Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 569 61 61

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Lindeman gemiddeld met een

9.3
20 beoordelingen
100% beveelt Monuta Lindeman aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Zeer positief.

Meer lezen
Betty
Heerlen
07-06-2021
8

Correcte en waardige afhandeling van de begrafenis van begin tot einde.

Meer lezen
John
Vaesrade
05-05-2021
8

Wij waren heel erg tevreden met Huub van Monuta. Huub heeft de dienst heel erg mooi en betrokken begeleid. Ook de locatie was ontzettend mooi voor deze gelegenheid. Verbeterpunt zou zijn, dat de bloemen die toch heel erg duur waren maar wel zo gekozen waren om de mand met de natuurlijke bloemen een “natuurlijk” gezicht te geven. De bloemen waren heel mooi maar ik vond ze te laat aan komen en te laat neergezet. Daar had ik graag langer van genoten en ook liever van te voren al klaar gezien. Vooral de 2 vazen, deze hadden bij binnenkomst klaar moeten zijn. Het bloemstuk op de mand (vanwege open deksel) kon natuurlijk pas op het laatst geplaatst worden. Verder hadden we besloten om een live stream te realiseren. Deze viel na 10 Minuten uit en heeft het niet meer gedaan. Dit heeft veel feedback gegeven op een tijd dat we het liever niet hadden gehad. Iedereen die aangemeld was, wilde weten wat er aan de hand was. Dit vond ik onnodige stress op deze dag en de dag erna.

Meer lezen
Caroline Rutten
Eygelshoven
07-04-2021
10

De uitvaart was super geregeld. Ook de uitvaartverzorger Huub Bleven was top. 1 minpuntje was dat de verzorgers van mijn man vergeten waren de vingerafdruk te maken, die ik nu dus niet heb. Voor de rest alleen maar lof.

Meer lezen
mevrouw Van Dijk
KERKRADE
07-04-2021
10

Goed geregeld,heel tevreden.

Meer lezen
Ger
Heerlen
07-04-2021
10

Ik had een heel goed gevoel erbij ondanks onze verdriet

Meer lezen
John
Heerlen
15-03-2021
10

Heel prettig ervaren. Goed gevoel. Spontaan en eerlijk. Weten waar je het over hebt.

Meer lezen
Theo van Oppen
Kerkrade
24-02-2021
10

Het is corona tijd en natuurlijk het de wereld op zijn kop. Maar de vriendelijkheid en geduld was gewoon top de wensen werden gedaan . Met een woord top

Meer lezen
Nicole
Kerkrade
24-02-2021
10

Zeer verzorgd, personeel heel behulpzaam ben zeer tevreden

Meer lezen
M. Schmitz
Kerkrade
23-02-2021

De snelle reactie, het meedenken en wijzen op mogelijkheden, de houding naar de familie toe en bij het ophalen het respect naar mijn overleden moeder toe. De mooie locatie voor de opbaring. De snelle service bij het opmaken van de kaarten. Het contact op de dag van de uitvaart en de dag erna.

Meer lezen

Mevrouw Dix

Ik ben tevreden over de persoonlijke behandeling van onze begeleider en Monuta. De uitvaart was netjes verzorgd naar tevredenheid van ons allen. Het was een zeer drukke uitvaart met ruim 500 personen maar ondanks dat was het soepel verlopen.

Meer lezen

Mevrouw Arink