Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
058 - 24 47 104

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Begrafenis Leeuwarden

Begrafenis regelen in Leeuwarden

In de omgeving van Leeuwarden bestaan verschillende mogelijkheden voor het regelen van een begrafenis. Ook zijn er begraafplaatsen die zich richten op culturele gebruiken. Zo is er voor iedere wens een mogelijkheid voor een begrafenis die passend is. De afscheidsdienst kan op of bij de begraafplaats plaatsvinden, waarnaar iedereen zich naar de laatste rustplek begeeft. Zo’n rustplek geeft nabestaanden vaak een prettig gevoel. Het is een plek waar ze naartoe kunnen blijven gaan om even bij hun dierbare te kunnen zijn.

058 - 24 47 104
Crematie Leeuwarden

Crematie regelen in Leeuwarden

Kiest u voor een crematie, dan mag u zelf bepalen in welk crematorium de crematie plaatsvindt. U kunt in het crematorium, of in een nabijgelegen uitvaartcentrum, de afscheidsdienst houden. Maar dit hoeft niet. Afscheid nemen kan op iedere plek die u wilt. Zo mag het ook in uw eigen tuin of op een plek waar u vaak komt. Van belang is dat u kiest voor een plek die aansluit bij uw wensen.

058 - 24 47 104
Uitvaart Leeuwarden

Meer informatie?

U kunt bij ons terecht voor een passende uitvaart in Leeuwarden en haar omliggende dorpen. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Dit kan ook wanneer u niet of ergens anders bent verzekerd. Een uitvaart regelen doe ik voor iedereen en vooral samen met u. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart, wilt u persoonlijk kennismaken of alvast uw wensen bespreken? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.

058 - 24 47 104