Recensies

Dhr

Beste John, Mede namens mijn zussen wil i je hartelijk bedanken voor de prettige en integere wijze waarop je de uitvaart van ons ma hebt begeleid. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste afwikkeling heb je oog gehad voor onze wensen en ze op een voortreffelijke wijze weten in te vullen. Daarbij heb je niet alleen uitgevoerd wat we wilden, maar ons ook voorzien van zeer nuttige adviezen en zelfs anderen ingeschakeld om het eindresultaat nog beter te laten zijn dan we voor ogen hadden. Veel dank

goede begeleiding

John en zijn collega's zijn beleefd, netjes en geven goede begeleiding.

Kennis van zaken

De uitvaartbegeleider John Snels, was zeer correct, doortastend, vriendelijk, kennis van zaken en empatisch. De mensen in het mortuarium waren zeer vriendelijk, ook heel kundig. Ze waren er op het juiste moment. We waren ook zeer tevreden over het gebruik van de familiekamer.

Mevr

Beste John. Hiemee willen wij je nogmaals bedanken voor de goede en mooie uitvaart van onze moeder en oma en schoonmoeder Annie Bontes v/d Velde. Je was voor, tijdens, en na de uitvaart, onze steun en toeverlaat. Namens de familie hartelijk dank hier voor. Ria en Leo v Verseveld-Bontes.

Mooie begeleiding en uitvaart van ons zoontje Luca

John, Nogmaals bedankt voor de begeleiding en uitvaart van ons zoontje Luca. Wij willen je bedanken voor je betrokkenheid en blijk van medeleven tijdens elk ziekenhuisbezoek. De weg richting de uitvaart was een zware weg die we moesten bewandelen en je hebt ons daar erg in gesteund! Nogmaals bedankt!

Mooie uitvaart

We hebben van het begin tot het einde, alles mee mogen maken. Niets was te veel, geen vraag was te gek...... Alles was transparant, er waren geen geheimen, we mochten overal bij blijven en hebben goede uitleg gekregen, overal werden we bij betrokken. John en zijn medewerkers waren empathisch, betrokken, geduldig, punctueel en ze kwamen de afspraken prima na. Gelukkig was er ook tijd voor een grapje. Met een lach en een traan hebben we samen alles geregeld. Mede door hun heeft ze de uitvaart gekregen, die zij en wij voor ogen hadden. Onze hartelijke dank daarvoor......

Tot in de puntjes verzorgd

John Snels heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Aan ieder onderdeel besteed hij de nodige aandacht en laat niets aan het toeval over. Heel tevreden over de no-nonsense aanpak, het verloop en de hele begeleiding. Van andere afdelingen weet ik niets, maar Monuta/John Snels kunnen de familie en ik in voorkomend geval van harte aanbevelen.

Begrafenis Pa

Beste John, Mede dankzij jou heeft Pa het afscheid gehad dat hij verdient heeft. We kijken er met z'n allen met een tevreden gevoel op terug. Gr. Familie Standaar

Luisterend oor

Alles was goed geregeld . Bij vragen kon ik terecht bij John. Ik had/ heb het gevoel dat John betrokken was. Even bellen, maakt niet uit hoe laat en het werd geregeld.

Vertrouwd en vriendelijk

Vanaf het overlijden was alles prima geregeld . Naar de inbreng van de familie werd goed geluisterd en waar mogelijk uitgevoerd .Er was altijd goed overleg met de uitvaartbegeleider en hij was voor mij altijd te bereiken als ik vragen had .