dienst.

Meer lezen
heer van Keulen
Harderwijk
14-10-2020

Enorm fijne service met een persoonlijke touch. Een warm bad in een enorm moeilijke tijd.

Meer lezen

mevrouw De Ruiter

Het snelle overbrengen in de vroege ochtend (nacht) van het lichaam van mijn moeder vanuit het zorghotel in Heino naar het rouwcentrum in Nunspeet deed ons goed. Wij vonden het ook fijn dat mijn moeder opgebaard kon worden in het goed toegankelijke afscheidshuis op de Stationslaan in Harderwijk.

Meer lezen

heer Bosma

Hans heeft vorig jaar de begrafenis van mijn vader verzorgt, en dat deed hij op een heel rustig en vriendelijke manier, je hoefde hem maar te bellen en hij was er of dacht met ons mee. We hebben mooie dagen thuis met mijn vader gehad, vanaf moment dat hij er was tot na de begrafenis waren wij erg blij met zijn begeleiding. zelf tijdens de begrafenis (was heel erg warm) die dag heeft hij alles goed in de gaten gehouden, hij stond backup voor onze zoon, deze was zo nerveus dat hij er bijna ziek van was, maar ook daar konden we op Hans rekenen. Kan nog wel even doorgaan, Echt een fijne uitvaartverzorger

Meer lezen

Mariska de Boer Jonkers