Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
058 - 24 47 104

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Martha de Vries gemiddeld met een

9,5
31 beoordelingen
100% beveelt Monuta Martha de Vries aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Een hele fijne vriendelijk en rustig persoon die met je meedenkt over zaken waar je al vroeg mee moet dealen. Geeft goed advies en geeft ook duidelijk aan wat je beter anders kan doen. Er is eigenlijk geen nee te koop. Erg fijn

Meer lezen
Danella
Sneek
22-04-2024
10

Wij hebben Martha als een erg fijn persoon ervaren en zij heeft ons prima begeleid.

Meer lezen
Berber van der Horn
Menaam
21-04-2024
10

Correct met respect en kalmte uitgevoerd, zeer tevreden. Heldere communicatie. Dank

Meer lezen
Rienk
Leeuwarden
02-04-2024
10

In een hectische periode waar heel veel gedaan moet worden binnen een korte tijd is het fijn dat er iemand is die je goed helpt. Ook na de begrafenis heb je nog geholpen, heel fijn.

Meer lezen
Simone
Leeuwarden
22-12-2023
10

Na het overlijden van mijn moeder heeft Martha mij prima begeleid want er komt toch wel veel op je af. Ze is heel professioneel en betrokken waarbij zij het overzicht bewaarde. Ze staat open voor eigen inbreng, alles is bespreekbaar. Ik ben zeer tevreden over de uitvaart. Ik zou Martha zeker aanbevelen voor fijne uitvaart.

Meer lezen
Raymond Bricen
Leeuwarden
14-12-2023
10

Het overlijden van je echtgenoot is natuurlijk het zwaarste wat er is. Gelukkig kon Martha van uitvaartverzorging Monuta mij helpen met een mooi afscheid.En heeft ze samen met ons (Kinderen en ik) een dankbaar eervol en warme crematie verzorgd . Ook de nazorg was geweldig . Ik ben je zeer dankbaar

Meer lezen
Jakob
Leeuwarden
05-12-2023
10

Na het plotselinge overlijden van mijn moeder stond Martha in een hectische en verdrietige week vanaf het begin tot de uitvaart, en daarna, voor ons klaar. Dag en nacht. Martha voelde goed aan wat wij nodig hadden en met haar persoonlijkheid en inlevingsvermogen gaf ze ons rust en ruimte om een mooi afscheid voor onze moeder en oma voor te bereiden. Wij gunnen elke familie de begeleiding van Martha. ??

Meer lezen
Hoa
Leeuwarden
03-12-2023
10

Ongeacht de omstandigheden, hebben wij het werken met Martha als erg prettig ervaren. Ze begreep ons ontzettend goed en wist continu het juiste te doen. Erg fijn om mee te werken!

Meer lezen
Hidde
Leeuwarden
12-11-2023
7

Goed contact vanaf eerste dag. Gaf vertrouwen. Martha heeft ons van dag tot dag geholpen om een mooi afscheid voor mijn man - en de vader van mijn dochter - voor te bereiden. Zo hadden we ruim de tijd om na te denken over de invulling van toespraken, de foto’s en de muziek. De samenwerking gaf ons over-all een goed gevoel.

Meer lezen
Rian Derlagen vd Pol
Leeuwarden
01-11-2023