Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165-56 20 17

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Snels gemiddeld met een

9,5
43 beoordelingen
97% beveelt Monuta John Snels aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Zeer goede begeleiding

Meer lezen
H de Ruiter
Waalwijk
13-02-2023
9

Het contact als zeer prettig ervaren . De uitvaart is precies zo gegaan zoals wij in gedachten hadden. Dus zijn wij dik tevreden.

Meer lezen
jac geleijns
Roosendaal
01-02-2023
8

John Snels is een hele aardige,lieve man, die zijn vak goed verstaat. We vonden het als familie erg prettig om met hem alles te mogen regelIen voor de uitvaart.

Meer lezen
A.Loos van Loon
Halsteren
02-11-2022
10

John heeft ons uitstekend begeleid na het overlijden van onze moeder. Hij is betrokken, begripvol en behulpzaam. Daarnaast legde hij duidelijk uit, gaf waardevolle tips en dacht met ons mee. Dankzij John hebben we onze moeder een mooi afscheid kunnen geven, dat in alle opzichten goed geregeld was.

Meer lezen
Carla
Schijf
15-08-2022
10

Alles wordt uitstekend uitgelegd en John is ook heel betrokken bij de familie, niets is hem teveel! Zeker aan te bevelen!

Meer lezen
Janneke Ridderhof
Roosendaal
12-08-2022
10

Omdat ik de Heer Snels al een maal ontmoet had, bij een andere crematie.Die was ook uitstekend geregeld.

Meer lezen
Gerarda
Roosendaal
01-08-2022
10

Onze ervaringen met John zijn alleen maar top! Deze liefdevolle eerlijke man heeft een paar jaar geleden de crematie van mijn schoonmoeder geregeld en door de positieve ervaring na het overlijden van mijn oma vorige maand weer contact met hem opgenomen. Ook deze crematie in alle opzichten heel goed geregeld, daardoor is het afscheid bijzonder mooi geworden zoals mijn oma verdiende. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.

Meer lezen
Joyce
Roosendaal
21-07-2022
10

John heeft de uitvaart van mijn vader liefdevol en met veel respect geregeld. Hij gaf waardevolle tips en dacht mee met alle beslissingen die gemaakt moesten worden.

Meer lezen
Ria
Roosendaal
21-06-2022
10

Mijn ervaringen met John Snels zijn erg positief

Meer lezen
Jan
Roosendaal
14-06-2022