Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0598 - 39 81 01

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 33 beoordelingen.
96% beveelt ons aan.

Roelie vd Heide
14-06-2022

Vriendelijke service, duidelijke afspraken vlotte afhandeling.

Lees meer

Houtman
17-05-2022

In Groningen werd alles perfect tot de laatste dag goed geregeld.

Lees meer

Anita
13-05-2022

Ben heel goed opgevangen. een luisterende oor .en ze hebben mijn wensen allemaal vervuld .het waren lieve mensen wie mij bij hebben gestaan

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Hoogezand

Na het overlijden van een dierbare moet er veel worden geregeld. En dat terwijl u ook stil wilt staan bij het verlies van uw dierbare. Monuta in Hoogezand snapt dat u op zo’n moment behoefte heeft aan een uitvaartverzorger die u ontzorgt. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met de lokale gebruiken in de regio, en willen er samen met u voor zorgen dat er een passend afscheid georganiseerd wordt. Dat doen we voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Neemt u gerust contact met ons op als u een uitvaart wilt regelen of even kennis wilt maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Sappemeer
Uitvaartcentrum
Noorderstraat 163 - 165
9611 AD Sappemeer
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Freddy Huizeling
Uitvaartverzorger

Freddy

Huizeling

Lees meer over Freddy

Image
Erika Dijksterhuis
Uitvaartverzorger

Erika

Dijksterhuis

Lees meer over Erika

Image
Afbeelding Hoogezand

Uitvaartcentrum in Hoogezand

Het kan rust geven om de uitvaart van begin tot eind op dezelfde plek te regelen. Voor een uitvaartcentrum in Hoogezand kunt u bij Monuta terecht. Ons uitvaartcentrum heeft vier rouwkamers en een wisselkamer vanwaar u uw overleden dierbare in alle rust kunt bezoeken. Vanuit onze goed bereikbare locatie met ruime parkeergelegenheid kunt u vervolgens naar de plek van de afscheidsdienst vertrekken. 
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Hoogezand-Sappemeer werkt met de volgende lokale partners
Fotograaf
Foto Groot-Obbink
Steenhouwer
Cuperus Natuursteen
Bloemist
Luyckx Uitvaartbloemen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Hoogezand?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Hoogezand, Langezwaag, Luxwoude, Tijnje, Hemrik, Oldeberkoop, Nijeberkoop, Langedijke, Ravenswoud, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Waskemeer, Donkerbroek, Goengahuizen, Lieveren, Peest, Zuidvelde, Huis ter Heide Dr, Westervelde, Veenhuizen, Een, Een West, Boerakker, Rolde, Nijlande, Eldersloo, Ekehaar, Geelbroek, Eleveld, Deurze, Balloo, Balloerveld, Gieten, Gasselte, Eext, Eexterzandvoort, Anderen, Gasteren, Anloo, Annen, Schipborg, Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Noordlaren, Vries, Tynaarlo, Zeegse, Oudemolen Dr, Taarlo, Zeijen, Yde, Winde, Bunne, Donderen, Kiel-indeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Kolham, Scharmer, Harkstede, Woudbloem, Froombosch, Slochteren, Lageland, Luddeweer, Overschild, Schildwolde, Hellum, Siddeburen, Steendam, Borgercompagnie, Tripscompagnie, Noordbroek, Zuidbroek, Veendam, Wildervank, Muntendam, Meeden, Annerveensche Kanaal, Oud Annerveen, Spijkerboor Dr, Nieuw Annerveen, Eexterveen, Eexterveensche Kanaal, Alteveer Gn, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Winschoten, Heiligerlee, Westerlee Gn, Scheemda, Midwolda, Oostwold Scheemda, Finsterwolde, Beerta, Nieuw Beerta, Drieborg, Oudezijl, Nieuweschans, Bellingwolde, Oudeschans, Blijham, Wedde, Vriescheloo, Tjuchem, t Waar, Nieuw Scheemda, Nieuwolda, Wagenborgen, Woldendorp, Termunten, Termunterzijl, Borgsweer, Alteveer Gn en t Waar.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Hoogezand. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Hoogezand? Dan kunt u bij Monuta terecht. Aan de Kees de Haanstraat 44 ligt ons uitvaartcentrum waar u het afscheid van het opbaren tot de condoleance kunt regelen. Het uitvaartcentrum heeft drie ruime 24-uurskamers, een sfeervolle aula, maar ook een mooie koffieruimte voor condoleances.