Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 569 61 61

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Landgraaf gemiddeld met een

9,4
33 beoordelingen
100% beveelt Monuta Landgraaf aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

ze hebben het heel goed verzorgd

Meer lezen
lia
brunssum
04-04-2022
10

We hebben vanaf het begin een goed gevoel gehad bij Monuta. Ons contactpersoon was zowel medelevend als ook eerlijk en meedenkend. Geen 9-17 mentaliteit maar hij nam de tijd voor ons. Niets dan lof wanneer we terugdenken aan zowel de voorbereiding van dienst alsook de uiteindelijke uitvoering. Alles was zoals beloofd tot in de puntjes geregeld en kregen van de meeste bezoekers complimenten. Hartelijk dank voor alles!

Meer lezen
Bart
Spaubeek
11-03-2022
10

Ik ben heel tevreden over de manier waarop Monuta Lindeman, en met name uitvaartverzorger, de heer Cleven, de begrafenis van mijn man heeft geregeld. Het is heel fijn om in de zwaarste periode van het leven op deze steun te kunnen rekenen. Alles is vakkundig, maar vooral met een luisterend oor, afgehandeld.

Meer lezen
Marlies
Landgraaf
05-03-2022
10

Heb het als prettig ervaren.

Meer lezen
Lei Verschuren
Heerlen
03-03-2022
9

Tevreden, alleen drukfoutje in advertentie wat eigenlijk niet had mogen gebeuren.

Meer lezen
Yvonne
Kerkrade
02-03-2022
10

Zoals mijn vrouw wens was

Meer lezen
Sjaak
Heerlen
02-03-2022
10

Alles tot in de puntjes verzorgd!

Meer lezen
Hedy Polfliet
Kerkrade
03-02-2022
10

Na het overlijden van mijn moeder werden wij nabestaanden professioneel begeleid door Monuta. Bij vragen werden me altijd meteen te woord gestaan door de zeer betrokken uitvaartverzorger Felix. Met onze wensen werd steeds rekening gehouden. Niets was teveel. Onze dank is groot en bij deze wil ook de overige Monuta medewerkers bedanken voor hun hulp, ondersteuning en toewijding.

Meer lezen
Mathieu
Budie
04-12-2021
9

Als je al zoveel moet regelen terwijl je leven helemaal op zijn kop staat na het overlijden van je dierbaren, is het fijn dat de mensen van monuta zo lief en meedenkend zijn om de laatste wensen van van de overledene te kunnen vervullen en de nabestaande bij te staan. Van het opbaren tot de koffietafel helemaal goed. Een minpuntje uit onze ervaring is dat de afwerking zoals administratief en de eventueel nagesprek niet goed gegaan zijn . Maar volgende uitvaart zou ik zo weer bij monuta doen

Meer lezen
Debbie
Brunssum
27-11-2021