Recensies

Uitstekend!

Vanaf het begin tot aan het eind uitstekend verzorgd en alles volgens de gemaakte afspraken waarbij een eigen inbreng héél goed mogelijk bleek.

Goede persoonlijke zorg

Afsprak was afspraak en goede persoonlijke zorg.

Vriendelijk en behulpzaam

Wat betreft de crematie en drukwerk, begeleider van monuta geeft handvaten en ideen voor het opstellen van de rouwbrief en prentje en het samenstellen van de dienst. De begeleiders zijn vriendelijk, behulpzaam en leven mee met de algehele situatie.

Heel goed begeleid

Wij zijn door Monuta persoonlijk heel goed begeleid, vooral door de heer Jhon Snels en door de dames in bijzonder.

Alles tot in de puntjes verzorgd

ALLES WORDT TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Alles heel erg goed geregeld

Omdat alles heel erg goed geregeld was en er een erg mooie dienst van gemaakt was.

Wij kijken zeer tevreden terug op deze moeilijke dagen

De gehele voorbereiding van de crematieplechtigheid verliep naar onze wensen. Er was ruimschoots gelegenheid voor onze eigen inbreng. De contacten met de verschillende mensen van Monuta waren warm en respectvol. De ruimte waar mijn echtgenote was opgebaard was keurig, intiem en goed bereikbaar voor ons op ieder moment dat wij dat wilden. De gemaakte afspraken rondom de crematieplechtigheid werden zeer correct nagekomen. Het drukwerk was keurig verzorgd. De leider van de crematieplechtigheid had zich goed ingeleefd in het leven van mijn echtgenote en had gezorgd voor een uitstekend draaiboek voor de dienst. De condoleancemogelijkheid na afloop verliep ondanks de enorme belangstelling geheel naar wens.Dit alles zorgde ervoor dat mijn kinderen en ik tevreden terugkijken op deze moeilijke dagen.

Zeer veel ruimte en rust, heel fijn

John Snels heeft duidelijk de mogelijkheden die binnen het budget pasten aangekaart, Daarbuiten is het een mooie lokatie om gebruik van te maken als de groep met mensen niet zo groot is.

Het was goed zo

Om de duidelijke weg en vriendelijkheid

Alles in goed overleg

Goede en geduldige aandacht voor wat gewenst wordt. Meedenken