Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 569 61 61

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Landgraaf gemiddeld met een

9,5
50 beoordelingen
100% beveelt Monuta Landgraaf aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Afscheid van mijn lieve vader.. Was zwaar..maar super verzorgd door alle medewerkers ook dat ik mijn vader heb aangekleed en in de kist heb gelegd...de begeleiding was echt super..iedereen was geduldig begripvol en lief...Huub Beurskens die de uitvaart van begin tot einde heeft geregeld en gedaan was echt top...die man is voor dit vak geboren...zo lief en begripvol en de rust die hij uitstraalt...mooier konden we het gewoon niet krijgen....team dankjewel...fam menzo

Meer lezen
Joyce Menzo
Heerlen
03-01-2023
10

Vriendelijke persoonlijke ondersteuning door medewerkers monuta in deze moeilijke tijd.

Meer lezen
Petra Swelsen
Nuth
03-01-2023
8

Was allemaal goed geregeld

Meer lezen
Frans
Sittard
16-11-2022
10

We zijn als familie zeer tevreden, hoe Huub Beuskens de crematie heeft geregeld van mijn oom Ook de begeleiding voor , tijdens en na de crematie was geweldig

Meer lezen
Chantal
Heerlen
16-11-2022
10

Ondanks de verdrietige situatie heel veel steun, begrip en hulp gekregen van de Monuta medewerker Huub Beurskens. Hij was goed bereikbaar om vragen te beantwoorden en heeft ons door het hele proces begeleid. De uitvaart was precies zoals wij deze in gedachten hadden. Ook onze vader heel mooi en waardig verzorgd en opgebaard door de verzorger(s). Hij lag er heel vredig bij in zijn marine uniform. Een waardig afscheid!

Meer lezen
Ineke Peeters
Kerkrade
02-11-2022
8

Persoonlijk

Meer lezen
Ine
Sittard
01-11-2022
10

We hebben ons de tijd genomen om een mooie uitvaart te kunnen maken voor onze 90 jarige vader-opa-overgrootvader, de uitvaart begeleider dacht heel goed mee over de mogelijkheden en de dingen die we als familie zelf wilden doen, de hele begeleiding van pap van verzorging en opbaring in het mortuarium naar uitvaart/afscheids viering t/m gezamelijk afscheid tot aan de oven. Het klinkt allemaal zo heftig maar achteraf zijn we zo dankbaar dat we het zo hebben kunnen doen en denken dat we onze vader een waardig afscheid hebben kunnen geven zoals hij het zelf gewild zou hebben. Bedankt daarvoor.

Meer lezen
Alex
Voerendaal
26-09-2022
10

Heel empathische medewerker, duidelijke voorlichting over hoe alles werd geregeld en hoede uitvaart zou verlopen. Medewerker heeft ons een heleboel werk bespaard omdat hij dit voor ons heeft gedaan. Prima service en wij kunnen Monuta aan eenieder aanbevelen.

Meer lezen
Funs
Kerkrade
15-09-2022
10

Wij zijn heel tevreden met de voorbereidingen voor de crematie, alles is duidelijk besproken, omdat wij er een persoonlijk afscheid van wilden maken. En het liep daarom uitstekend. We hebben er goede en warme herinneringen aan overgehouden!

Meer lezen
Toine
Maastricht
15-09-2022