Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0252 - 769 156

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Herma Pijfers gemiddeld met een

9,3
15 beoordelingen
100% beveelt Monuta Herma Pijfers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Goed

Meer lezen
Ingrid
Sassenheim
15-12-2022
10

Een zeer leuke sociale vrouw die met de mens meeleeft, keurig hoe zij alles heeft geregeld voor ons. Ik zou haar zeker aanbevelen tegenover andere mensen. Zeer tevreden zijn wij over en met Helma

Meer lezen
Monique
Katwijk
03-06-2022
7

Ze heeft ons goed begeleid.

Meer lezen
ruud rieuwers
terneuzen
13-05-2022
10

De gehele verzorging en uitvaart is uitstekend verlopen. We zijn blij dat we kunnen terugkijken, ondanks het verdriet, op een goed verzorgde begrafenis. Herma heeft alles tot in de puntjes geregeld. Ook de nazorg

Meer lezen
Jan
Alphen ad Rijn
02-02-2022
9

Herma pijfers heeft ons super goed geholpen met advies en het begeleiden van de uitvaart

Meer lezen
Ans Brandon
SASSENHEIM
08-12-2021
10

2 Jaar geleden in contact gekomen met Herma, daar mijn moeder haar wensen op schrift wilde zetten.. Het eerste contact was al zeer fijn. Nu 2 jaar verder moest alles in werking gezet worden, alle lof voor Herma! Zowel het contact met ons en de uitvoering van de crematie, maar ook de nazorg! Een heel fijn persoon!

Meer lezen
Linda Witte Havermans
Hoofddorp
29-09-2021
10

De totale begeleiding van Herma was tot in de kleinste puntjes verzorgd. Begripvol,didactisch,menselijk, de familie op de voorgrond. Zelf op de achtergrond, maar indien nodig, onopvallend aanwezig. Herma hebben we leren kennen als een liefdevolle vakvrouw. Namens de familie hartelijk dank

Meer lezen
Wim
Sassenheim
14-09-2021
10

Ik heb Monuta Herma Pijfers als zeer empatisch, professioneel en betrouwbaar ervaren. Herma is een warme persoonlijkheid met oog voor detail. Zij denkt mee en komt met passende voorstellen om zodoende het afscheid echt persoonlijk en bijzonder te maken. Daarnaast treed Herma niet op de voorgrond en koestert zij de familie. Ze is duidelijk in wat er allemaal mogelijk is. De kostenbegroting wordt vooraf besproken en is super transparant om zodoende financiële verassingen te voorkomen. Herma is een klasse apart en ten zeerste aan te raden.

Meer lezen
Jeroen
Kaag
27-06-2021
10

Herma heeft ons twee keer in korte tijd fantastisch geholpen bij de voorbereiding van de uitvaarten, op de dag zelf en ook daarna. Dankzij haar goede adviezen hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze dierbaren.

Meer lezen
Jan
Leiden
03-06-2021