Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0252 - 769 156

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Maak nu een afspraak
Begrafenis regelen in Katwijk, Noordwijk, Sassenheim

Begrafenisondernemer in regio Katwijk, Noordwijk, Sassenheim

Voor het regelen van een begrafenis in de omgeving van Katwijk, Noordwijk, Sassenheim, Noordwijkerhout en Teylingen kunt u uit vele begraafplaatsen kiezen. Soms horen die bij een kerk en gelden bepaalde voorwaarden om hier begraven te mogen worden. Van de kist tot aan de dragers en de rouwauto: Monuta Herma Pijfers kan alles rondom de uitvaart regelen voor u. U kunt kiezen uit een particulier graf, een algemeen graf of een graf op een natuurbegraafplaats.

0252 - 769 156
Crematie regelen in Katwijk, Noordwijk, Sassenheim

Crematie regelen in regio Katwijk, Noordwijk, Sassenheim

In de omgeving van Katwijk, Noordwijk, Sassenheim, Roelofarendsveen en omgeving vindt u diverse crematoria. Hier kan natuurlijk de crematie plaatsvinden. Maar als u wilt, kunt u hier ook de afscheidsdienst laten plaatsvinden. U kunt ook kiezen voor een andere locatie. Dit kan een uitvaartcentrum zijn, maar ook een restaurant, hotel of strandclub in bijvoorbeeld Katwijk, Noordwijk of Sassenheim. Monuta Herma Pijfers geeft u graag advies over lokale mogelijkheden en wat bij u past. Dat doen we met zorg en oprechte betrokkenheid.

0252 - 769 156

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in de gemeenten Kaag en Braassem, Teylingen, Noordwijk, Noordwijkerhout of Katwijk? Dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

0252 - 769 156