Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 521 2926

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Hoensbroek gemiddeld met een

9,6
31 beoordelingen
100% beveelt Monuta Hoensbroek aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Hij had goede ideeën en dacht echt met ons mee!

Meer lezen
Chris en Priscilla Hendriks
SITTARD
15-08-2023
9

Doen er alles voor om de nabestaanden volledig te ondersteunen.

Meer lezen
Marion
Hoensbroek
05-07-2023
10

De uitvaartverzorgende kon zich goed verplaatsen in de situatie en was heel erg betrokken bij de opzet van de uitvaart de uitvaart zelf en de nazorg.

Meer lezen
John
Heerlen
15-03-2023
9

Door de deskundige medewerkers hebben we het afscheid, precies zo vorm kunnen geven zoals wij voelden dat de overledene het graag gehad zou hebben. Door duidelijk te maken wat de mogelijkheden zijn hebben wij het "perfecte" afscheid kunnen realiseren. Dank voor de service.

Meer lezen
Jeroen
Landgraaf
15-03-2023
10

Met zorg alles geregeld...

Meer lezen
Iris Hoff
Schinveld
24-01-2023
10

Heel goed geholpen door Marie-José. Rustige vrouw die alles goed uitlegt en je helpt met het beslissen van de juiste keuzes

Meer lezen
Henk
Schinveld
15-12-2022
10

Ik heb de voorlichting, begeleiding en verzorging van de uitvaart van mijn vrouw als zeer warm en respectvol ervaren. Alle mensen van Monuta die ik in dit proces ontmoet heb, straalden betrokkenheid en invoelingsvermogen uit. Dit geldt zowel voor de uitvaartbegeleidster, de dame en heer die mijn vrouw opgehaald hebben, de dame bij de rouwkamer als ook voor de chauffeur die ons naar haar laatste rustplaats gebracht heeft. Heel bijzonder vond ik het contact met uitvaartbegeleidster Marie-José Dohmen-Wetzels. Zowel in ons voorgesprek, de begeleiding alsook de nazorg. Samengevat: Dank je wel voor de goede zorgen

Meer lezen
John
Heerlen
26-11-2022
10

toen mij vrouw kwam te overlijden en toen de begrafenisondernemer kwam en zag de wens van mij vrouw heeft hij er voor gezorgd dat het ook uit kwam en daar ben ik zo dankbaar voor monuta je wordt ook goed geholpen en ze luisteren wat je zegt is gewoon top ik ben blij dat ik bij monuta zit ik zou geen andere willen hebben. jullie zijn er voor de mensen die het ook hard nodig hebben en die ook met hun hoofd er niet echt bij zitten. dus dankje wel voor de goede service.

Meer lezen
albert Van Laar
Brunssum
16-11-2022
10

Zie boven

Meer lezen
Giel
Landgraaf
01-11-2022