Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0228 - 52 60 04

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Stavenuiter gemiddeld met een

9,6
7 beoordelingen
100% beveelt Monuta Stavenuiter aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij hebben zeer goede ervaring met de begeleiding door Maureen. Ze heeft een hele persoonlijke aanpak, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Ze denkt mee en luistert naar de wensen. Bij ons was er vooraf weinig geregeld, maar daar kon ze zeer goed mee om gaan. Heldere communicatie gedurende het hele proces (ook erna). Dankzij haar hebben we onze vader een hele mooie uitvaart kunnen geven.

Meer lezen
Janneke
Andijk
22-04-2024
10

Maureen is zeer professioneel, niets is haar te veel om de uitvaart zo mooi mogelijk te laten verlopen. Ze heeft nu twee keer een uitvaart voor ons verzorgd en we kunnen twee keer terugkijken op een prachtige uitvaart. Overal werd aan gedacht en tot in de details uitgewerkt. Ze wilde net zo graag als wij dat alles perfect geregeld was. Heel fijn als je in zo’n droevige tijd dingen met een gerust hart uit handen kan geven. Ze is heel begaan en heeft begrip voor je verdriet.

Meer lezen
Renate
Purmerend
27-02-2024
10

Heel vriendelijke professioneel, naar de wens van de nabestaanden gewerkt . Super gedaan top

Meer lezen
Jan Peter
Wognum
26-02-2024
10

De verzorging van Maureen was heel geweldig Heel vertrouwd vanaf het eerste moment. De nazorg was ook heel goed.

Meer lezen
Ap
Pols
16-01-2024
10

Zeer goed georganiseerd.

Meer lezen
k J Bosch
Almere
18-12-2023
8

Heel erg open en vriendelijk en deskundig. Goed en verzorgde uitvaart geregeld en de wensen vervuld. Heel veel informatie gegeven en advies en ook na de crematie goede contacten gehouden. Toppertje.

Meer lezen
Jolanda
Andijk
02-11-2023
9

Test

Meer lezen
Joyce van de Braak
Tilburg
30-10-2023