Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165-56 20 17

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Snels gemiddeld met een

9.4
28 beoordelingen
96% beveelt Monuta John Snels aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Aardig uitvaartondernemer,heeft gezorgt dat guus afscheid kon nemen van zijn huis.

Meer lezen
Willy Grotard - Lammerse
Roosendaal
18-01-2022
10

50 jaar Vincentius/ASVZ Udenhout. Vanaf haar 12e was het hier voor ons José haar "thuis". Mooie jaren vlogen voorbij en op 29 december jl kwam hier toch plots een einde aan. John: Je hebt zowel ons pa als ons ma begeleid naar hun laatste rustplaats en ook voor ons José heb je dit op een hele mooie en bijzondere wijze op je genomen. Door je vakbekwaamheid en expertise heb je ervoor gezorgd dat wij, in haar vertrouwde omgeving (de kapel op terrein ASVZ locatie Vincentius Udenhout) op een hele mooie, waardige en muzikale wijze afscheid hebben kunnen nemen van José. Alles was tot in de perfectie geregeld. "Bedankt" John voor het regelen van dit afscheid. Jij hebt prima aangevoeld "hoe bijzonder maar toch ook heel gewoon" onze zus José was. Nel, Anja en Franka

Meer lezen
Nel van den Maagdenberg
Sprundel
09-01-2022
10

Onze eerdere ervaringen met John waren al heel goed. Recent hebben we weer een beroep gedaan op zijn kwaliteiten als uitvaartbegeleider. John luistert goed, is betrokken, denkt voortdurend mee en heeft goede oplossingen als de situatie daarom vraagt.

Meer lezen
Lia van Nijnatten
Breda
17-11-2021
10

John was een uitstekende begeleide voor de gehele crematie. Het had aandacht, rust en ideeën waardoor het regelen van de crematie dienst een passend afscheid werd van onze 100jarige vader.

Meer lezen
Victor
Lochem
09-09-2021
10

In mijn moeilijkste ogenblikken werd ik op een zeer integere manier bijgestaan. Er werd overal in mee gedacht en niets was te veel. Ook werd alles helder en duidelijk uitgelegd. Het maakt dat ik op een mooie manier afscheid heb genomen van mijn dierbare moeder

Meer lezen
mevr Marie José
Roosendaal
07-09-2021
10

John heeft goed naar onze wensen geluisterd en die ook vorm gegeven. Zowel de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart waren prima geregeld. Hij was betrokken, empathisch en toonde medeleven. Niets dan lof.

Meer lezen
Josefien
Roosendaal
05-09-2021
10

John heeft zowel de uitvaart van onze moeder(2015) en recent van onze vader verzorgd. Beide keren een zeer goed gevoel aan over gehouden. Alles was netjes naar wens verzorgd. John denkt mee, en geeft goed advies.

Meer lezen
Edwin, Linda en Arthur
Roosendaal
17-08-2021
10

John biedt steun door zijn kennis en geeft je de ruimte en tijd om jezelf te blijven tijdens het regelen van de uitvaart. Hij legt de juiste accenten en creëert op de juiste wijze een ontspannen sfeer terwijl alles wat er geregeld moet worden, bijna geruisloos gebeurt. Alles werd perfect voorbereid in de gewenste sfeer. We zijn dan ook zeer tevreden over het verloop en het contact.

Meer lezen
Claudia Schütz
Nijmegen
28-07-2021
10

Was goed verzorgd. Was zoals we het in gedachten hadden.

Meer lezen
mevrouw Vleeming
Roosendaal
23-07-2021

Ik wil John snels en zijn team complimenteren met de zorg en steun die zij hebben gegeven na het overlijden van mijn vrouw op 22-12-2020. Zij hebben echt alles in het werk gesteld om mijn vrouw het afscheid te geven wat ze wilde en verdiende. Ook het begeleiden van ons en de kleinkinderen fantastisch gewoon. En dan dit tijdens de coronacrisis. Vanaf het ophalen thuis tot aan de plechtigheid alles perfect verzorgd tot in de puntjes daarvoor onze grootste dank. En bedenk goed je kan het maar 1 keer goed doen . Vriendelijke groet Peter Jacobs, kinderen en kleinkinderen .

Meer lezen

Dhr. Jacobs

Bekwaam en kundig.
Ons Ma heeft een crematie gekregen die ze verdiende; liefdevol en waardig.
Ondanks de Corona-perikelen heb jij John er voor gezorgd dat wij op een rustige en mooie wijze afscheid van haar hebben kunnen nemen.
De 4 Jaargetijden was een bijzondere locatie: straalde rust en warmte uit.
John: heel erg bedankt voor je inzet, bekwaam- en vriendelijkheid tijdens die korte periode dat je ons hebt bijgestaan met veel “raad en daad” bij het regelen van de crematie.
“TOP” John.
Nel, Jose, Anja en Franka.

Meer lezen

Familie Van den Maagdenberg

Geven alle ruimte voor je wensen en zijn heel correct.

Meer lezen

mevrouw Tak - Verbocht
Roosendaal

John, Bedankt voor al je goede zorgen en adviezen. Wij hebben het als zeer waardevol ervaren zoals jij voor ons klaar stond.

Meer lezen

Fam. van Broekhoven-Ros

Goed advies

Meer lezen

heer Gommers

Monuta John Snels is aan te raden omdat ze ons goed geholpen hebben.

Meer lezen

heer Braspenning

Duidelijk en helder over de mogelijkheden en niet opdringerig.

Meer lezen

heer Van den Broek

Alles was heel netjes verzorgd. We konden ook altijd bellen voor vragen zijn zeer tevreden over Monuta.

Meer lezen

mevrouw Christianen - Van de Lindeloo

Omdat alle medewerkers van Monuta Roosendaal heel betrokken waren. Te beginnen van het ophalen van mijn vrouw wat wij heel bijzonder vonden op de manier waarop dit is gebeurt. Heeft heel veel indruk gemaakt. De verzorging voor het opbaren in de familiekamer en mijn vrouw, en bij het sluiten van de kist en de betrokkenheid bij het in de auto plaatsen voor het vervoer naar het crematorium. De rit zelf was ook heel ingetogen.

Meer lezen

heer Vissers

Beste John, bedankt voor alle goede zorgen omtrent het overlijden van mijn man en onze vader. Je was zeer betrokken en behulpzaam. Ook fijn dat je ons goede adviezen kon geven in deze moeilijke tijden. Ook het voorlezen van onze verhalen tijdens de dienst kwamen warm en gemeend over. Nogmaals hartelijk dank voor alles. Koos, John en Kiona Sep

Meer lezen

Fam. Sep