Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 569 61 61

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Landgraaf gemiddeld met een

9,6
86 beoordelingen
100% beveelt Monuta Landgraaf aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Heel erg lieve mensen die heel meelevend zijn.

Meer lezen
Carin
Kerkrade
15-02-2024
10

Is alles na wens gebeurd

Meer lezen
Monique
Kerkrade
13-02-2024
10

Goed persoonlijk contact fijne doch duidelijke tijdlijn uitleg over hoe en wat en wat niet. Eventueel extra En dan de persoonlijke touch zodat het toch niet al te geregisseerd overkomt.

Meer lezen
Edwin
Heerlen
02-02-2024
9

De uitvaart van mijn peetoom werd goed begeleid door medewerker Huub Beuskens. Van het uitvoeren van onze wensen betreffende uitvaart, tot de verzorging van de uitvaart zelf en het telefonische bijstaan indien nodig. Heel tevreden hiermee, complimenten!

Meer lezen
Claudia Doomernik
Landgraaf
16-01-2024
8

Uiteraard klinkt het vreemd als je 'n uitvaart " mooi " , of " geslaagd " noemt . Maar toch hebben wij , de uitvaart-regelaars van de familie , dit zo ervaren .Vanaf het eerste gesprek met Monuta , tot het verlaten van het crematorium is het gesprek met beide contactpersonen van Monuta uitstekend verlopen , en is voor 100% rekening gehouden met onze wensen over de uitvaart . Bij het benoemen van de kosten hebben we weliswaar effe moeten slikken , maar we zijn uiterst tevreden . We hebben waar gekregen voor ons geld !

Meer lezen
Wim
Heerlen
16-01-2024
10

iedere keer weer tot in de puntjes geregeld

Meer lezen
fjg koullen
HEERLEN
16-01-2024
10

De verzorging van onze broer, de begeleiding naar ons toe, de uitvaart in het uitvaartcentrum was allemaal fantastisch geregeld. Op deze momenten heb je goede begeleiding nodig. Die heeft Monuta ons gegeven. Vooral de zorg van de begeleiders thuis en in het uitvaartcentrum waren fantastisch. Onze zorg was hun zorg.

Meer lezen
Jo
Valkenburg
05-01-2024
10

De crematie is geregeld volgens bespreking met de uitvaart verzorger . Alles is gegaan zoals onze wensen waren zeer tevreden met de hulp en ondersteuning in deze moeilijke tijd . Was heel relaxt .

Meer lezen
Herman
Sittard
02-01-2024
10

In deze periode van veel verdriet en onzekerheid , een zeer warme en persoonlijke benadering. Ondersteuning in het hele proces . Duidelijke informatie We kijken er met een verdrietig , maar met een goed gevoel op terug

Meer lezen
Brigitte
Kerkrade
19-12-2023