Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Hoogezand-Sappemeer

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger bij u in de buurt. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid.

Zodra u het formulier ingevuld heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0598 - 39 81 01
Lees hoe klanten de dienstverlening waarderen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn.

Op korte termijn een uitvaartverzorger spreken?
Maak vrijblijvend een afspraak, ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Afspraak maken

Uitvaart in
Hoogezand-Sappemeer

Na het overlijden van een dierbare moet er veel worden geregeld. En dat terwijl u ook stil wilt staan bij het verlies van uw dierbare. Monuta in Hoogezand-Sappemeer snapt dat u op zo’n moment behoefte heeft aan een uitvaartverzorger die u ontzorgt. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met de lokale gebruiken in de regio, en willen er samen met u voor zorgen dat er een passend afscheid georganiseerd wordt. Dat doen we voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Hoogezand uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Kees de Haanstraat 44
9611 HT Sappemeer
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar op 0800 - 023 50 50
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Monuta Hoogezand
Uitvaartverzorger

Freddy

Huizeling

Lees meer over Freddy
Image
hoogezand-monuta-erikadijksterhuis
Uitvaartverzorger

Erika

Dijksterhuis

Lees meer over Erika
Image
Monuta Hoogezand
Uitvaartverzorger

Harries

Bakker

Lees meer over Harries
Image
Monuta Hoogezand uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Hoogezand-Sappemeer

Het kan rust geven om de uitvaart van begin tot eind op dezelfde plek te regelen. Voor een uitvaartcentrum in Hoogezand-Sappemeer kunt u bij Monuta terecht. Ons uitvaartcentrum heeft drie ruime 24-uurskamers vanwaar u uw dierbare op ieder gewenst moment kunt bezoeken, maar ook een ruime aula, koffiekamer en familiekamer. Er is genoeg parkeergelegenheid en de locatie is makkelijk bereikbaar.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Harderwijk werkt met de volgende lokale partners
Fotograaf
Foto Groot-Obbink
Steenhouwer
Cuperus Natuursteen
Bloemist
Luyckx Uitvaartbloemen
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Hoogezand-Sappemeer?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Hoogezand, Langezwaag, Luxwoude, Tijnje, Hemrik, Oldeberkoop, Nijeberkoop, Langedijke, Ravenswoud, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Waskemeer, Donkerbroek, Goengahuizen, Lieveren, Peest, Zuidvelde, Huis ter Heide Dr, Westervelde, Veenhuizen, Een, Een West, Boerakker, Rolde, Nijlande, Eldersloo, Ekehaar, Geelbroek, Eleveld, Deurze, Balloo, Balloerveld, Gieten, Gasselte, Eext, Eexterzandvoort, Anderen, Gasteren, Anloo, Annen, Schipborg, Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Noordlaren, Vries, Tynaarlo, Zeegse, Oudemolen Dr, Taarlo, Zeijen, Yde, Winde, Bunne, Donderen, Kiel-indeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Kolham, Scharmer, Harkstede, Woudbloem, Froombosch, Slochteren, Lageland, Luddeweer, Overschild, Schildwolde, Hellum, Siddeburen, Steendam, Borgercompagnie, Tripscompagnie, Noordbroek, Zuidbroek, Veendam, Wildervank, Muntendam, Meeden, Annerveensche Kanaal, Oud Annerveen, Spijkerboor Dr, Nieuw Annerveen, Eexterveen, Eexterveensche Kanaal, Alteveer Gn, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Winschoten, Heiligerlee, Westerlee Gn, Scheemda, Midwolda, Oostwold Scheemda, Finsterwolde, Beerta, Nieuw Beerta, Drieborg, Oudezijl, Nieuweschans, Bellingwolde, Oudeschans, Blijham, Wedde, Vriescheloo, Tjuchem, t Waar, Nieuw Scheemda, Nieuwolda, Wagenborgen, Woldendorp, Termunten, Termunterzijl, Borgsweer, Alteveer Gn en t Waar.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Hoogezand-Sappemeer. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Hoogezand-Sappemeer? Dan kunt u bij Monuta terecht. Aan de Kees de Haanstraat 44 ligt ons uitvaartcentrum waar u het afscheid van het opbaren tot de condoleance kunt regelen. Het uitvaartcentrum heeft drie ruime 24-uurskamers, een sfeervolle aula, maar ook een mooie koffieruimte voor condoleances.