Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0598 - 39 81 01

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Hoogezand-Sappemeer gemiddeld met een

9.3
18 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Hoogezand-Sappemeer aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Vanaf het eerste contact na het overlijden van mijn vrouw, tot en met de afronding van het gehele proces, ben ik zeer tevreden ondanks het verdriet.

Meer lezen
Ton Jansen
Emmen
21-01-2022
10

Zeer tevreden over de uitvaartverzorger die samen met ons de uitvaart heeft verzorgd De rust en de tijd die genomen is Onze dank is groot

Meer lezen
J Brink
Roden
18-01-2022
9

De uitvaartverzorger toonde begrip ,bood een luistert oor. Alle ruimte om onze wensen gestalte te geven niets was te veel.

Meer lezen
Afie Buikema-Wierenga
APPINGEDAM
18-01-2022
10

Een uitvaart is erg gevoelig en vaak aanleiding tot heftige emoties. De uitvaartverzorger was zeer empathisch naar de nabestaanden, maar ook zakelijk en direct om afspraken vast te leggen. Geen onnodig geneuzel, maar duidelijk aangeven waar het om draait. Door zijn ervaring en talent verliep het hele traject van overlijden t/m de uitvaart zonder problemen.

Meer lezen
Tammo
Borger
18-01-2022
10

Heel fijn zoals monuta ons door een lastige, moeilijke, chaotische onbekende "wereld" heeft geholpen. Een uitvaartbegeleider die ons overal mee heeft geholpen (met een lach en een traan).

Meer lezen
Anne Menzinga
Hoogezand
14-01-2022
10

De heer Harries Bakker en spreker Jan, hebben de uitvaart en afscheid van mijn vader, met alle waardigheid en respect begeleid. Jan heeft mooi gesproken in het Gronings dialect en Harries heeft ons goed begeleid en geadviseerd in al ons verdriet en moeilijke beslissingen die gemaakt moesten worden. Voor beide heren een 10 met een griffel !!

Meer lezen
Ria Kuiper
Appingedam
04-01-2022
10

Alles werd vanaf het begin tot aan het eind tot in de puntjes geregeld ,zelfd na de uitvaart kwam er na een paar weken iemand langs om te vragen hoe ging. Kortom zeer tevreden

Meer lezen
Bennie
Loppersum
03-01-2022
9

goede hulp

Meer lezen
a Buring
Roderwolde
02-12-2021
9

We waren erg tevreden over het contact vanaf het begin tot en met de uitvaart. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen. Alles met respect en zoals wij het wilden.

Meer lezen
Willie
Appingedam
01-12-2021

De manier waarop er met ons werd om gegaan , we konden 24 uur per dag bij onze zoo, De mederwerkers zijn super heel begripvol.

Meer lezen

mevrouw Heerlien

Anton als uitvaartverzorger is geweldig ! Anton heeft ons keurig, respectvol en betrouwbaar geholpen bij het overlijden van mijn vader. Begeleiding en advies zoals het moet zijn. Waardevol , luisterend, adviserend, bewakend etc. Ook voor kinderen een waardevol ondersteuning door houding, betrokkenheid en rol die kinderen kunnen krijgen.

Meer lezen

Van Der Wal Jakob

Wij zijn heel goed geholpen door Erika. Zij heeft ons met haar kennis ervaring en kunde goed bijgestaan in deze moeilijke tijd.

Meer lezen

mevrouw Edwards