Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
058 - 24 47 104

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Martha de Vries gemiddeld met een

9,5
24 beoordelingen
100% beveelt Monuta Martha de Vries aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ongeacht de omstandigheden, hebben wij het werken met Martha als erg prettig ervaren. Ze begreep ons ontzettend goed en wist continu het juiste te doen. Erg fijn om mee te werken!

Meer lezen
Hidde
Leeuwarden
12-11-2023
7

Goed contact vanaf eerste dag. Gaf vertrouwen. Martha heeft ons van dag tot dag geholpen om een mooi afscheid voor mijn man - en de vader van mijn dochter - voor te bereiden. Zo hadden we ruim de tijd om na te denken over de invulling van toespraken, de foto’s en de muziek. De samenwerking gaf ons over-all een goed gevoel.

Meer lezen
Rian Derlagen vd Pol
Leeuwarden
01-11-2023
10

In een complexe situatie qua familie perikelen heeft martha ons er perfect doorheen geloodsd. Met raad en daad bijgestaan, goed bereikbaar voor vragen tussendoor. Op de bijeenkomst voor de crematie was ze heel professioneel en invoelend waardoor wij terugkijken op een waardig afscheid. Ook in de maanden erna bleef ze behulpzaam. Dank daarvoor!

Meer lezen
Joost
Amersfoort
28-10-2023
10

Na het overlijden van me oma heeft Martha ons goed geholpen met alles te regelen, Het was een hele mooie uitvaart.

Meer lezen
Michelle
Friesland
24-10-2023
8

Na het overlijden van onze (schoon) moeder heeft Martha ons zeer goed geholpen. Ze was dagelijks voor ons bereikbaar wat mede erg prettig was omdat wij geen van alleen in de omgeving wonen. Ze heeft alles goed, snel en deskundig geregeld. Dit gaf ons veel rust. Toen bleek dat er een fout op de linten stond heeft zij dit heel snel kunnen laten corrigeren. Kortom, wij bevelen Martha zeker aan.

Meer lezen
Fam. Berkhoff
Lelystad
19-10-2023
9

Toen mijn oma overleed hadden we al goede ervaringen met Monuta door de persoonlijke en duidelijke aanpak en om die reden hebben we bij net overlijden van mijn vader Martha ingeschakeld. Ze heeft ons praktisch dagelijks stap voor stap geholpen met alles wat er op je af komt in zo’n week voorafgaand aan het overlijden, zodat alles wat je moet regelen niet te overweldigend wordt. Ze is eerlijk in haar advies, respectvol naar de overledene, pakt zaken op als je er zelf even niet aan toekomt of niet uitkomt, en biedt ook een luisterend oor. Je ziet dat Martha echt passie heeft voor haar vak! Ik kan haar echt aan iedereen aanraden!

Meer lezen
Hannie (en Rian) Derlagen
Leeuwarden
14-10-2023
10

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan Martha de Vries voor de uitstekende diensten die zij heeft verleend tijdens een moeilijke tijd voor onze familie. Vanaf het allereerste contact tot de laatste details van de uitvaartceremonie was Martha buitengewoon professioneel, begripvol en ondersteunend. Ze toonde grote empathie en zorgzaamheid bij het begeleiden van ons en ze nam de tijd om naar onze wensen te luisteren. Hierdoor verliep alles soepel en voelden wij ons omringd door zorg en steun. Mede door Martha’s deskundig advies en oog voor detail kunnen wij terugkijken op een mooi en waardig afscheid. Ik kan Martha dan ook zonder enige aarzeling aanbevelen.

Meer lezen
Anna
Leeuwarden
13-10-2023
10

Een geliefde verliezen is onuitsprekelijk moeilijk, maar desondanks moeten op dezelfde dag nog veel zakelijke dingen geregeld worden. Dat geeft een heel onwerkelijk contrast, dat Martha goed weet te overbruggen. Ze is werkelijk geïnteresseerd in mensen en leeft zich zodanig in de situatie in dat ze in staat is optimale hulp te bieden waar nodig. We willen haar beslist aanbevelen.

Meer lezen
Inge
Leeuwarden
04-10-2023
10

Door het plotselinge overlijden van mijn schoonzus, moest er van alles geregeld worden. Martha heeft ons door dit hele proces zeer goed begeleid. Ook de nazorg vroeg de nodige aandacht en ook hierin hebben we veel steun van haar gehad. Martha is kundig, weet van aanpakken en is meelevend. Martha bedankt voor de goede begeleiding, je spontaniteit en kundigheid!

Meer lezen
Jose Brouwer
Birdaard
04-10-2023