Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 573 08 34

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Leiderdorp gemiddeld met een

9,2
148 beoordelingen
99% beveelt Monuta Leiderdorp aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Als zeer fijn en prettig ervaren.

Meer lezen
Dennis Janssen
Den Haag
29-09-2023
10

De condoleance en uitvaart van mijn vader hebben we in overleg met Monuta heel zorgvuldig vormgegeven. Het was fijn om wensen te bespreken en aan te kunnen passen. De persoonlijke aandacht en rust van de uitvaartbegeleider deed goed, zowel in de voorbereiding als ook op de dag van de uitvaart zelf. Het geheel was waardig, goed verzorgd en rustig. In verwarring en verdriet is het ervaren van een mooie uitvaart ook een vorm van troost. Dat heeft Monuta, met Lisanne Huijbers als uitvaartbegeleider en haar collega's, geboden.

Meer lezen
Marleen
Utrecht
28-09-2023
10

Het was een goeie ervaring en ben zeer tevreden.

Meer lezen
Mw. C. Kempers
Gouda
19-09-2023
9

Vanaf het eerste telefoontje tot aan de nazorg is uitstekend verlopen. Alles, inclusief de offerte, is volgens het boekje gegaan.

Meer lezen
Ben
Leiderdorp
07-09-2023
8

Na het overlijden van mijn vader kwam Rob van der Kraan bij ons langs. Een hele aardige en vriendelijke man. De gesprekken waren fijn en waar we hem nodig hadden was hij daar. Heeft alles goed voor ons geregeld. Wij waren ook erg blij met de familie kamer waar we 24uur per dag heen konden. Hier hebben wij optimaal gebruik van gemaakt. Zo konden we in alle rust afscheid nemen. De uitvaart was ook mede dankzij Rob erg mooi.

Meer lezen
Linda
Leiderdorp
19-08-2023
8

Alles ging goed

Meer lezen
Mariska
Alphen aan den Rijn
14-08-2023
10

Zeer informatief en prettig gesprek gehad met dhr. Verbiest kundig geen verkoop nonsens en uiterst vriendelijk!

Meer lezen
Ronald
Oegstgeest
18-07-2023
9

Vanaf het allereerste contact zijn de wensen die wij hadden mbt de uitvaart van onze moeder gerespecteerd en uitgevoerd. Het is een hele mooie uitvaart geworden waar we met een voldaan gevoel aan terugdenken. Er is meer dan voldoende ruimte voor eigen invulling. Het contact met de uitvaartverzorger was plezierig, direct benaderbaar, snel reageren op mails, goede uitleg en nazorg. Kortom we zijn zeer tevreden.

Meer lezen
Hanke
Zoetermeer
07-07-2023
8

De uitvaart op zich was prima geregeld. Mijn minpunten waren dus de eerder vermelde klacht. En dat er minder geschonken is als afgesproken. Er werd niet bijgevuld.

Meer lezen
Marlies
Monnickendam
03-07-2023