Recensies

Top in het vak

Monuta (Huub Cleven) is een topper in zijn vak, inleven, professioneel en de diensten die hij verzorgd zijn altijd weer geweldig

Keurig

Zeer persoonlijke en vriendelijke ondersteuning. Alles netjes geregeld

Persoonlijk

De heer Huub Cleven heeft ons heel goed ge?nformeerd. Daarnaast heeft de heer Cleven ons geholpen om onze persoonlijke wensen te realiseren bij de uitvaart van mijn moeder. De dames die ons ontvingen tijdens ons bezoek aan de rouwkamers waren zeer vriendelijk. Ook heeft de heer Cleven tijdens de afscheidsdienst op een warme en waardige wijze gesproken, zodat wij op een heel fijne manier afscheid konden nemen van mijn moeder. Achteraf kregen wij van familie en de verzorgsters van Meander de opmerking dat het een mooi afscheid was.

Zoveel respect

iedereen ging met zoveel respect om met mijn overleden vader, met mijn moeder en mijzelf. Het voorbespreken van de dienst, het bespreken van alle zaken ging zo begripvol en duidelijk. De dienst was heel mooi verzorgd. kortom alles klopte!!!!

Sympathiek

Persoonlijk contact, nette afwikkeling van het geheel. Wij hebben Dhr. Huub Cleven als zeer sympathiek en professioneel ervaren.

Warme begeleiding

Ondanks de bizarre tijd was het contact warm en altijd adequaat

Luisterend oor

Er wordt vooral goed geluisterd en meegedacht

Steun in deze tijden

Alles mooi geregeld,zelfs in de Corona tijd.

Een steun in moeilijke tijd

Onder de moeilijke omstandigheden is de betrokken medewerker van Monuta zeer meedenkend geweest en is aan onze wensen zoveel mogelijk tegemoetgekomen.

Steun en toeverlaat

Op de manier hoe de medewerkers me gesteund hebben en de crematie van mijn moeder geregeld is.