Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165-56 20 17

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 61 beoordelingen.
98% beveelt ons aan.

Marlinde
20-02-2024

Erg emotioneel om een uitvaart te moeten regelen voor mijn man die veel te jong is overleden. Met John had ik een fijn contact, de wensen werden gehoord. Hij dacht zelf mee in bepaalde keuzes, hij voelde de situatie aan, erg fijn. Alle wensen zijn zo kunnen vervuld zoals alle zorg zelf, zelf de ruimte aankleden met persoonlijke spullen van mijn man. Ook de familie kamer had hij al voor ons in optie gezet toen hij bij ons aankwam omdat hij de leeftijd van mijn man had gezien in de papieren. Hier zeker gebruik van gemaakt was heel erg fijn dat dit kon. Ook meedenken in de catering en open staan voor een eigen spreker, alles kon. Ook het gevoel dat je alles kan en mag uitspreken en zo ook in het eindgesprek. Kortom een fijn en warm contact gehad met John. Nogmaals bedankt voor alles!

Lees meer

Rogier
10-02-2024

John Snels heeft ons van begin tot eind zeer goed begeleid en geholpen met de uitvaart. Verder was John altijd beschikbaar voor vragen wat zeer prettig was.

Lees meer

Marien de Clercq
08-02-2024

Bij het overlijden van mijn moeder in mei 2020 wilde mijn vader per se John als uitvaartbegeleider, omdat hij bij het afscheid van een hele goede kennis had gezien hoe goed John dat deed. En dat deed hij ook bij mijn moeder! Als kinderen wilden wij graag heel veel zelf doen en daar dacht John heel goed in mee, terwijl hij ons ook alle vrijheid gaf. Wij wilden ons ma graag opbaren in een lijkwade: John regelde meteen een ervaren collega om dat in goede banen te leiden. En ondanks de enorme coronabeperkingen in die tijd zorgde John er voor dat alles wat maar enigszins mogelijk was werd gedaan om er een onvergetelijk mooi en intiem afscheid van te maken. Dus toen ons pa begin januari overleed was er voor ons maar één persoon om te bellen. Gelukkig maakte John meteen tijd voor ons, ondanks zijn erg volle agenda. Ook nu weer wilden we zo veel mogelijk zelf doen. Dat was voor John natuurlijk geen verrassing, maar hij gaf daarbij ook heel duidelijk aan wat er wel, maar ook wat er door omstandigheden niet meer kon en bood daar een prima alternatief voor. Ook van mijn vader hebben we mede dankzij John heel mooi en goed afscheid kunnen nemen, op de manier die ons pa graag zelf had gewild. Dit keer was ik de opdrachtgever en kreeg daarom ook met de zakelijke kant te maken. Ook die handelde John zeer correct, vriendelijk en efficiënt af, waarbij we steeds duidelijk wisten waar we aan toe waren, ook financieel gezien. John: een lieve, persoonlijke vakman met echt hart voor zijn werk en de mensen waar hij mee te maken heeft. Bedankt!

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Roosendaal

Het afscheid van een dierbare kent vele vormen. Vaak komt het afscheid onverwacht. Een moeilijke periode waarin u veel moet regelen. Tegelijkertijd bent u vaak emotioneel en kwetsbaar. Dan is het fijn als u kunt rekenen op duidelijke en oprechte begeleiding bij het afscheid. Monuta John Snels in Roosendaal is er in die periode voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. We regelen samen een uitvaart in Roosendaal en omgeving die bij uw wensen en die van uw overleden dierbare past.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
John Snels
Postadres
Kapellerlaan 15
4702 JM Roosendaal
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
John Snels
Uitvaartverzorger

John

Snels

Lees meer over John

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta John Snels werkt samen met de volgende lokale partners
Whappbook
Whappbook
Bloemist
Topbloemen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta John Snels?
U kunt terecht bij Monuta John Snels voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Roosendaal, Sint Willebrord, Sprundel, Rucphen en Schijf. Op verzoek kan Monuta John Snels de uitvaart ook buiten deze plaatsen verzorgen.