Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165-56 20 17

Recente beoordelingen

9,4

Gebaseerd op 34 beoordelingen.
97% beveelt ons aan.

Ton Goossens
16-05-2022

Vanaf het begin was er een goede klik in een open relatie. Er is alle tijd genomen in de voorbereiding waarin je ruim de kans kreeg om je wensen kenbaar te maken. Waarin we niet precies wisten hoe e.e.a. te doen zijn er waardevolle oplossingen aangedragen door hem. Gedurende het hele proces zijn we uitstekend op de hoogte gehouden. Dankzij John werd het een mooi afscheid. Alle lof!

Lees meer

Familie B.
03-05-2022

Na het plotselinge overlijden van onze man en vader, heeft John werkelijk perfect met ons samengewerkt. Wij hadden meerdere specifieke wensen, zoals een natuurbegrafenis. John heeft ons vanaf dag 1 helemaal begrepen, en samen met ons en zijn netwerk, een zeer mooi, speciaal afscheid gerealiseerd. Niets ging hem te ver, en de uitvoering was perfect. Wij bevelen John Snels van harte aan.

Lees meer

Lisette van Miert
15-04-2022

Alles was mogelijk het was heel goed verzorgd

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Roosendaal

Het afscheid van een dierbare kent vele vormen. Vaak komt het afscheid onverwacht. Een moeilijke periode waarin u veel moet regelen. Tegelijkertijd bent u vaak emotioneel en kwetsbaar. Dan is het fijn als u kunt rekenen op duidelijke en oprechte begeleiding bij het afscheid. Monuta John Snels in Roosendaal is er in die periode voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. We regelen samen een uitvaart in Roosendaal en omgeving die bij uw wensen en die van uw overleden dierbare past.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
John Snels
Postadres
Kapellerlaan 15
4702 JM Roosendaal
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
John Snels
Uitvaartverzorger

John

Snels

Lees meer over John

Lokale
partners
Monuta John Snels werkt samen met de volgende lokale partners
Whappbook
Whappbook
Bloemist
Topbloemen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta John Snels?
U kunt terecht bij Monuta John Snels voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Roosendaal, Sint Willebrord, Sprundel, Rucphen en Schijf. Op verzoek kan Monuta John Snels de uitvaart ook buiten deze plaatsen verzorgen.