Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Begrafenis regelen Hoogeveen

Begrafenis regelen in Hoogeveen

In de buurt van Hoogeveen zijn diverse begraafplaatsen te vinden. Denk aan Begraafplaats Hoogeveen aan de Zuiderweg vlak gelegen bij de Vrije Baptisten Gemeente De Brug. Wanneer u door Monuta de begrafenis laat regelen, zorgen onze uitvaartverzorgers voor het contact met de begraafplaats zodat u volledig ontzorgt wordt. De condoleance en de afscheidsdienst kunnen plaatsvinden in het Monuta uitvaartcentrum in Emmen of Crematorium Cereshof in Stadskanaal.

0800 - 023 05 50
Crematie regelen Hoogeveen

Crematie regelen in Hoogeveen

Voor een crematie in Hoogeveen kunt u terecht in het crematorium Zevenberg te Fluitenberg aan de Fluitenbergseweg. Onze lokale uitvaartverzorgers zijn bekend met alle partners in de regio en kunnen dan ook een waardige dienst voor u regelen. De condoleance en de afscheidsdienst kunnen plaatsvinden in het Monuta uitvaartcentrum in Emmen. Ook kunt u voor een crematie terecht bij Monuta Crematorium Cereshof in Stadskanaal.

0800 - 023 05 50

Meer informatie

U kunt altijd terecht bij Monuta Hoogeveen vanuit de woonplaatsen Drogteropslagen, Hoogeveen, Nieuweroord, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer Gem Hoogeveen, Elim, Nieuwlande, Zuidwolde Dr, Veeningen, Linde Dr, Kerkenveld, Alteveer Gem De Wolden, Stuifzand, Fluitenberg, Echten Dr, Pesse, Stuifzand, Eursinge Gem De Wolden, Tiendeveen, De Wijk, Koekange, Ruinerwold, Ruinen, Ansen.

0800 - 023 05 50