Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 521 2926

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Hoensbroek gemiddeld met een

9,5
15 beoordelingen
100% beveelt Monuta Hoensbroek aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Geweldig lieve medewerker die niet alleen voor de uitvaart maar ook voor ons gevoel oog had.

Meer lezen
Madelon
Hoensbroek
07-06-2022
10

Na het overlijden van mijn vader hebben we op een prettige, persoonlijk en warme manier contact gehad met medewerker van Monuta en hebben wij op een heel persoonlijke manier aan de crematie gestalte kunnen geven.

Meer lezen
John
Kerkrade
02-05-2022
10

Alles was goed verzorgd.

Meer lezen
Eugène van der Loo
Hoensbroek
17-04-2022
8

Door dat ik de uitvaart van mijn zwager geregeld heb waar ik ook zeer tevreden over was heb ik mijn dochter er haar man gevraagd om ook nu weer voor Monuta Uitvaart te kiezen. WM Pfennings

Meer lezen
Wilij Pfennings
Hub Dassenplein 66 Sittard
02-03-2022
8

Goed persoonlijk contact met één uitvaart verzorger van Monuta. Ik werd goed op de hoogte gehouden en kon mijn persoonlijke wensen bespreken.

Meer lezen
Norbert
Kerkrade
17-02-2022
9

Wij hebben het heel fijn gevonden hoe Dennis ons heeft begeleid in de keuzes na het overlijden van onze zoon. Hij was duidelijk over onze opties en dat is erg fijn wanneer je zelf amper nog na kunt denken.

Meer lezen
Lianne
Geleen
27-12-2021
9

overtrof mijn verwachting.

Meer lezen
Giel
Bocholtz
17-11-2021
10

Wij zijn heel tevreden over hoe de uitvaart verlopen is Van alles regelen tot de dag van de uitvaart Niks was te veel Speciale dank voor mevr Marie Jose Dohmen

Meer lezen
Miranda Van Alebeek
Hoensbroek
17-11-2021
10

Zeer correct, geduldig, goede begeleiding en adviezen. Alles helemaal naar wens verlopen. Zal Monuta bij iedereen aanbevelen.

Meer lezen
Marjo
Schinnen Beekdaelen
02-11-2021