Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0252 - 769 156

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Herma Pijfers gemiddeld met een

9,5
30 beoordelingen
96% beveelt Monuta Herma Pijfers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Lieve en attente dame

Meer lezen
Harry
Lisse
13-04-2024
8

Ben behandeld met heel veel respect.

Meer lezen
Aad
Noordwijk
16-03-2024
9

Persoonlijk, betrouwbaar, eerlijk en goede service

Meer lezen
Spencer
Leiden
06-03-2024
10

Graag wil ik mijn diepe waardering uitspreken voor Herma die recentelijk betrokken was bij het regelen van de uitvaart van mijn lieve vader. Vanaf het allereerste contact toonde Herma oprechte interesse in het leven van mijn vader en nam de tijd om te luisteren naar onze verhalen en herinneringen. Daarnaast viel haar persoonlijke benadering op. Herma nam de tijd om onze wensen en behoeften te begrijpen en ging tot het uiterste om een uniek samenzijn te organiseren dat, voor velen, anders was dan anders, maar zo ongelooflijk goed past bij mijn vader en bij ons. Herma haar warmte en begrip hebben een verschil gemaakt en bijgedragen aan het creëren van een omgeving waarin we ons gesteund voelden en afscheid konden nemen van degene die ons zo ontzettend lief is. Mijn oprechte dankbaarheid aan Herma en mijn aanbeveling aan iedereen die op zoek is naar een bijzonder betrokken en kundig uitvaartonderneemster.

Meer lezen
Loes
Beijk
08-01-2024
10

Herma heeft ons, toen onze ouders kort na elkaar zijn overleden, veel zorgen uit handen genomen. Wij hebben in overleg met haar 2 mooie, maar verschillende, uitvaarten kunnen realiseren. Zij heeft op een warme en professionele manier de uitvaarten begeleid.

Meer lezen
Dick
Voorschoten
07-01-2024
10

Herma heeft op een hele fijne professionele manier de uitvaart van mijn moeder begeleid en verzorgd. Ze denkt mee in wensen en heeft onze wensen heel goed weten te vertalen naar een mooi afscheid. Daarnaast is zij een warme, vriendelijke en attente vrouw. Heel prettig in juist zo'n moeilijke tijd. Wij hebben ons heel erg gesteund gevoeld door haar inzet en bereikbaarheid bij vragen.

Meer lezen
Mary-Ellen
Sassenheim
23-11-2023
10

Herna was uiterst professioneel, leefde met de familie mee, gaf iedereen persoonlijke aandacht. Ze gaf duidelijke informatie en uitleg wat wij en zij moest regelen. We kregen heel veel ruimte om de crematie te regelen zoals wij dat wilden. Ze gaf raad, advies en steun en respect. Tijdens de crematie hield ze alles prima onder controle. Kortom een top ondernemer

Meer lezen
Heleen van den Berg-Jansen
Almere
23-11-2023
10

Mijn vriendenkring gaf allemaal positieve reacties op de uitvaartplechtigheid. Ze vonden het allemaal heel relaxed. De ruimte bij Monuta in Leiden is prettig ingericht met tafeltjes en stoeltjes en een bar waar ze koffie, thee of frisdrank konden krijgen, waardoor de sfeer ook niet zo beladen was. Herma Pijfers was prettig om mee samen te werken. Iedereen gaf haar een compliment. Ook het schitterende bloemstuk kreeg veel waardering.

Meer lezen
Fransje
Rijpwetering
20-11-2023
10

Na het overlijden van onze (schoon-)moeder was het prettig dat Herma direct beschikbaar was en alle praktische zaken op een rijtje zette. Al onze wensen als locatie voor opbaren, afscheidsbijeenkomst, leider van de uitvaart en muziek (harpiste!) werden perfect ingevuld. Herma kwam regelmatig bij ons langs met suggesties, om vragen te beantwoorden en het noodzakelijk papierwerk in orde te brengen. En om ons op persoonlijk vlak te steunen met het verlies. En na de uitvaart bleef zij met ons in contact. De Kleine Kerk in Voorhout, op loopafstand van ons huis als plaats voor de afscheidsbijeenkomst, werd door de aanwezigen als zeer intiem bevonden. Onze keus om de condoleance bij binnenkomst te houden maakte het persoonlijk: we waren samen om afscheid te nemen. Herma en haar medewerkers hebben ons goed verzorgd en we blijven op en mooi afscheid terugkijken.

Meer lezen
Siebe Stellingwerff Beintema
VOORHOUT
20-11-2023