Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 531 3197
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Kerkrade gemiddeld met een 9.3

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 26 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Kerkrade

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld bij het regelen van een uitvaart in Kerkrade. Monuta in Kerkrade neemt u graag de praktische zaken uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Zo regelen we samen met u een afscheid dat past bij wie uw overledene was. Een afscheid wordt dan een liefdevolle herinnering.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Lindeman Kerkrade
Crematorium en Begraafplaats Schifferheide
Schifferheidestraat 7
6466 EN Kerkrade
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Felix Goffin Monuta
Uitvaartverzorger

Felix

Goffin

Lees meer over Felix
Image
Uitvaartverzorger Guido Waltmans
Uitvaartverzorger

Guido

Waltmans

Lees meer over Guido
Image
Huub Cleven Monuta
Uitvaartverzorger

Huub

Cleven

Lees meer over Huub
Image
Monuta Lindeman Kerkrade

Uitvaartcentrum in Kerkrade

De vestiging van Monuta in Kerkrade heeft een unieke ligging. Het uitvaartcentrum ligt aan de rand van Kerkrade, met uitzicht op een mooie heuvelachtige omgeving. Monuta in Kerkrade is gehuisvest in crematorium Schifferheide en ligt op begraafplaats Schifferheide. Door de combinatie met het crematorium en de begraafplaats, die beide van Monuta zijn, kunnen wij u alle mogelijkheden aanbieden. Van afscheid in een grote aula tot het bieden van de catering tijdens rouwbezoeken en het organiseren van condoleancebezoeken voor het laatste afscheid tot het afscheid nemen in een mooie rouwkamer. Alles is mogelijk op dezelfde plek, of het nu om een crematie of begrafenis gaat. En dat geeft rust.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Kerkrade werkt samen met de volgende partners
Bloemist
Fleurop
Bloemist
Bon à Parte Bloemsierkunst & Decoratie
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Kerkrade?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Kerkrade, Eygelshoven, Mechelen, Epen, Wittem, Eys, Elkenrade, Vaals, Vijlen, Lemiers, Valkenburg Lb, Schin op Geul, Scheulder, Ransdaal, Wijlre, Berg en Terblijt, Klimmen, Bocholtz en Baneheide.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Kerkrade. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Kerkrade? Dan kunt u terecht bij Monuta. Het uitvaartcentrum ligt aan de rand van Kerkrade, met uitzicht op de mooie heuvelachtige omgeving van de Anstelvallei.  Monuta in Kerkrade zit in crematorium Schifferheide en ligt op begraafplaats Schifferheide. Van afscheid in een grote aula tot het bieden van de catering tijdens rouwbezoeken en het organiseren van condoleancebezoeken voorafgaand aan het laatste afscheid tot het afscheid nemen in een mooie rouwkamer. Alles is mogelijk op dezelfde plek.