Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
050 - 542 59 62

Recente beoordelingen

9

Gebaseerd op 3 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

robby
28-06-2022

alles was perfect geregeld door de uitvaartverzorger alles was duidelijk geen verrassingen achteraf en voor helga talsma een dikke pluim

Lees meer

J Hoeksema
04-06-2021

In eerste instantie was ik echt niet tevreden over de gang van zaken. Echter is dit probleem zeer goed opgepakt door de rayonmanager. We hebben een heel fijn gesprek met elkaar gehad. En dat heeft mijn hartzeer erg goed gedaan. Het blijkt idd dat één en ander in aanvang niet goed is gegaan, en dat dit niet direct is opgepakt. Dat had beter gekund en dan was onze ervaring wellicht heel anders geweest. Misschien ben ik door al mijn verdriet en frustratie ook niet altijd even redelijk geweest. Het voelde toen althans niet goed....... en dan ontwikkeld zich een sneeuwbaleffect. Ik moet mijn mening daarom zeker ook bijstellen. Maar dat heeft alles te maken met de fijne afwikkeling en het goed gesprek, met wederzijds respect.

Lees meer

Neef
02-12-2020

Afwikkeling van het overlijden van onze moeder is door Monuta zeer goed geregeld. Door de rust die Helga Talsma uit straalde waren we ervan overtuigd dat alles goed zou komen en dat is dan ook uitgekomen. Wij zijn dus zeer tevreden.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Haren-Tynaarlo

Monuta uitvaartverzorgers in Haren-Tynaarlo zijn pas tevreden als nabestaanden na een hectische en drukke periode rust ervaren na het overlijden van een dierbare. Dat betekent dat zij weten dat ze erop kunnen vertrouwen dat het goed komt met het regelen van het afscheid. Dat is waar Monuta in Haren voor staat. Samen regelen wij in alle rust een uitvaart die bij uw wensen en die van uw overleden dierbare past. Daarbij is er altijd ruimte voor uw eigen inbreng en geven wij suggesties over de mogelijkheden voor een uitvaart in Haren. Zo verzorgen wij samen een passend afscheid. Dat doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
monuta-haren-uitvaartcentrum-home
Uitvaartcentrum
Bamshorn 3
9751 BX Haren
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Helga Talsma
Uitvaartverzorger

Helga

Talsma

Lees meer over Helga

Image
Alice Snijder
Uitvaartverzorger

Alice

Snijder

Lees meer over Alice

Image
Afbeelding Haren

Uitvaartcentrum in Haren-Tynaarlo

Vanuit ons uitvaartcentrum in Haren-Tynaarlo kunt u de uitvaart van begin tot eind op dezelfde plek regelen. En dat kan u rust geven. Ons uitvaartcentrum is modern ingericht met een warme sfeer en alle faciliteiten die nodig zijn. U kunt uw overleden dierbare bezoeken in een van onze drie 24-uurskamers, de dienst organiseren in onze ruime aula met ruimte voor 100 mensen en de condoleance organiseren in de koffiekamer. Er is rondom het uitvaartcentrum genoeg parkeergelegenheid en ons uitvaartcentrum in Haren is makkelijk bereikbaar.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Haren werkt samen met de volgende lokale partners
Crematorium
Crematorium Wâldhôf
Dragers
Draagkracht
Bloemist
Luyckx Uitvaartbloemen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Noordlaren, Haren Gn, Onnen en Glimmen
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Haren. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Haren? Dan kunt u bij Monuta terecht. Aan de Kees de Bamshorn 3 ligt ons uitvaartcentrum vanwaar u het afscheid kunt regelen. Het uitvaartcentrum heeft drie ruime 24-uurskamers, een sfeervolle aula, maar ook een mooie koffieruimte voor condoleances.
Wat is de capaciteit van het uitvaartcentrum?
Uitvaartcentrum Haren heeft 100 zitplaatsen.
Kan ik nog begraven worden op begraafplaats Eshof te Haren?
Helaas kunnen er geen nieuwe graven worden uitgegeven.