Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0252 - 769 156

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Herma Pijfers gemiddeld met een

9.4
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta Herma Pijfers aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Herma pijfers heeft ons super goed geholpen met advies en het begeleiden van de uitvaart

Meer lezen
Ans Brandon
SASSENHEIM
08-12-2021
10

2 Jaar geleden in contact gekomen met Herma, daar mijn moeder haar wensen op schrift wilde zetten.. Het eerste contact was al zeer fijn. Nu 2 jaar verder moest alles in werking gezet worden, alle lof voor Herma! Zowel het contact met ons en de uitvoering van de crematie, maar ook de nazorg! Een heel fijn persoon!

Meer lezen
Linda Witte Havermans
Hoofddorp
29-09-2021
10

De totale begeleiding van Herma was tot in de kleinste puntjes verzorgd. Begripvol,didactisch,menselijk, de familie op de voorgrond. Zelf op de achtergrond, maar indien nodig, onopvallend aanwezig. Herma hebben we leren kennen als een liefdevolle vakvrouw. Namens de familie hartelijk dank

Meer lezen
Wim
Sassenheim
14-09-2021
10

Ik heb Monuta Herma Pijfers als zeer empatisch, professioneel en betrouwbaar ervaren. Herma is een warme persoonlijkheid met oog voor detail. Zij denkt mee en komt met passende voorstellen om zodoende het afscheid echt persoonlijk en bijzonder te maken. Daarnaast treed Herma niet op de voorgrond en koestert zij de familie. Ze is duidelijk in wat er allemaal mogelijk is. De kostenbegroting wordt vooraf besproken en is super transparant om zodoende financiële verassingen te voorkomen. Herma is een klasse apart en ten zeerste aan te raden.

Meer lezen
Jeroen
Kaag
27-06-2021
10

Herma heeft ons twee keer in korte tijd fantastisch geholpen bij de voorbereiding van de uitvaarten, op de dag zelf en ook daarna. Dankzij haar goede adviezen hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze dierbaren.

Meer lezen
Jan
Leiden
03-06-2021
9

Wij hadden al ervaring met Herma. In november vorig jaar heeft zij ook de uitvaart van mijn moeder verzorgt. Net als toen was het nu ook weer een prettige informele samenwerking. Hoewel ik hoop voorlopig geen gebruik van haar diensten te hoeven maken, zal ik, mocht het wel nodig zijn niet aarzelen en haar weer vragen alles te regelen.

Meer lezen
Henk
Abbenes
24-03-2021
9

Ondanks dat wij Herma in de privésfeer goed kennen, heeft zij ons met een warm hart en uitstekend advies begeleid. Zij heeft een uitstekend gevoel voor de stemming en omstandigheden en is een prima adviseur voor allerlei vragen die bij het verzorgen en afwikkelen van een uitvaart aan de orde komen. Ook is zij prima bekend bij en met lokale en regionale instanties zoals kerken en begraafplaatsen, wat bij ons o.a. heeft geresulteerd in een prima locatie van de door ons gewenste grafkelder.

Meer lezen
Cees Verdoes
KATWIJK ZH
23-03-2021
9

Wij als familie konden en mochten alles zo regelen als we zelf wilde. En zoals mijn vader het gewild zou hebben.

Meer lezen
Bianca
Noordwijkerhout
20-02-2021
8

Ik zou de mensen willen laten ervaren, hoe ik het ervaren hebt bij de begeleiding van het afscheid van mijn echtgenoot door Herma Pijfers, mooie goed personen, met haar hart op de juiste plaats

Meer lezen
Yolanda Ruijgrok
HILLEGOM
13-01-2021

Zeer vriendelijke begrafenis onderneemster

Meer lezen

mevrouw Van Ruth-Tipker

Herma Pijfers zij is het gezicht van de dienstverlening. Doet ze goed!

Meer lezen

heer Buitink

ik ben zeer tevreden met het afhandelen van het draaiboek en alles goed is verlopen en alles keurig is gegaan.

Meer lezen

mevrouw Van Den Haak

Bij Monuta werden we correct geholpen op het kantoor direct na het overlijden en kregen we gelijk door wie contact met ons zou opnemen om bij ons thuis te komen en ons te informeren over de mogelijkheden van een uitvaart. Herma Pijfers was onze uitvaartverzorgster. Zij was rustig en zeer goed in de uitleg wat de mogelijkheden waren. Toen bleek dat we een beperkt budget hadden, heeft ze met ons zorgvuldig en respectvol de uitvaart vorm gegeven. Met alles wat wij opvoerden, dacht ze mee en gaf suggesties. De dag van de besloten uitvaart vanuit Monuta, was stijlvol, papa lag er mooi bij, ontvangst goed verzorgd met prettige medewerkers en Herma begeleidde ons en papa naar het laatste afscheid.

Meer lezen

mevrouw Mac Gillavry