Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0598 - 39 81 01

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Hoogezand gemiddeld met een

9,3
43 beoordelingen
97% beveelt Monuta Hoogezand aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Mijn vader overleed plotseling. Er kwam veel op ons af. Ik nam meteen contact op met Monuta. Ik voelde me geen "nummer" maar ik werd respectvol aangehoord en op weg geholpen. De verzorgsters thuis hebben mij goed begeleid bij het verzorgen van mijn vader. Als ze me niet hadden gestimuleerd, had ik het niet gedurfd. Maar ze waren zo lief en hielpen me met alles. En dat zie ik nu als erg waardevol want dit kun je maar 1 keer doen. Ook onze begeleidster tijdens het hele proces voor en t/m de uitvaart heeft ons goed geholpen, korte lijntjes, geduldig, duidelijk etc. In al je kwetsbaarheid en emotie, is het fijn dat je goede begeleiding krijgt. We missen mijn vader erg. Maar ik hoor nog dagelijks van mensen om ons heen hoe warm onze uitvaart was, en dat doet ons erg goed en zal bijdragen aan ons rauwproces. Dank jullie wel.

Meer lezen
Jolanda
Assen
14-03-2023
10

Van begin tot het einde in dit proces, Klaar staan als het nodig is. Veel ondersteuning. Heel snel de rouwkaarten naar de wens van de nabestaande gerealiseerd. Hetzelfde voor de dankbetuigingen Prachtige uitvaart georganiseerd. Elk onderdeel van de uitvaart is gegaan volgens het boekje. Bedankt voor jullie inzet.

Meer lezen
Albert
Zuidbroek
20-02-2023
10

De mensen zijn zeer hartelijk en steunen je waar nodig .

Meer lezen
Hamminga
Mars31
05-01-2023
9

Betrokken, warm, respectvol met liefde voor het vak. Gaf ons een vertrouwd gevoel en we kijken terug op een hele mooie uitvaart dankzij de bemoeienis van Monuta en met name uitvaartverzorger Freddy Huizeling en Niek (stagiair).

Meer lezen
Hennie
Hoogezand
03-01-2023
9

Ik heb als pleegmoeder mijn pleegdochter geholpen haar moeders uitvaart te regelen. De uitvaartverzorger heeft erg goed geluisterd naar haar wensen en behoeften. Alles is gegaan zoals zij wenste. De uitvaart zelf was een uitdaging door het verschil in cultuur. Zo ontzettend goed en respectvol opgepakt. Het was een hele zoektocht in mogelijkheden maar echt zeer goed gedaan.

Meer lezen
Annemarie
Groningen
01-12-2022
9

De uitvaartbegeleiding en adviezen worden op perfecte manier uitgevoerd. Ook de gesprekken ,nagesprekken en de communicatie worden zeer positief ervaren.

Meer lezen
Hildo
Delfzijl
16-11-2022
10

Alles is verlopen zoals we hadden gehoopt Zeer tevreden over het geheel

Meer lezen
Jager
Zuidlaren
12-09-2022
9

Ik ben goed te spreken over Monuta alles was goed geregeld met de crematie van mijn vader om de uitvaartverzorger Belt mij nog wel eens op van hoe het gaat

Meer lezen
Gerrie Prins
Hoogezand
12-09-2022
10

Ik,wij kijken er op terug als mooi

Meer lezen
Ria
Zuidbroek
17-08-2022