Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0252 - 769 156

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Herma Pijfers gemiddeld met een

9
4 beoordelingen
100% beveelt Monuta Herma Pijfers aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Wij als familie konden en mochten alles zo regelen als we zelf wilde. En zoals mijn vader het gewild zou hebben.

Meer lezen
Bianca
Noordwijkerhout
20-02-2021
8

Ik zou de mensen willen laten ervaren, hoe ik het ervaren hebt bij de begeleiding van het afscheid van mijn echtgenoot door Herma Pijfers, mooie goed personen, met haar hart op de juiste plaats

Meer lezen
Yolanda Ruijgrok
HILLEGOM
13-01-2021
9

Vanaf het eerste moment hadden wij het gevoel dat het goed zat, dat Herma wist waar ze het over had en dat de hele uitvaart in goede handen was. Dat is op zo'n moment het allerbelangrijkst want je hebt genoeg andere zaken aan je hoofd. Wij hadden al ervaring met Monuta na het overlijden van mijn schoonvader en nu, na het overlijden van mijn moeder, was het een uitgemaakte zaak: we bellen Monuta. Toen bleek dat Herma hier 4 kilometer verderop woonde. Nooit geweten, maar wel zo makkelijk. Ze dacht aan alles, dacht mee over de kaarten en had overal een oplossing voor. Nu, achteraf, kijk ik met een goed gevoel terug op de hele uitvaart. Ook van de, helaas vanwege Corona maar kleine groep genodigden, kregen wij veel complimenten over de hele gang van zaken.

Meer lezen
Henk
Abbenes
12-01-2021
10

Met de uitvaartverzorgster zeer prettige samenwerking en afstemming. Ondanks de Corona maatregelen was er toch nog veel mogelijk. Zij regelde dat uitstekend. Hartelijk dank

Meer lezen
Marjolijn
Lisse
16-11-2020

Zeer vriendelijke begrafenis onderneemster

Meer lezen

mevrouw Van Ruth-Tipker

Herma Pijfers zij is het gezicht van de dienstverlening. Doet ze goed!

Meer lezen

heer Buitink

ik ben zeer tevreden met het afhandelen van het draaiboek en alles goed is verlopen en alles keurig is gegaan.

Meer lezen

mevrouw Van Den Haak

Bij Monuta werden we correct geholpen op het kantoor direct na het overlijden en kregen we gelijk door wie contact met ons zou opnemen om bij ons thuis te komen en ons te informeren over de mogelijkheden van een uitvaart. Herma Pijfers was onze uitvaartverzorgster. Zij was rustig en zeer goed in de uitleg wat de mogelijkheden waren. Toen bleek dat we een beperkt budget hadden, heeft ze met ons zorgvuldig en respectvol de uitvaart vorm gegeven. Met alles wat wij opvoerden, dacht ze mee en gaf suggesties. De dag van de besloten uitvaart vanuit Monuta, was stijlvol, papa lag er mooi bij, ontvangst goed verzorgd met prettige medewerkers en Herma begeleidde ons en papa naar het laatste afscheid.

Meer lezen

mevrouw Mac Gillavry