Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 531 3197

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Kerkrade gemiddeld met een

9.3
26 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Kerkrade aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Na het overlijden van mijn moeder werden wij nabestaanden professioneel begeleid door Monuta. Bij vragen werden me altijd meteen te woord gestaan door de zeer betrokken uitvaartverzorger Felix. Met onze wensen werd steeds rekening gehouden. Niets was teveel. Onze dank is groot en bij deze wil ook de overige Monuta medewerkers bedanken voor hun hulp, ondersteuning en toewijding.

Meer lezen
Mathieu
Budie
04-12-2021
9

Als je al zoveel moet regelen terwijl je leven helemaal op zijn kop staat na het overlijden van je dierbaren, is het fijn dat de mensen van monuta zo lief en meedenkend zijn om de laatste wensen van van de overledene te kunnen vervullen en de nabestaande bij te staan. Van het opbaren tot de koffietafel helemaal goed. Een minpuntje uit onze ervaring is dat de afwerking zoals administratief en de eventueel nagesprek niet goed gegaan zijn . Maar volgende uitvaart zou ik zo weer bij monuta doen

Meer lezen
Debbie
Brunssum
27-11-2021
10

Mijn lieve vader is onlangs overleden. Monuta heeft de uitvaart met veel zorg en aandacht geregeld. Iedereen die betrokken was, was heel erg warm, met veel aandacht voor onze wensen en gevoelens. De verzorging van mijn vader was heel mooi gedaan, dankjewel ! daardoor kunnen wij nu er op terugkijken met waardevolle herinneringen, desondanks het grote verdriet. Ook de prachtige locatie van La Grande Suisse heeft de familie ervaart als een mooie omgeving voor en waardig afscheid.

Meer lezen
mevrouw Karina Alegre-Vrancken
Meerssen
20-10-2021
9

Kennelijk door een systeemfout ging het bij de start, de melding en de eerste contacten niet vlekkeloos. Echter door de prima communicatie en de moeite die werd gedaan door jullie ambassadeur Huub Kleven werd het meest haalbare geregeld. De verdere verzorging, het advies, de communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken ging gewoon perfect, complimenten daarvoor. Gegeven de omstandigheden was het een zegen om jullie aan onze zijde te hebben. Dank daarvoor

Meer lezen
Pierre
Schinnen
13-10-2021
9

Het moment van eerste contact tot aan de uitvaart heel veel steun gehad. Zijn zeer betrokken bij alles en zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. De uitvaartverzorgers zijn van uitstekend niveau die elk moment voor je klaar staan. Een gegeven dat door alle betrokkene erkent werd. Bedankt voor de hele mooie uitvaart die we hebben gehad van onze overleden moeder.

Meer lezen
Jack
Eygelshoven
10-10-2021
10

Overweldigend was het medeleven, steun, praktische raad en voorstellen die we hebben ervaren. De begeleiding was heel erg mooi en de nazorg en interesse fantastisch. Onze dank voor dit alles.

Meer lezen
Paul en Ivonne
Kerkrade
28-09-2021
8

Zeer positief.

Meer lezen
Betty
Heerlen
07-06-2021
8

Correcte en waardige afhandeling van de begrafenis van begin tot einde.

Meer lezen
John
Vaesrade
05-05-2021
8

Wij waren heel erg tevreden met Huub van Monuta. Huub heeft de dienst heel erg mooi en betrokken begeleid. Ook de locatie was ontzettend mooi voor deze gelegenheid. Verbeterpunt zou zijn, dat de bloemen die toch heel erg duur waren maar wel zo gekozen waren om de mand met de natuurlijke bloemen een “natuurlijk” gezicht te geven. De bloemen waren heel mooi maar ik vond ze te laat aan komen en te laat neergezet. Daar had ik graag langer van genoten en ook liever van te voren al klaar gezien. Vooral de 2 vazen, deze hadden bij binnenkomst klaar moeten zijn. Het bloemstuk op de mand (vanwege open deksel) kon natuurlijk pas op het laatst geplaatst worden. Verder hadden we besloten om een live stream te realiseren. Deze viel na 10 Minuten uit en heeft het niet meer gedaan. Dit heeft veel feedback gegeven op een tijd dat we het liever niet hadden gehad. Iedereen die aangemeld was, wilde weten wat er aan de hand was. Dit vond ik onnodige stress op deze dag en de dag erna.

Meer lezen
Caroline Rutten
Eygelshoven
07-04-2021

Monuta (Huub Cleven) is een topper in zijn vak, inleven, professioneel en de diensten die hij verzorgd zijn altijd weer geweldig

Meer lezen

heer Mees

De heer Huub Cleven heeft ons heel goed ge?nformeerd. Daarnaast heeft de heer Cleven ons geholpen om onze persoonlijke wensen te realiseren bij de uitvaart van mijn moeder. De dames die ons ontvingen tijdens ons bezoek aan de rouwkamers waren zeer vriendelijk. Ook heeft de heer Cleven tijdens de afscheidsdienst op een warme en waardige wijze gesproken, zodat wij op een heel fijne manier afscheid konden nemen van mijn moeder. Achteraf kregen wij van familie en de verzorgsters van Meander de opmerking dat het een mooi afscheid was.

Meer lezen

mevrouw Blaauw

iedereen ging met zoveel respect om met mijn overleden vader, met mijn moeder en mijzelf. Het voorbespreken van de dienst, het bespreken van alle zaken ging zo begripvol en duidelijk. De dienst was heel mooi verzorgd. kortom alles klopte!!!!

Meer lezen

heer Janssen

Persoonlijk contact, nette afwikkeling van het geheel. Wij hebben Dhr. Huub Cleven als zeer sympathiek en professioneel ervaren.

Meer lezen

heer Ernst

Onder de moeilijke omstandigheden is de betrokken medewerker van Monuta zeer meedenkend geweest en is aan onze wensen zoveel mogelijk tegemoetgekomen.

Meer lezen

heer Castelijn

We zijn heel goed begeleid geworden. Met veel medeleven zonder dat het overdreven was. Konden alle vragen kwijt. Huub naam overal ruim de tijd voor. We hebben de verzorging van mijn moeder samen met de meisjes van Monuta gedaan. Zij gingen zo liefdevol met haar om. Heel mooi! Echt heel tevreden!

Meer lezen

mevrouw Wirtz-Engelen