Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 531 3197

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Kerkrade gemiddeld met een

9,4
36 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Kerkrade aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Vanaf melding overlijden tot uitvaart alles prima gecommuniceerd. Alle afspraken die in het gehele traject werden gemaakt, zijn nagekomen. Blij dat ikzelf ook een Monuta verzekering heb.

Meer lezen
Ellen
Stein
19-06-2022
10

De uitvaartverzorger Huub Beuskens was vanaf het begin heel vakkundig en betrokken. Ook goede adviezen. Ook regelmatig contact met mij over zaken die ik zelf nog moest regelen. Een reminder dat is fijn want je hebt al zoveel aan je hoofd.

Meer lezen
Elona
Hoensbroek
18-06-2022
10

Wanneer een dierbare plotseling overlijdt is er veel te regelen. Ik wist niet waar te beginnen. Met het eerste telefoontje naar Monuta werd alles in gang gezet en werd ik ronduit perfect begeleid. Het gedenkkaartje, de uitvaart zelf én de nazorg waren ronduit perfect.

Meer lezen
Michel Banen
Schalbruch
17-06-2022
9

ze hebben het heel goed verzorgd

Meer lezen
lia
brunssum
04-04-2022
10

We hebben vanaf het begin een goed gevoel gehad bij Monuta. Ons contactpersoon was zowel medelevend als ook eerlijk en meedenkend. Geen 9-17 mentaliteit maar hij nam de tijd voor ons. Niets dan lof wanneer we terugdenken aan zowel de voorbereiding van dienst alsook de uiteindelijke uitvoering. Alles was zoals beloofd tot in de puntjes geregeld en kregen van de meeste bezoekers complimenten. Hartelijk dank voor alles!

Meer lezen
Bart
Spaubeek
11-03-2022
10

Ik ben heel tevreden over de manier waarop Monuta Lindeman, en met name uitvaartverzorger, de heer Cleven, de begrafenis van mijn man heeft geregeld. Het is heel fijn om in de zwaarste periode van het leven op deze steun te kunnen rekenen. Alles is vakkundig, maar vooral met een luisterend oor, afgehandeld.

Meer lezen
Marlies
Landgraaf
05-03-2022
10

Heb het als prettig ervaren.

Meer lezen
Lei Verschuren
Heerlen
03-03-2022
9

Tevreden, alleen drukfoutje in advertentie wat eigenlijk niet had mogen gebeuren.

Meer lezen
Yvonne
Kerkrade
02-03-2022
10

Zoals mijn vrouw wens was

Meer lezen
Sjaak
Heerlen
02-03-2022