Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165-56 20 17

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Snels gemiddeld met een

9,6
64 beoordelingen
98% beveelt Monuta John Snels aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Een dikke 10 voor John snels

Meer lezen
P muijs
St.willebrord
03-06-2024
10

John heeft ons in de afgelopen jaren op een professionele en persoonlijke manier begeleid met aandacht, begrip en respect in een voor ons moeilijke periode.

Meer lezen
Patrick
Standdaarbuiten
17-05-2024
10

Prima verzorging van de gehele uitvaart.

Meer lezen
Eddy
Oudenbosch
26-03-2024
9

Erg emotioneel om een uitvaart te moeten regelen voor mijn man die veel te jong is overleden. Met John had ik een fijn contact, de wensen werden gehoord. Hij dacht zelf mee in bepaalde keuzes, hij voelde de situatie aan, erg fijn. Alle wensen zijn zo kunnen vervuld zoals alle zorg zelf, zelf de ruimte aankleden met persoonlijke spullen van mijn man. Ook de familie kamer had hij al voor ons in optie gezet toen hij bij ons aankwam omdat hij de leeftijd van mijn man had gezien in de papieren. Hier zeker gebruik van gemaakt was heel erg fijn dat dit kon. Ook meedenken in de catering en open staan voor een eigen spreker, alles kon. Ook het gevoel dat je alles kan en mag uitspreken en zo ook in het eindgesprek. Kortom een fijn en warm contact gehad met John. Nogmaals bedankt voor alles!

Meer lezen
Marlinde
Sprundel
20-02-2024
10

John Snels heeft ons van begin tot eind zeer goed begeleid en geholpen met de uitvaart. Verder was John altijd beschikbaar voor vragen wat zeer prettig was.

Meer lezen
Rogier
Roosendaal
10-02-2024
10

Bij het overlijden van mijn moeder in mei 2020 wilde mijn vader per se John als uitvaartbegeleider, omdat hij bij het afscheid van een hele goede kennis had gezien hoe goed John dat deed. En dat deed hij ook bij mijn moeder! Als kinderen wilden wij graag heel veel zelf doen en daar dacht John heel goed in mee, terwijl hij ons ook alle vrijheid gaf. Wij wilden ons ma graag opbaren in een lijkwade: John regelde meteen een ervaren collega om dat in goede banen te leiden. En ondanks de enorme coronabeperkingen in die tijd zorgde John er voor dat alles wat maar enigszins mogelijk was werd gedaan om er een onvergetelijk mooi en intiem afscheid van te maken. Dus toen ons pa begin januari overleed was er voor ons maar één persoon om te bellen. Gelukkig maakte John meteen tijd voor ons, ondanks zijn erg volle agenda. Ook nu weer wilden we zo veel mogelijk zelf doen. Dat was voor John natuurlijk geen verrassing, maar hij gaf daarbij ook heel duidelijk aan wat er wel, maar ook wat er door omstandigheden niet meer kon en bood daar een prima alternatief voor. Ook van mijn vader hebben we mede dankzij John heel mooi en goed afscheid kunnen nemen, op de manier die ons pa graag zelf had gewild. Dit keer was ik de opdrachtgever en kreeg daarom ook met de zakelijke kant te maken. Ook die handelde John zeer correct, vriendelijk en efficiënt af, waarbij we steeds duidelijk wisten waar we aan toe waren, ook financieel gezien. John: een lieve, persoonlijke vakman met echt hart voor zijn werk en de mensen waar hij mee te maken heeft. Bedankt!

Meer lezen
Marien de Clercq
Roosendaal
08-02-2024
10

Hele fijne persoonlijke begeleiding gehad van John . Hierdoor is de uitvaart van mijn moeder echt heel mooi geweest en heel persoonlijk. Het advies om de uitvaart bij de vierjaargetijden in Roosendaal te laten plaatsvinden was super. Heel intiem en mooie locatie. Ook de nazorg heel prettig om alles nog na te bespreken. John super bedankt.

Meer lezen
Joyce
Tholen
31-01-2024
10

Van begin tot eind super begeleid en geholpen op elk vlak omtrent de uitvaart Precies zoals onze wensen.

Meer lezen
Fam van Welt
St. Willebrord
24-01-2024
10

Het persoonlijk contact met John is zeer waardevol. Heel zorgvuldig werkende persoon. Eigenlijk altijd bereikbaar , hoe druk het deze dagen ook was voor hem! Dank je wel hiervoor John!

Meer lezen
Helga
Roosendaal
17-01-2024