Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0228 - 52 60 04

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Begrafenis in Hoorn en begraafplaatsen

Begrafenis regelen in Hoorn

In de regio's Hoorn, Medemblik en Enkhuizen zijn diverse begraafplaatsen te vinden waar nabestaanden een laatste rustplaats kunnen kiezen voor hun dierbare. Hieronder worden enkele bekende begraafplaatsen in elk van deze regio's genoemd

Algemene Begraafplaats Berkhouterweg - Gelegen aan de Berkhouterweg in Hoorn

Deze begraafplaats biedt verschillende mogelijkheden voor begraven en heeft een serene omgeving voor het afscheid nemen van een geliefde

Algemene Begraafplaats Zuiderveld - Gelegen aan de Zuiderveldstraat in Hoorn

Deze begraafplaats is ook een populaire keuze voor begrafenissen in de regio.

Algemene Begraafplaats IJsselhof - Hoorn

Deze begraafplaats ligt aan de Veemarkt in Hoorn en biedt ruimte voor verschillende begraafmogelijkheden.

0228 - 52 60 04
Begrafenis Medemblik

Begrafenis regelen in Medemblik

Bent u op zoek naar professionele hulp bij het regelen van een begrafenis in Medemblik? Monuta Stavenuiter staat voor u klaar met persoonlijke en respectvolle begeleiding tijdens deze moeilijke periode. Hieronder worden enkele bekende begraafplaatsen in de regio Medemblik weergegeven.

Algemene Begraafplaats Andijk - Gelegen in Andijk, Medemblik

Dit is een lokale begraafplaats die inwoners van de gemeente Medemblik bedient.

Algemene Begraafplaats Wognum

Deze begraafplaats is te vinden in Wognum, Medemblik, en biedt verschillende graven en gedenkplaatsen.

0228 - 52 60 04
Begrafenis Enkhuizen

Begrafenis regelen in Enkhuizen

Voor een waardig afscheid van uw dierbare in Enkhuizen kunt u rekenen op de empathische en deskundige ondersteuning van Monuta Stavenuiter. Als ervaren uitvaartondernemer in Enkhuizen begrijp ik de gevoeligheid van deze periode en sta ik u bij met zorg en respect. Hieronder worden enkele bekende begraafplaatsen in de regio Enkhuizen weergegeven.

Algemene Begraafplaats Enkhuizen

Gelegen aan de Kweekwal in Enkhuizen, biedt deze begraafplaats een serene omgeving voor het afscheid nemen van dierbaren.

Joodse Begraafplaats Enkhuizen

Deze historische begraafplaats is gelegen aan de Oude Gouw in Enkhuizen en heeft een belangrijke culturele betekenis.

0228 - 52 60 04
Crematorium Hoorn

Crematie regelen in Hoorn

Het organiseren van een crematie in Hoorn vraagt om zorgvuldige planning en empathische ondersteuning. Bij Monuta Stavenuiter begrijpen we dat dit een emotionele en veeleisende periode is voor nabestaanden. Daarom staan we klaar om u te begeleiden met respectvolle en persoonlijke zorg, zodat u een betekenisvol afscheid kunt creëren voor uw dierbare. Voor het regelen van een crematie in de regio Hoorn kunt u het beste terecht bij Crematorium Hoorn.

Over Crematorium Hoorn

Het Crematorium Hoorn is een uitvaartfaciliteit gelegen in Hoorn, Noord-Holland. Het crematorium biedt diensten aan voor crematies en het houden van uitvaartceremonies. Er is een sfeervolle ruimte beschikbaar waar nabestaanden afscheid kunnen nemen van hun dierbare voorafgaand aan de crematie. Er zijn diverse opties om de ceremonie persoonlijk en passend te maken, zoals het afspelen van muziek, het tonen van foto's of het gebruik van multimedia voor een diavoorstelling. Nabestaanden hebben de gelegenheid om in alle rust afscheid te nemen van hun dierbare in een speciale afscheidsruimte.

0228 - 52 60 04

Crematie regelen in Enkhuizen of Medemblik

In Enkhuizen of Medemblik is geen crematorium aanwezig. Nabestaanden kunnen echter kiezen voor een crematie in nabijgelegen steden zoals Hoorn of Alkmaar.