Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0228 - 52 60 04

Recente beoordelingen

9,3

Gebaseerd op 4 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Ap
16-01-2024

De verzorging van Maureen was heel geweldig Heel vertrouwd vanaf het eerste moment. De nazorg was ook heel goed.

Lees meer

k J Bosch
18-12-2023

Zeer goed georganiseerd.

Lees meer

Jolanda
02-11-2023

Heel erg open en vriendelijk en deskundig. Goed en verzorgde uitvaart geregeld en de wensen vervuld. Heel veel informatie gegeven en advies en ook na de crematie goede contacten gehouden. Toppertje.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Bent u op zoek naar een ervaren en betrokken uitvaartondernemer in de regio's Hoorn, Enkhuizen en Medemblik? Dan staat Monuta Stavenuiter voor u klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van een waardig afscheid. Bij Monuta Stavenuiter begrijpen we dat een afscheid een moment is om te koesteren. Daarom streven we ernaar om uitvaarten te verzorgen die recht doen aan het leven en de herinnering van uw dierbare. Met respect, warmte en betrokkenheid begeleiden we u stap voor stap, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen. Neem vandaag nog contact op met Monuta Stavenuiter om uw wensen te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij het organiseren van een persoonlijk afscheid in de regio's Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Maureen Jansen- Stavenuiter uvv
Correspondentie adres
Dijkweg 235
1619 JC Andijk
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Maureen Jansen- Stavenuiter uvv
Uitvaartverzorger

Maureen

Jansen - Stavenuiter

Lees meer over Maureen

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Stavenuiter werkt samen met de volgende partners:
Bloemist
Mijn Idee Bovenkarspel
Natuursteen
Harder Natuursteen Hoogkarspel
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Stavenuiter?
U kunt terecht bij Monuta Stavenuiter voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Enkhuizen, Hem, Wijdenes, Oosterleek, Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Hoogkarspel, Westwoud, Andijk, Hoorn, Oudendijk, Avenhorn, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Berkhout, De Goorn, Zuidermeer, Medemblik, Opperdoes, Twisk, Oostwoud, Midwoud, Zwaagdijk, Wognum, Nibbixwoud, Zwaag, Hauwert, Wevershoof, Blokker, Oosterblokker, Schellinkhout, Wieringerwerf, Kreileroord, Slootdorp, Middenmeer, Hippolytushoef, Westerland en Den Oever.