Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 573 08 34

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Leiderdorp gemiddeld met een

9,3
122 beoordelingen
100% beveelt Monuta Leiderdorp aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

**** heeft ons uitstekend voorgelicht en begeleid. Het overbrengen van onze overleden zoon vanuit Zwaag naar Leiderdorp werd snel geregeld. Zelfs een piano huren (tegen betaling) was geen punt. Het groot aantal bezoekers van de uitvaartdienst gaf geen enkel probleem. Noch in de aula en evenmin op het graf.

Meer lezen
Pieter van der Heijden
Leiderdorp
06-03-2023
10

Begripvolle medewerkers die ieder met respect benaderen en behandelen. Met een warm hart u ook te woord staan desondanks het een verdrietige periode is. Ontzettend bedankt!

Meer lezen
Esther
Aalsmeer
01-03-2023
8

De uitvaart van mijn echtgenoot was perfect geregeld en de mooie kamer in de Gitstraat was een waardevolle toevoeging op het geheel.

Meer lezen
Agnes
Leiden
26-02-2023
10

alles naar wens afgehandeld , vriendelijke correcte mensen die ook oog hebben voor de nabestaanden

Meer lezen
alie kleijn-bleijenberg
Leiden
17-02-2023
10

Wij zijn volledig ontzorgd en hoefde in principe zelf nergens achter aan te gaan. Dank voor de goede service.

Meer lezen
Miriam
Lith
01-02-2023
10

Bij de uitvaart van mijn schoonmoeder werden we begeleid door Rob van der Kraan. Wij waren verdoofd van verdriet en Rob nam veel taken van ons over en het is uiteindelijk ook dankzij hem , een prachtig afscheid geworden waar we met veel liefde naar terug kunnen kijken, en dat geeft veel troost. Rob was niet te stijfjes en zeer empathisch. Zeer dankbaar.

Meer lezen
Wiep Roelandse Degenaar
Leiden
28-01-2023
10

Dankzij de empatische en daadkrachtige uitvaartverzorgster van Monuta en haar niet aflatende hulpvaardigheid voelde het goed om met de uitvaart voor onze zus bezig te zijn. Alle wensen van mijn zus en die van ons konden worden ingewilligd, waardoor de volledige uitvaart op ons allen een onuitwisbare indruk heeft gemaakt.

Meer lezen
Ali
Leiderdorp
23-01-2023
10

Zeer prettige dames die ons hebben begeleid . Het had niet fijner kunnen zijn. Ook aan de kleine kinderen werdt gedacht. Dit zorgde ervoor dat mijn kleinkinderen bij het afscheid en in de familiekamer waren.

Meer lezen
Marlies
Voorschoten
04-01-2023
10

De uitvaart verzorger (wouter Verbiest) heeft de zaken perfect geregeld, hij was heel erg betrokken had goede ideeën, zeer behulpzaam heeft zaken perfect geregeld (IVM complexiteit van de uitvaart wat afwijkend was) deze persoon is altijd te bereiken, niets was voor hem te gek. Hij deed zijn uiterste best om het zo draaglijk mogelijk te maken voor de familie. Deze persoon is in een woord geweldig. Ik ben oprecht blij dat hij voor ons de uitvaart van mijn beide ouders heeft mogen regelen. Nogmaals chapeau Met vriendelijke groet,

Meer lezen
Tom
ALMERE
04-01-2023