Recensies

Bekwaam en kundig.

Ons Ma heeft een crematie gekregen die ze verdiende; liefdevol en waardig. Ondanks de Corona-perikelen heb jij John er voor gezorgd dat wij op een rustige en mooie wijze afscheid van haar hebben kunnen nemen. De 4 Jaargetijden was een bijzondere locatie: straalde rust en warmte uit. John: heel erg bedankt voor je inzet, bekwaam- en vriendelijkheid tijdens die korte periode dat je ons hebt bijgestaan met veel “raad en daad” bij het regelen van de crematie. “TOP” John.

Bijzonder

Wij waren leek op het vlak van uitvaarten. En door de coronarichtlijnen was 'normaal' niet mogelijk. Met zijn ervaring en netwerk heeft John ons aan de hand meegenomen bij dit lastige traject en steeds meegezocht naar oplossingen, naar wat wel mogelijk was. Hierdoor hebben toch velen op een enigszins bijzondere maar ook mooie wijze afscheid kunnen nemen van onze vader. John bedankt voor jouw inzet en prettige manier van werken.

Mevrouw

John is een betrokken, zeer meedenkend en vriendelijk persoon. Alles kun je bespreken en regelen. Hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het een afscheid is wat je graag wil. Altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Ik ben erg blij dat hij ervoor gezorgd heeft dat mijn vader een mooi en waardig afscheid heeft gehad. Nogmaals bedankt.

Hartelijk bedankt.

John, Bedankt voor al je goede zorgen en adviezen. Wij hebben het als zeer waardevol ervaren zoals jij voor ons klaar stond.

Heel goed!

Goed advies

Monuta John Snels is aan te raden

Omdat ze ons goed geholpen hebben.

Duidelijk

Duidelijk en helder over de mogelijkheden en niet opdringerig.

Altijd bereikbaar

Alles was heel netjes verzorgd. We konden ook altijd bellen voor vragen zijn zeer tevreden over Monuta.

Betrokkenheid

Omdat alle medewerkers van Monuta Roosendaal heel betrokken waren. Te beginnen van het ophalen van mijn vrouw wat wij heel bijzonder vonden op de manier waarop dit is gebeurt. Heeft heel veel indruk gemaakt. De verzorging voor het opbaren in de familiekamer en mijn vrouw, en bij het sluiten van de kist en de betrokkenheid bij het in de auto plaatsen voor het vervoer naar het crematorium. De rit zelf was ook heel ingetogen.

Alle ruimte

Geven alle ruimte voor je wensen en zijn heel correct.