Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 521 2926

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 33 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Wendy
03-02-2024

Altijd vriendelijk en bieden veel hulp. Zelf wist ik niet wat ik moest doen. Maar met hun alles stap voor stap naar tevredenheid kunnen regelen en uitvoeren.

Lees meer

Jmm Van deursen
01-11-2023

Toppy

Lees meer

Chris en Priscilla Hendriks
15-08-2023

Hij had goede ideeën en dacht echt met ons mee!

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Hoensbroek

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u af in een korte tijd. Monuta wil u de zorgen rondom de uitvaart uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op het afscheid van uw dierbare. Wij zorgen samen voor een uitvaart die past bij uw dierbare, en aansluit op uw wensen. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met de lokale gebruiken, en weten dat er meer mogelijk is dan u misschien denkt. Zo is een afscheid met een stuk vlaai of borrel in plaats van koffie met cake heel gewoon, en kunt u de dienst ook thuis of in de tuin regelen. Zo verzorgen wij samen een passend afscheid. Dat doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Universele - Hoensbroek uitvaartcentrum pand
Hoofdstraat 100
6432 GH Hoensbroek
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Dennis Houkes
Uitvaartverzorger

Dennis

Houkes

Lees meer over Dennis

Image
Arno Cleiren
Uitvaartverzorger

Arno

Cleiren

Lees meer over Arno

Image
Hoensbroek - Rolf Römgens uvv
Uitvaartverzorger

Rolf

Römgens

Lees meer over Rolf

Image
Afbeelding Hoensbroek

Uitvaartcentrum in Hoensbroek

Vanuit ons uitvaartcentrum in Hoensbroek kunt u de uitvaart van begin tot eind op dezelfde plek regelen. En dat kan u rust geven. Ons uitvaartcentrum biedt een intieme sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. In het voorjaar van 2014 is ons uitvaartcentrum volledig gerestyled en heeft het een lichte moderne uitstraling gekregen, waarin het verleden zeker niet vergeten is. Het uitvaartcentrum in Hoensbroek heeft vijf rouwkamers, een ruime aula en een koffiekamer. Er is rondom het uitvaartcentrum genoeg parkeergelegenheid, en ons uitvaartcentrum in Hoensbroek is makkelijk bereikbaar.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Hoensbroek werkt samen met de volgende partners
Bloemist
Fleurop
Bloemist
Ogenlust Bloemsierkunst
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Universele?
U kunt terecht bij Monuta Universele voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Wijnandsrade, Schinnen, Meerssen, Ulestraten, Moorveld, Bunde, Geulle, Eijsden, Gronsveld, Sint Geertruid, Hoensbroek, Amstenrade, Oirsbeek, Doenrade, Brunssum, Merkelbeek, Schimmert, Hulsberg en Walem.
Ik ben op zoek naar een Monuta Universele uitvaartcentrum in Hoensbroek. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Hoensbroek? Dan kunt u bij Monuta Universele terecht. Aan de Hoofdstraat 100 ligt ons uitvaartcentrum waar u het afscheid van het opbaren tot de condoleance kunt regelen. Het uitvaartcentrum heeft vijf rouwkamers, een ruime en sfeervolle aula en een koffieruimte voor de condoleance. Vanuit ons uitvaartcentrum in Hoensbroek kunt u de uitvaart van begin tot eind regelen.