Waarom Monuta Herma Pijfers?

  • Afscheid nemen doen we samen
  • Oprechte betrokkenheid
  • Open, helder en informeel contact
  • Aandacht voor detail
  • Zorgvuldig en zorgzaam

Uw steun bij een uitvaart in de Duin- en Bollenstreek

Het overlijden van iemand die u lief is, is vaak een emotionele en intens verdrietige gebeurtenis. Dit verlies kan een grote impact op uw leven hebben. Of het overlijden volgt na een ziekbed of totaal onverwacht is, maakt hierbij niet uit. Juist in deze heftige periode moet u als nabestaande veel beslissen en regelen. Dit is een moeilijke taak. Ik kan u helpen om de uitvaart in Katwijk, Noordwijk, Sassenheim of elders naar wens te regelen. Mijn werkgebied omvat onder meer de gemeenten Kaag en Braassem, Teylingen, Noordwijk, Noordwijkerhout en Katwijk. Op verzoek ben ik ook daarbuiten werkzaam.

U vindt bij mij rust en vertrouwen

Als Monuta Herma Pijfers kan ik u gedurende deze heftige en emotionele periode begeleiden en ondersteunen. Dit doe ik met oprechte betrokkenheid, professionele kennis en persoonlijke aandacht voor uw wensen en die van uw overleden dierbare. Ik help u bij het maken van bewuste keuzes, creëer rust en ik zoek uit wat het beste bij uw overleden dierbare past. Samen met u ga ik op zoek naar de mogelijkheden om van de uitvaart een mooie en gedenkwaardige herinnering te maken.

Ik maak uiteenlopende wensen mogelijk

Zelf woon ik in Kaag, in het gebied waar ik werkzaam ben. Mijn werkgebied strekt zich uit van Katwijk tot Noordwijk en van Sassenheim tot Roelofarendsveen. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de evenementenbranche en als uitvaartverzorger ken ik de regio op mijn duimpje. Daardoor ben ik in staat om uiteenlopende wensen mogelijk te maken. Wilt u een grootse uitvaart in een strandclub, hotel of andere inspirerende locatie? Dan zoek ik uit wat er kan. Maar een intiem afscheid thuis behoort ook tot de mogelijkheid. Ik luister naar uw wensen en denk vervolgens met u mee. Dat is wie ik ben: Herma Pijfers.

Onderdeel van Monuta

Doordat ik onderdeel ben van Monuta kunt u bij mij terugvallen op de zekerheid van een betrouwbaar en nationaal bedrijf. Zo bied ik u de mogelijkheid om samen uw uitvaartwensen door te spreken en deze vast te leggen op www.uitvaartwensen.nl. De vele landelijke mogelijkheden combineer ik met een persoonlijke en lokale aanpak als begrafenisondernemer in Katwijk, Noordwijk, Sassenheim, Roelofarendsveen en omgeving.

Voor iedereen een uitvaart

Net als Monuta vind ik dat voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk moet zijn. Dit betekent dat u altijd bij mij terechtkunt voor een uitvaart: of u nu bij Monuta verzekerd bent of ergens anders. Ook als u niet verzekerd bent, sta ik voor u klaar. U kunt mij dag en nacht bellen om een overlijden te melden op telefoonnummer 0252 - 769 156. Ik ben er voor u in deze moeilijke periode.