Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0252 - 769 156
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Herma Pijfers gemiddeld met een 9.4

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 10 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Katwijk en Noordwijk

Uw houvast in tijden van rouw en verdriet wanneer iemand die u lief is, is overleden. Dat is wat Monuta Herma Pijfers voor u bij een afscheid in de Bollenstreek, met name in de gemeenten Kaag en Braassem, Teylingen, Noordwijk, Noordwijkerhout en Katwijk (en op verzoek daarbuiten) kan betekenen. Voor het realiseren van een mooie persoonlijke uitvaart is tijd en goed overleg nodig. Monuta Herma Pijfers is uw steun, neemt de tijd en onderzoekt samen met u wat de mogelijkheden zijn die passen bij uw wensen. Er moeten zaken worden geregeld, terwijl de wereld even stil lijkt te staan. En het geeft rust dat iemand stapje voor stapje het proces met u doorloopt en u op dingen wijst die mogelijk zijn en ervoor zorgt dat het afscheid een mooie en gedenkwaardige herinnering wordt die eer doet aan wie de overledene was.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Herma Pijfers
Postadres
Julianalaan 64 A
2159 LD Kaag
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Monuta Herma Pijfers
Uitvaartverzorger

Herma

Pijfers

Lees meer over Herma
Lokale
partners
Monuta Herma Pijfers werkt samen met de volgende lokale partners
Woningontruiming
Peper Boedelbeheer
Maatschappelijke ondersteuning
Welzijn Teylingen
Executeur
Partiar B.V.
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Herma Pijfers?
U kunt terecht bij Monuta Herma Pijfers voor het regelen van een uitvaart in de gemeenten Kaag en Braassem, Teylingen, Noordwijk, Noordwijkerhout en Katwijk.
Moet ik direct beslissen wat er met de as gebeurt?
Nee, dat hoeft u niet meteen te beslissen. Volgens de wet moet de as minimaal een maand in het crematorium blijven. Hier wordt de as bewaard in een askoker in de algemene nis. Deze is niet open voor publiek. Door de wettelijke termijn heeft u voldoende tijd om een goede keuze te maken voor de definitieve bestemming van de as.
Mogen sieraden tijdens de crematie om blijven?
U mag zelf kiezen wat er met de sieraden gebeurt bij een crematie. Misschien wilt u ze bewaren als herinnering aan de overledene. Laat u de sieraden om bij de overledene, dan gaan deze mee in de crematieoven. De edelmetaalresten die overblijven na de crematie worden verzameld en verkocht. De opbrengst, jaarlijks een groot bedrag, gaat naar een aantal goede doelen. Alle crematoria in Nederland doen hieraan mee.
Wat zijn de kenmerken van een eigen graf?
Een eigen graf mag gedeeld worden met meerdere familieleden of andere dierbaren. U huurt of koopt het graf voor een periode van minimaal twintig jaar. De nabestaanden kunnen die termijn, in de meeste gevallen, tegen betaling verlengen. Een graf met eeuwigdurend recht is in Nederland nauwelijks nog mogelijk. - Op een eigen graf kunt u een grafmonument naar keuze plaatsen, maar deze moet wel voldoen aan de regels die op de begraafplaats gelden. Deze regels staan in een verordening die u gratis bij de gemeente kunt opvragen. - De kosten van een eigen graf verschillen sterk in Nederland, de prijzen lopen uiteen van honderden tot duizenden euro’s. Bovendien stijgen de kosten jaarlijks.