Recensies

Alles perfect gelopen

Alles is perfect afgelopen, technisch en menselijk gezien

Dankwoord

Beste John, Met het overlijden van onze (schoon)vader kwam er plotseling toch wel veel op ons af. Al in de vroege ochtend nam je de telefoon op en konden we meteen al een afspraak met je maken. Met jouw kalmte en warmte kwam er ook bij ons rust in deze hectische periode. Nog diezelfde dag nam je ons ontzettend veel uit handen en gaf je ons het gevoel dat we op jou konden bouwen. Dat gevoel heb je ook meer dan waar gemaakt. Onze (schoon)vader heeft een uitvaart gehad die recht doet aan de persoon die hij was. Jouw persoonlijke opvang en benadering heeft veel voor ons verzacht. Alles was tot in de puntjes verzorgd, de locatie, de persoonlijke benadering en de nazorg. Rest ons nog jou (nogmaals) dank te zeggen voor al je goede zorgen. Herman en Ragnhild Marcus

Alles tot in de puntjes

De heer Snels heeft alles tot in de puntjes geregeld en mij steeds op de hoogte gebracht, omdat er diverse complicaties waren.

Alles prima geregeld

Alles was prima geregeld en correct afgehandeld.

Bedankt!

Lieve John, Graag wil ik je enorm bedanken voor alle regelingen rondom de uitvaart van mijn lieve meisje Dominique, ook namens Bart. Ze heeft het mooiste afscheid gehad wat ze verdiende!!! En wellicht heeft ze het van bovenaf gezien. Wat was Dominique een bijzonder meisje, wat ook blijkt uit de ontzettend veel reacties die ik van alle kanten ontvang. Ik weet dat het jouw werk is John, maar toch wil ik je er nogmaals op wijzen dat je het goed doet. Ik vind je een fijne, rustige man en het helpt me in mijn verwerkingsproces dat wij(John, Heidi, zus Marie-José, nichtje Kim, Bart en ik) Dominique’s uitvaart zo in harmonie geregeld hebben. Geef je ook nog een bedankje aan Adrienne en Sofia alsjeblieft? Beiden hebben ze me op hun manier me steun en warmte gegeven.

We zijn heel goed opgevangen

We zijn zo goed opgevangen en geen enkele vraag van de kinderen was te veel. Er werd steeds tijd genomen voor alle antwoorden en verzoeken.

Aan al onze wensen voldaan

Er is aan al onze wensen voldaan, zelfs op het laatst aangegeven veranderingen konden geregeld worden.

Prachtig afscheid.

John is een heel fijne persoonlijkheid, hij heeft ons langs alle kanten geholpen en bijgestaan. Vanuit een warme betrokkenheid heeft hij ons voorzien van advies en ideeën, waardoor de uitvaart een mooie herinnering is geworden. Waarvoor onze grote dank.

Compleet en goed

De begeleiding, respect en vriendelijkheid van John Snels en medewerkers heeft ons erg goed gedaan.

Prettig

Prettige,rustige uitleg van de zaken en aangeven van de mogelijkheden.