Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 531 3197

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Kerkrade gemiddeld met een

9,5
55 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Kerkrade aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij hebben de uitvaart als heel persoonlijk en een warm eerbetoon aan mijn vader ervaren. Huub Beuskens is een warm, rustig en betrokken mens en wij hebben een fijn gevoel overgehouden aan de bespreking, de uitvaart en de nazorg.

Meer lezen
Liana Van Hezik
Geulle
15-03-2023
10

De uitvaartvezorger heeft alles goed uitgelegd wat mogelijk was voor wat de polis waard was. Ik vind dat veel te weinig. Het ging hier om een overledene, die een verzekering had en die volledig alleen was. Een waardig afscheid heeft er voor ons kennissen en vrienden financieel niet in gezeten. Tevens was er zelfs geen geld om een advertentie te plaatsen. Ik heb 2 bezoeken in de rouwkamer en 2 mooie boeketten bloemen mogen regelen binnen de polis.

Meer lezen
Frans
Maastricht
01-03-2023
10

Gewoon hartverwarmend, niets was teveel gevraagd en een uitstekende steun bij deze moeilijke dagen en er werd volop meegedacht en de uitvaartdienst was gewoon perfect - zelfs aan extra kaarsen gedacht om de al overleden gezinsleden tijdens de dienst te herdenken..

Meer lezen
Marcel
Eijgelshoven
21-02-2023
10

Top

Meer lezen
Eric
Maastricht
15-02-2023
10

Het ziet er super mooi en verzorgd uit. Alle 2 mijn ouders hebben daar gelegen. Ze lagen er mooj/goed bij goed verzorgd. En mijn de crematie van mijn vader was geweldig. Dat zal ik echt nooit meer vergeten.

Meer lezen
Gisele
Kerkrade
26-01-2023
10

Afscheid van mijn lieve vader.. Was zwaar..maar super verzorgd door alle medewerkers ook dat ik mijn vader heb aangekleed en in de kist heb gelegd...de begeleiding was echt super..iedereen was geduldig begripvol en lief...Huub Beurskens die de uitvaart van begin tot einde heeft geregeld en gedaan was echt top...die man is voor dit vak geboren...zo lief en begripvol en de rust die hij uitstraalt...mooier konden we het gewoon niet krijgen....team dankjewel...fam menzo

Meer lezen
Joyce Menzo
Heerlen
03-01-2023
10

Vriendelijke persoonlijke ondersteuning door medewerkers monuta in deze moeilijke tijd.

Meer lezen
Petra Swelsen
Nuth
03-01-2023
8

Was allemaal goed geregeld

Meer lezen
Frans
Sittard
16-11-2022
10

We zijn als familie zeer tevreden, hoe Huub Beuskens de crematie heeft geregeld van mijn oom Ook de begeleiding voor , tijdens en na de crematie was geweldig

Meer lezen
Chantal
Heerlen
16-11-2022