Recensies

Goed contact en volledig respect

De snelle reactie, het meedenken en wijzen op mogelijkheden, de houding naar de familie toe en bij het ophalen het respect naar mijn overleden moeder toe. De mooie locatie voor de opbaring. De snelle service bij het opmaken van de kaarten. Het contact op de dag van de uitvaart en de dag erna.

Service was uitstekend

Persoonlijke en goede begeleiding bij de uitvaart.

Goed contact, ook na de uitvaart

Goede hulp en advies. Luisterend oor. Perfecte verzorging in mortuarium...... ( opbaren) Telefoontje na enige tijd.

Top service

Service en kwaliteit!

Mooi en waardig afscheid

Dhr Cleven heeft een prachtige uitvaartdienst geregeld.

Bedankt!

Ik ben tevreden over de persoonlijke behandeling van onze begeleider en Monuta. De uitvaart was netjes verzorgd naar tevredenheid van ons allen. Het was een zeer drukke uitvaart met ruim 500 personen maar ondanks dat was het soepel verlopen.

Fijne begeleiding

Goede duidelijke begeleiding en niet dwingend overkomend.

Geweldige begeleiding

Goede, persoonlijke, professionele begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Opbaring erg mooi, intiem aan de Oliemolenweg. alle persoonlijke wensen gehonoreerd. Kortom, zeer tevreden.

Gewoonweg geweldig!

Het was een zeer fijn om van alles zo te worden geïnformeerd hadden een heel fijn en warm gevoel bij alle ontmoetingen die wij hadden. Men heeft zich alle tijd genomen om ons te helpen met het een en ander. Ook de mogelijkheden die er waren omtrent de opbaring, crematie en verdere dingen waar je niet aan denkt in zo'n geval. Gewoonweg geweldig. Mijn dank hiervoor.

Goede en fijne samenwerking

Professionaliteit. Betrokkenheid.