Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
058 - 24 47 104

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 45 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Carla
19-06-2024

Martha begeleide ons heel fijn, en haalde praktische zorgen bij ons weg. Ze kon ons goed duidelijkheid bieden, en nam ons stapje voor stapje mee in het regelen van de uitvaart. We konden haar alles vragen en ze nam de tijd voor ons. Martha is een warme, lieve en empathische vrouw. We zijn heel blij met haar geweest!

Lees meer

Blume
17-06-2024

Martha kwam op de dag van overlijden langs en heeft ervoor gezorgd dat onze moeder thuis opgebaard kon worden. Al onze wensen goed doorgenomen. Contact via bellen of app, alles kon. Enige aandachtspuntje was dat we niet op de hoogte waren vd soort aansluiting in de aula om de powerpoint te tonen. Gelukkig hadden we extra laptop mee waardoor het mogelijk was. Daardoor toch nog goedgekomen. Wij zouden Martha zeker aanbevelen.

Lees meer

Willem
08-06-2024

Behulpzaam en aardig

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Leeuwarden en omgeving

Monuta Martha de Vries regelt uitvaarten voor iedereen in Leeuwarden en de omliggende dorpen. Met haar Friese nuchterheid en dankzij de kennis van verschillende culturen, spreekt zij ieders taal. Monuta Martha de Vries beantwoordt uw vragen en verdiept zich in uw wensen. U bepaalt wat u wilt, Monuta Martha de Vries vertelt u de mogelijkheden. Een afscheid regelt zij met en voor u. U staat naast elkaar.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
weber-locatie-crematoriumbouwens
Crematorium Waldhof
Rydwei 3
9218 SB Opeinde
Image
Monuta Martha de Vries locatie
Correspondentie adres
Tilbarten 57
9084 CC Goutum
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monuta Martha de Vries
Uitvaartverzorger

Martha

de Vries

Lees meer over Martha

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Martha de Vries?
U kunt bij ons terecht voor een passende uitvaart in Leeuwarden en haar omliggende dorpen. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Dit kan ook wanneer u niet of ergens anders bent verzekerd. Een uitvaart regelen doe ik voor iedereen en vooral samen met u. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart, wilt u persoonlijk kennismaken of alvast uw wensen bespreken? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.
Ik ben op zoek naar een crematorium in de buurt van Leeuwarden, waar vind ik die?
Crematorium en Uitvaartcentrum Wâldhôf in Opeinde biedt veel mogelijkheden. Zo kunt u er terecht met zowel een groot als klein gezelschap omdat de locaties over twee passende aula’s beschikt. De grote aula is geschikt voor 200 gasten en de kleine aula voor 25 personen. Naast de aula zijn twee sfeervolle koffiekamers. Hier kunnen nabestaanden de familie condoleren. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van het terras. Bespreek gerust uw wensen wat betreft de catering met ons. Er is veel mogelijk. De sfeer tijdens de afscheidsdienst wordt vaak bepaald door de muziek. Crematorium en uitvaartcentrum Wâldhôf beschikt over een professionele geluidsinstallatie. Voor de muziek kunt u uw eigen collectie gebruiken of kiezen uit onze uitgebreide muziekcollectie.