Waarom Monuta Harderwijk?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Bekend met plaatselijke mogelijkheden en lokale gebruiken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,6
Gebaseerd op 35 recensies

Voor een uitvaart in Harderwijk

Voor een uitvaart in Harderwijk staat het team van elke dag voor u klaar. Wij nemen in de dagen rond de uitvaart de tijd voor u en hebben aandacht voor uw wensen. Op deze manier bieden wij kwaliteit en verzorgen wij een persoonlijke uitvaart in Harderwijk.

Onze werkwijze

Bij het verzorgen van een uitvaart in Harderwijk staan empathie en bescheidenheid voorop. Wij bieden u de ruimte voor eigen inbreng bij het voorbereiden van de uitvaart, en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Wij zijn altijd (op de achtergrond) aanwezig om u tot steun te zijn.

Ons Monuta Huis in Harderwijk

Voor een opbaring kunt u terecht in het Monuta Huis. Het afscheidshuis biedt u de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw dierbare. In de dagen tot de uitvaart is het mogelijk om uw overleden dierbare in één van onze 24-uurskamers in het Monuta Huis aan de Stationslaan in Harderwijk te bezoeken. Hier mag u elk moment van de dag, zo lang als u wilt, langskomen. Het pand heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Het bijzondere pand ademt intimiteit, zodat nabestaanden zich er makkelijker thuis kunnen voelen. Het Monuta Huis beschikt over een eigen parkeerplaats.

UitvaartverzorgersOnze uitvaartverzorger heeft veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart in Harderwijk. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze vriendelijke en kundige benadering. De uitvaartverzorger is daarnaast in het bijzonder bekend met alle plaatselijke mogelijkheden.

Neem gerust contact op

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor een uitvaart in Harderwijk. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken via 0341 - 414971.