Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Haren gemiddeld met een

8.5
2 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Haren aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

In eerste instantie was ik echt niet tevreden over de gang van zaken. Echter is dit probleem zeer goed opgepakt door de rayonmanager. We hebben een heel fijn gesprek met elkaar gehad. En dat heeft mijn hartzeer erg goed gedaan. Het blijkt idd dat één en ander in aanvang niet goed is gegaan, en dat dit niet direct is opgepakt. Dat had beter gekund en dan was onze ervaring wellicht heel anders geweest. Misschien ben ik door al mijn verdriet en frustratie ook niet altijd even redelijk geweest. Het voelde toen althans niet goed....... en dan ontwikkeld zich een sneeuwbaleffect. Ik moet mijn mening daarom zeker ook bijstellen. Maar dat heeft alles te maken met de fijne afwikkeling en het goed gesprek, met wederzijds respect.

Meer lezen
J Hoeksema
Zuidlaren
04-06-2021
9

Afwikkeling van het overlijden van onze moeder is door Monuta zeer goed geregeld. Door de rust die Helga Talsma uit straalde waren we ervan overtuigd dat alles goed zou komen en dat is dan ook uitgekomen. Wij zijn dus zeer tevreden.

Meer lezen
Neef
Roden
02-12-2020

Uitvaart was goed voorbereid en uitgevoerd

Meer lezen

heer Kruize

Onze uitvaartverzorgster Helga is een fijn mens die rust in onze chaos bracht

Meer lezen

mevrouw De Jong-Feenstra

Zeer tevreden over de hulp, advisering en steun gedurende het gehele traject; inclusief de snelheid van handelen onder deze - vervelende -corona omstandigheden

Meer lezen

heer Bahlmann

Snel en prettig geregeld tegen redelijke kosten.

Meer lezen

heer Van Alphen

Alles goed kunnen bespreken en goede hulp gehad. Wat betreft de kaart ook zeer te vreden met eigen inbreng van uw medewerker.

Meer lezen

mevrouw Bleeker-Hoogenberg