Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 531 3197

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Kerkrade gemiddeld met een

9,5
44 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Kerkrade aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

We hebben ons de tijd genomen om een mooie uitvaart te kunnen maken voor onze 90 jarige vader-opa-overgrootvader, de uitvaart begeleider dacht heel goed mee over de mogelijkheden en de dingen die we als familie zelf wilden doen, de hele begeleiding van pap van verzorging en opbaring in het mortuarium naar uitvaart/afscheids viering t/m gezamelijk afscheid tot aan de oven. Het klinkt allemaal zo heftig maar achteraf zijn we zo dankbaar dat we het zo hebben kunnen doen en denken dat we onze vader een waardig afscheid hebben kunnen geven zoals hij het zelf gewild zou hebben. Bedankt daarvoor.

Meer lezen
Alex
Voerendaal
26-09-2022
10

Heel empathische medewerker, duidelijke voorlichting over hoe alles werd geregeld en hoede uitvaart zou verlopen. Medewerker heeft ons een heleboel werk bespaard omdat hij dit voor ons heeft gedaan. Prima service en wij kunnen Monuta aan eenieder aanbevelen.

Meer lezen
Funs
Kerkrade
15-09-2022
10

Wij zijn heel tevreden met de voorbereidingen voor de crematie, alles is duidelijk besproken, omdat wij er een persoonlijk afscheid van wilden maken. En het liep daarom uitstekend. We hebben er goede en warme herinneringen aan overgehouden!

Meer lezen
Toine
Maastricht
15-09-2022
10

De medewerkers van Monuta hebben kennis van zaken, zijn snel, zorgvuldig en beschikken over meer dan voldoende inlevingsvermogen. Bijna alles is bespreekbaar en ze staan je bij tot op het moment dat echt alles is geregeld. Ze geven je echt het gevoel dat je er niet alleen voor staat!

Meer lezen
Monique
Heerlen
05-09-2022
9

Wij hebben ons als gezin gehoord en gezien gevoeld in een moeilijke periode. Er werd met ons meegeleefd, onze wensen werden goed geregeld en dit heeft ons geholpen om een prachtige uitvaart van onze moeder/oma te verzorgen, waar we met een goed gevoel op terugkijken.

Meer lezen
Elies
Heerlen
27-08-2022
10

Alles tot in de puntjes geregeld. Begeleiding top. Felix Goffin mag na zijn pensioen parttime verder want het is zonde om zijn kwaliteiten niet meer te gebruiken.

Meer lezen
Jos
Kerkrade
16-07-2022
10

Goed

Meer lezen
VICTORIA WAE WERRY
Kerkrade
06-07-2022
10

Voor zover een uitvaart mooi kan zijn,was het dat bij jullie! Ontzettend dankbaar voor de warme begeleiding die in deze moeilijke periode voor ons toch een lichtpuntje was,door jullie steun,het meedenken..het gevoel dat we gehoord en gezien werden in onze wensen..respect voor jullie!

Meer lezen
Nicole
Meerssen
05-07-2022
10

Vanaf melding overlijden tot uitvaart alles prima gecommuniceerd. Alle afspraken die in het gehele traject werden gemaakt, zijn nagekomen. Blij dat ikzelf ook een Monuta verzekering heb.

Meer lezen
Ellen
Stein
19-06-2022