Recensies

Goede vertegenwoordiging

Herma Pijfers zij is het gezicht van de dienstverlening. Doet ze goed!

Keurig

ik ben zeer tevreden met het afhandelen van het draaiboek en alles goed is verlopen en alles keurig is gegaan.

Betrokken

Fijne samenwerking, Herman is een lief mens die de juiste betrokkenheid en afstand weet te bewaren.

Professioneel

Zeer snel en professioneel kunnen schakelen.

Mogelijkheden

Denkt mee over mogelijkheden.

Zorgvuldig en respectvol

Bij Monuta werden we correct geholpen op het kantoor direct na het overlijden en kregen we gelijk door wie contact met ons zou opnemen om bij ons thuis te komen en ons te informeren over de mogelijkheden van een uitvaart. Herma Pijfers was onze uitvaartverzorgster. Zij was rustig en zeer goed in de uitleg wat de mogelijkheden waren. Toen bleek dat we een beperkt budget hadden, heeft ze met ons zorgvuldig en respectvol de uitvaart vorm gegeven. Met alles wat wij opvoerden, dacht ze mee en gaf suggesties. De dag van de besloten uitvaart vanuit Monuta, was stijlvol, papa lag er mooi bij, ontvangst goed verzorgd met prettige medewerkers en Herma begeleidde ons en papa naar het laatste afscheid.

Goede begeleiding

Goede begeleiding in de eerste dagen.

Voelt heel vertrouwd

Herma Pijfers heeft ons al driemaal bijgestaan bij het regelen van een uitvaart. Direct de eerste keer al, voelde het heel vertrouwd om haar de dingen te laten regelen. Ook is zij zeer betrokken zonder te overdrijven, het voelt echt. Het is een schat van een vrouw en alle drie de keren heeft zij alles keurig geregeld. Zelfs ik had geen last van controle-drang. Ik voelde dat ik alles aan haar kon overlaten. Eigenlijk ben ik gewoon tevreden over Herma, u mag blij zijn dat zij onder uw paraplu werkzaam is!

Respectvolle behandeling

Keurig geregeld. Persoonlijke omgang ook perfect. Respect vol behandeld

Persoonlijk

Persoonlijke service, volledige 'ontzorging', meer dan correcte verzorging en uitvoering en plezierig persoonlijk contact