Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0598 - 39 81 01

Recente beoordelingen

9,3

Gebaseerd op 54 beoordelingen.
98% beveelt ons aan.

Marc
12-02-2024

Freddy Huizeling heeft goed aangevoeld hoe wij de afscheidsdienst wilden invullen en ons daarbij goed en persoonlijk begeleidt. Dank daarvoor, we kijken tevreden terug.

Lees meer

Korf
16-01-2024

Goede begeleiding

Lees meer

M Drenth
12-12-2023

Wij hadden een hele fijne uitvaartverzorger. En wij als gezin zijn ook lid van Monuta

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Hoogezand

Na het overlijden van een dierbare moet er veel worden geregeld. En dat terwijl u ook stil wilt staan bij het verlies van uw dierbare. Monuta in Hoogezand snapt dat u op zo’n moment behoefte heeft aan een uitvaartverzorger die u ontzorgt. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met de lokale gebruiken in de regio, en willen er samen met u voor zorgen dat er een passend afscheid georganiseerd wordt. Dat doen we voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Neemt u gerust contact met ons op als u een uitvaart wilt regelen of even kennis wilt maken.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Sappemeer
Uitvaartcentrum
Noorderstraat 163 - 165
9611 AD Sappemeer
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Freddy Huizeling
Uitvaartverzorger

Freddy

Huizeling

Lees meer over Freddy

Image
Patrick Pereira uvv Veendam
Uitvaartverzorger

Patrick

Pereira

Lees meer over Patrick

Image
Afbeelding Hoogezand

Uitvaartcentrum in Hoogezand

Het kan rust geven om de uitvaart van begin tot eind op dezelfde plek te regelen. Voor een uitvaartcentrum in Hoogezand kunt u bij Monuta terecht. Ons uitvaartcentrum heeft vijf rouwkamers vanwaar u uw overleden dierbare in alle rust op ieder moment kunt bezoeken. Vanuit onze goed bereikbare locatie met ruime parkeergelegenheid kunt u vervolgens naar de plek van de afscheidsdienst vertrekken. 
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Hoogezand-Sappemeer werkt met de volgende lokale partners
Fotograaf
Foto Groot-Obbink
Steenhouwer
Cuperus Natuursteen
Bloemist
Luyckx Uitvaartbloemen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Hoogezand?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Hoogezand, Langezwaag, Luxwoude, Tijnje, Hemrik, Oldeberkoop, Nijeberkoop, Langedijke, Ravenswoud, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Waskemeer, Donkerbroek, Goengahuizen, Lieveren, Peest, Zuidvelde, Huis ter Heide Dr, Westervelde, Veenhuizen, Een, Een West, Boerakker, Rolde, Nijlande, Eldersloo, Ekehaar, Geelbroek, Eleveld, Deurze, Balloo, Balloerveld, Gieten, Gasselte, Eext, Eexterzandvoort, Anderen, Gasteren, Anloo, Annen, Schipborg, Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Noordlaren, Vries, Tynaarlo, Zeegse, Oudemolen Dr, Taarlo, Zeijen, Yde, Winde, Bunne, Donderen, Kiel-indeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Kolham, Scharmer, Harkstede, Woudbloem, Froombosch, Slochteren, Lageland, Luddeweer, Overschild, Schildwolde, Hellum, Siddeburen, Steendam, Borgercompagnie, Tripscompagnie, Noordbroek, Zuidbroek, Veendam, Wildervank, Muntendam, Meeden, Annerveensche Kanaal, Oud Annerveen, Spijkerboor Dr, Nieuw Annerveen, Eexterveen, Eexterveensche Kanaal, Alteveer Gn, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Winschoten, Heiligerlee, Westerlee Gn, Scheemda, Midwolda, Oostwold Scheemda, Finsterwolde, Beerta, Nieuw Beerta, Drieborg, Oudezijl, Nieuweschans, Bellingwolde, Oudeschans, Blijham, Wedde, Vriescheloo, Tjuchem, t Waar, Nieuw Scheemda, Nieuwolda, Wagenborgen, Woldendorp, Termunten, Termunterzijl, Borgsweer, Alteveer Gn en t Waar.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Hoogezand. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Hoogezand? Dan kunt u bij Monuta terecht. Aan de Kees de Haanstraat 44 ligt ons uitvaartcentrum waar u het afscheid van het opbaren tot de condoleance kunt regelen. Het uitvaartcentrum heeft drie ruime 24-uurskamers, een sfeervolle aula, maar ook een mooie koffieruimte voor condoleances.