Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 531 3197

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Kerkrade gemiddeld met een

9.3
20 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Kerkrade aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Zeer positief.

Meer lezen
Betty
Heerlen
07-06-2021
8

Correcte en waardige afhandeling van de begrafenis van begin tot einde.

Meer lezen
John
Vaesrade
05-05-2021
8

Wij waren heel erg tevreden met Huub van Monuta. Huub heeft de dienst heel erg mooi en betrokken begeleid. Ook de locatie was ontzettend mooi voor deze gelegenheid. Verbeterpunt zou zijn, dat de bloemen die toch heel erg duur waren maar wel zo gekozen waren om de mand met de natuurlijke bloemen een “natuurlijk” gezicht te geven. De bloemen waren heel mooi maar ik vond ze te laat aan komen en te laat neergezet. Daar had ik graag langer van genoten en ook liever van te voren al klaar gezien. Vooral de 2 vazen, deze hadden bij binnenkomst klaar moeten zijn. Het bloemstuk op de mand (vanwege open deksel) kon natuurlijk pas op het laatst geplaatst worden. Verder hadden we besloten om een live stream te realiseren. Deze viel na 10 Minuten uit en heeft het niet meer gedaan. Dit heeft veel feedback gegeven op een tijd dat we het liever niet hadden gehad. Iedereen die aangemeld was, wilde weten wat er aan de hand was. Dit vond ik onnodige stress op deze dag en de dag erna.

Meer lezen
Caroline Rutten
Eygelshoven
07-04-2021
10

De uitvaart was super geregeld. Ook de uitvaartverzorger Huub Bleven was top. 1 minpuntje was dat de verzorgers van mijn man vergeten waren de vingerafdruk te maken, die ik nu dus niet heb. Voor de rest alleen maar lof.

Meer lezen
mevrouw Van Dijk
KERKRADE
07-04-2021
10

Goed geregeld,heel tevreden.

Meer lezen
Ger
Heerlen
07-04-2021
10

Ik had een heel goed gevoel erbij ondanks onze verdriet

Meer lezen
John
Heerlen
15-03-2021
10

Heel prettig ervaren. Goed gevoel. Spontaan en eerlijk. Weten waar je het over hebt.

Meer lezen
Theo van Oppen
Kerkrade
24-02-2021
10

Het is corona tijd en natuurlijk het de wereld op zijn kop. Maar de vriendelijkheid en geduld was gewoon top de wensen werden gedaan . Met een woord top

Meer lezen
Nicole
Kerkrade
24-02-2021
10

Zeer verzorgd, personeel heel behulpzaam ben zeer tevreden

Meer lezen
M. Schmitz
Kerkrade
23-02-2021

Monuta (Huub Cleven) is een topper in zijn vak, inleven, professioneel en de diensten die hij verzorgd zijn altijd weer geweldig

Meer lezen

heer Mees

De heer Huub Cleven heeft ons heel goed ge?nformeerd. Daarnaast heeft de heer Cleven ons geholpen om onze persoonlijke wensen te realiseren bij de uitvaart van mijn moeder. De dames die ons ontvingen tijdens ons bezoek aan de rouwkamers waren zeer vriendelijk. Ook heeft de heer Cleven tijdens de afscheidsdienst op een warme en waardige wijze gesproken, zodat wij op een heel fijne manier afscheid konden nemen van mijn moeder. Achteraf kregen wij van familie en de verzorgsters van Meander de opmerking dat het een mooi afscheid was.

Meer lezen

mevrouw Blaauw

iedereen ging met zoveel respect om met mijn overleden vader, met mijn moeder en mijzelf. Het voorbespreken van de dienst, het bespreken van alle zaken ging zo begripvol en duidelijk. De dienst was heel mooi verzorgd. kortom alles klopte!!!!

Meer lezen

heer Janssen

Persoonlijk contact, nette afwikkeling van het geheel. Wij hebben Dhr. Huub Cleven als zeer sympathiek en professioneel ervaren.

Meer lezen

heer Ernst

Onder de moeilijke omstandigheden is de betrokken medewerker van Monuta zeer meedenkend geweest en is aan onze wensen zoveel mogelijk tegemoetgekomen.

Meer lezen

heer Castelijn

We zijn heel goed begeleid geworden. Met veel medeleven zonder dat het overdreven was. Konden alle vragen kwijt. Huub naam overal ruim de tijd voor. We hebben de verzorging van mijn moeder samen met de meisjes van Monuta gedaan. Zij gingen zo liefdevol met haar om. Heel mooi! Echt heel tevreden!

Meer lezen

mevrouw Wirtz-Engelen