Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165-56 20 17

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Snels gemiddeld met een

9,5
36 beoordelingen
97% beveelt Monuta John Snels aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

John heeft de uitvaart van mijn vader liefdevol en met veel respect geregeld. Hij gaf waardevolle tips en dacht mee met alle beslissingen die gemaakt moesten worden.

Meer lezen
Ria
Roosendaal
21-06-2022
10

Mijn ervaringen met John Snels zijn erg positief

Meer lezen
Jan
Roosendaal
14-06-2022
10

Vanaf het begin was er een goede klik in een open relatie. Er is alle tijd genomen in de voorbereiding waarin je ruim de kans kreeg om je wensen kenbaar te maken. Waarin we niet precies wisten hoe e.e.a. te doen zijn er waardevolle oplossingen aangedragen door hem. Gedurende het hele proces zijn we uitstekend op de hoogte gehouden. Dankzij John werd het een mooi afscheid. Alle lof!

Meer lezen
Ton Goossens
Roosendaal
16-05-2022
10

Na het plotselinge overlijden van onze man en vader, heeft John werkelijk perfect met ons samengewerkt. Wij hadden meerdere specifieke wensen, zoals een natuurbegrafenis. John heeft ons vanaf dag 1 helemaal begrepen, en samen met ons en zijn netwerk, een zeer mooi, speciaal afscheid gerealiseerd. Niets ging hem te ver, en de uitvoering was perfect. Wij bevelen John Snels van harte aan.

Meer lezen
Familie B.
Roosendaal
03-05-2022
10

Alles was mogelijk het was heel goed verzorgd

Meer lezen
Lisette van Miert
Roosendaal
15-04-2022
9

John heeft de uitvaart verzorgd van mijn zus, een paar jaar geleden John ontmoet omdat mijn zus al het een en ander wilde vast leggen ook dat kan al van te voren. Dat maakt het een klein beetje makkelijker. Ondanks het verdriet is alles respectvol verlopen ook bij het uitvaartcentrum Monuta.

Meer lezen
Hennie
Klundert
27-02-2022
10

Voelde goed, contact was super, alles was goed geregeld. Mooie intieme locatie , goed verzorgd.

Meer lezen
Ilse
Kruisland
16-02-2022
10

Beste John ik wil jou en je team, namens de hele familie bedanken voor het verzorgen van de crematie van mijn lieve vrouw. Vanaf het begin toen je bij ons kwam had jij alle aandacht hoe wij de crematie voor ogen hadden. Je gaf ons in deze moeilijke tijd goede adviezen, en bracht ook ideeen in voor een liefdevol en waardig afscheid. Jou kwaliteiten als uitvaartbegeleider heeft bij ons een diepe indruk achtergelaten, en jou voorwoord tijdens de crematie was in een woord geweldig. Ook de nazorg door John en zijn team is uitmuntend. Jou vakbekwaamheid ook na de crematie heeft mij verder geholpen om dit grote verlies te dragen. John Bedankt

Meer lezen
Herbert kerkhoff
Rotterdam
27-01-2022
9

Aardig uitvaartondernemer,heeft gezorgt dat guus afscheid kon nemen van zijn huis.

Meer lezen
Willy Grotard - Lammerse
Roosendaal
18-01-2022