Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 89 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Jan Hendrik Scheve
17-05-2024

Wij hebben als gezin een erg goed gevoel over hoe het allemaal is verlopen. De uitvaartverzorger heeft ons met raad en daad bijgestaan en het naar onze wens uitgevoerd. Wij kijken terug op een goede en fijne afsluiting van ons gehele proces. De uitvaartverzorger heeft hier in ons hele proces erg positief aan bijgedragen. Dank daarvoor.

Lees meer

Jacquelette
20-03-2024

Mede door de liefdevolle en goede verzorging konden wij mijn vader thuis opgebaard houden. De begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart helpt ons om te gaan met het gemis van mijn lieve vader. Wij kunnen hier heel goed op terugkijken. Mijn vader zou hier trots op geweest zijn.

Lees meer

Ah
05-03-2024

alles goed geregeld, geen gedram, word goed tijd aan de nabestaanden verleend, ook na die tijd

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Hoogeveen

Als iemand is overleden, staat de wereld even stil. Toch moeten er op dat moment veel beslissingen worden genomen. Wanneer u een uitvaart moet regelen in Hoogeveen kan Monuta u in deze moeilijk periode bijstaan. Samen met u geven onze lokale uitvaartverzorgers de uitvaart stap voor stap vorm. Ons doel bij het verzorgen van een uitvaart is dat het echt persoonlijk wordt en dat nabestaanden er met een fijn gevoel op terug kijken. Uitvaart regelen in Hoogeveen? U kunt Monuta op elk moment van de dag bereiken voor het regelen van een uitvaart op 0800 023 05 50.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
header-uitvaartcentrum-emmen
Uitvaartcentrum
Weerdingerstraat 201
7822 BK Emmen
Image
homepage-home-uitvaartcentrum-stadskanaal.jpg
Crematorium Cereshof
Ceresstraat 4 A
9502 EA Stadskanaal
Image
Monuta Kranenburg uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum Kranenburg
Kranenburgweg 3
8024 AC Zwolle
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Ronald Schoonderwal
Uitvaartverzorger

Ronald

Schoonderwal

Lees meer over Ronald

Image
Natasja Smolders
Uitvaartverzorger

Natasja

Smolders

Lees meer over Natasja

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Moet ik direct beslissen wat er met de as gebeurt?
Nee, dat hoeft u niet meteen te beslissen. Volgens de wet moet de as minimaal een maand in het crematorium blijven. Hier wordt de as bewaard in een askoker in de algemene nis. Deze is niet open voor publiek. Door de wettelijke termijn heeft u voldoende tijd om een goede keuze te maken voor de definitieve bestemming van de as.
Mogen sieraden tijdens de crematie om blijven?
U mag zelf kiezen wat er met de sieraden gebeurt bij een crematie. Misschien wilt u ze bewaren als herinnering aan de overledene. Laat u de sieraden om bij de overledene, dan gaan deze mee in de crematieoven. De edelmetaalresten die overblijven na de crematie worden verzameld en verkocht. De opbrengst, jaarlijks een groot bedrag, gaat naar een aantal goede doelen. Alle crematoria in Nederland doen hieraan mee.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Hoogeveen?
U kunt altijd terecht bij Monuta Hoogeveen vanuit de woonplaatsen Drogteropslagen, Hoogeveen, Nieuweroord, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer Gem Hoogeveen, Elim, Nieuwlande, Zuidwolde Dr, Veeningen, Linde Dr, Kerkenveld, Alteveer Gem De Wolden, Stuifzand, Fluitenberg, Echten Dr, Pesse, Stuifzand, Eursinge Gem De Wolden, Tiendeveen, De Wijk, Koekange, Ruinerwold, Ruinen, Ansen.