Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 573 08 34

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Leiderdorp gemiddeld met een

9,2
178 beoordelingen
99% beveelt Monuta Leiderdorp aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Ik vond het een mooie ingetogen dienst, de muziek was de hele tijd geen een keer te hard afgespeeld dat was heel aangenaam. Wat ik alleen jammer vond toen ik bij de bloemen en kransen arriveerde waren de mensen al reeds bezig met het van de stelling af te halen, ik had graag gehad dat ik er op gewezen had geworden dat het al aan de gang was met het uitdelen daarvan.

Meer lezen
Freddy
Den Haag
28-04-2024
10

Vanaf het eerste contact is alles zeer prettig en vakkundig verlopen. zeer te spreken over de betrokkenheid, het aandachtig luisteren, en het bieden van mogelijkheden. Vervolgens snel schakelen en regelen, ik ben zeer tevreden

Meer lezen
Ron Kolb
Zoetermeer
17-04-2024
10

Ben liefdevol geholpen en bijgestaan in mijn verdriet en hulp voor de dag van de uitvaart

Meer lezen
Anna
Amsterdam
17-04-2024
10

Vanaf de 1e seconde een fantastische begeleiding gehad, deze mensen weten weten wat ze doen. Wat een bijzonder beroep. De warme uitstraling van het gebouw, de 24 uurs kamer maakt dat je je op je gemak voelt en niets is te veel voor de medewerkers. In het bijzonder Ruud en Dirk, jullie zijn toppers. Bedankt voor de goede zorgen.

Meer lezen
Wendy
Noordwijkerhout
17-04-2024
8

Door de goede begeleiding werd een moeilijk afscheid iets makkelijker.

Meer lezen
Piet
Hazerswoude-dorp
13-04-2024
10

Mooie uitvaart en goede service

Meer lezen
Michel
Purmerend
13-04-2024
10

Goede begeleiding en advies en een luisterend oor, zeer tevreden.

Meer lezen
Annette Tollenaar
Alphen aan den Rijn
04-04-2024
9

Dank Monuta voor jullie steun en het organiseren van de begrfainis van mijn moeder. Dank ook aan Mevr, Huijbens, voor haar uitstekende en persoonlijke touch.

Meer lezen
Jan
Den Haag
03-04-2024
10

Ondanks het verdriet van het overlijden van mijn vrouw is de uitvaart naar mijn wensen uitstekend geregeld. De uitvaartondernemer heeft uitstekend naar mijn wensen geluisterd en deze prima uitgevoerd. Hij dacht mee over het geheel en is heeft zich prima van zijn taak voldaan.

Meer lezen
Jan
Alphen ad Rijn
02-04-2024