Recensies

Monuta Jonker & Rengers streeft ernaar dat iedereen met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid. Dat onze aanpak werkt, blijkt wel uit de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen op onze dienstverlening in de gemeenten Bloemendaal en Velsen. Deze recensies delen we ook graag met u. Op deze pagina kunt u ze lezen.

Wilt u zelf een recensie schrijven?

Wanneer u ook ervaring heeft met onze uitvaartverzorging, nodigen wij u graag uit om ook een recensie te schrijven. We zijn erg benieuwd naar uw mening. Alvast hartelijk dank!

Alles naar wens

Omdat alles naar wens is verlopen.

Vriendelijk en professioneel

Vond de begeleiding vriendelijk en professioneel en ook de mogelijkheden die er ondanks de corona crisis toch nog waren.

mijn moeder wilde graag dezelfe

Mijn moeder wilde graag Johan Jonker voor haar afscheid. Johan had de regie bij mijn vaders uitvaart en dat was allemaal perfect geregeld in een hele correcte maar ook prettig ontspannen sfeer. Johan en Astrid hebben de uitvaart van mijn moeder onder hun hoede genomen. Zo fijn om dat in persoonlijke sfeer te doen, prachtig weer, zonovergoten terras in huiselijke ambiance aan de bergweg. Mooier had het niet gekund,

Prettige begeleiding

Zeer persoonlijke, fijne medewerker.

Empatisch

Zeer professioneel personeel die het verlies van een dierbare op empathische wijze weten te begeleiden

Keurig

Alles was keurig geregeld

Perfect geregeld

Ik ben tevreden omdat ik bijna niets meer had hoeven te doen. Als het ware ging alles op rolletjes. Goede adviezen, ik hoefde alleen maar te kijken of het bij ons paste. Ik heb er geen woorden voor hoe geweldig ik dat vond. Coby on vervangbaar echt ik weet niet als iemand andres me zo goed zou kunnen begeleiden.

Mooi

Wijze waarop meneer uit huis is opgehaald, hoe mooi hij is opgebaard. Hoe professioneel maar ook lief Astrid ons heeft begeleid tijdens de gehele uitvaart.

Echt geluisterd

Omdat er echt naar je word geluisterd wat je wilt.

Ongelooflijk warm

Onze ervaring met jullie in onze moeilijkste tijd is in 1 woord geweldig De begeleiding van mvr coby veenstra was ongelooflijk warm. Luisterde ook echt naar ons en gaf ook haar idee over iets. Wij zijn jullie meer dan dankbaar.