Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 573 08 34

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 178 beoordelingen.
99% beveelt ons aan.

Freddy
28-04-2024

Ik vond het een mooie ingetogen dienst, de muziek was de hele tijd geen een keer te hard afgespeeld dat was heel aangenaam. Wat ik alleen jammer vond toen ik bij de bloemen en kransen arriveerde waren de mensen al reeds bezig met het van de stelling af te halen, ik had graag gehad dat ik er op gewezen had geworden dat het al aan de gang was met het uitdelen daarvan.

Lees meer

Ron Kolb
17-04-2024

Vanaf het eerste contact is alles zeer prettig en vakkundig verlopen. zeer te spreken over de betrokkenheid, het aandachtig luisteren, en het bieden van mogelijkheden. Vervolgens snel schakelen en regelen, ik ben zeer tevreden

Lees meer

Anna
17-04-2024

Ben liefdevol geholpen en bijgestaan in mijn verdriet en hulp voor de dag van de uitvaart

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Leiderdorp

Monuta in Leiderdorp is de steun bij ieder afscheid. Doordat onze uitvaartverzorgers zelf woonachtig zijn in Leiderdorp en omgeving, weten wij wat hier allemaal mogelijk is. welke impact een overlijden kan hebben op een hechte gemeenschap. In deze moeilijke periode staan wij nabestaanden graag bij met onze volledige aandacht. U kunt praktische zaken gerust aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart in Leiderdorp of elders naar wens wordt verzorgd. Daarbij hebben wij oog voor detail en laten wij niets aan het toeval over. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, waarbij u zoveel mogelijk door dezelfde uitvaartverzorger geholpen wordt. Monuta in Leiderdorp werk nauw samen met Monuta in Leiden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het afscheid volledig naar wens wordt geregeld.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Leiderdorp-Soek-uitvaartcentrum-pand-home
Monuta Soek
Hoogmadeseweg 66
2351 CV Leiderdorp
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Rob van der Kraan
Uitvaartverzorger

Rob

van der Kraan

Lees meer over Rob

Image
Wouter Verbiest uvv
Uitvaartverzorger

Wouter

Verbiest

Lees meer over Wouter

Image
Monuta Leiderdorp

Uitvaartcentrum in Leiderdorp

Wij zijn gevestigd aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp, naast de algemene begraafplaats. Ons uitvaartcentrum in Leiderdorp ligt in een prachtige en groene omgeving, naast een rustige weg. Deze locatie heeft een rouwkamer waar u uw overleden dierbare kunt bezoeken. Ook hebben we een grote aula, die geschikt is voor de afscheidsdienst bij een crematie of begrafenis. Dankzij 25 eigen parkeerplaatsen beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid. Kortom, Monuta Soek biedt u alles voor een uitvaart in Leiderdorp op één locatie.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Soek werkt lokaal met de volgende partners.
Bloemist
Bloemenhuis Duivenvoorden
Nalatenschap
Partiar
Gedenktekens
Keuzenkamp & Marcelis
Rouwdrukkerij
Labor Vincit
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Moet ik direct beslissen wat er met de as gebeurt?
Nee, dat hoeft u niet meteen te beslissen. Volgens de wet moet de as minimaal een maand in het crematorium blijven. Hier wordt de as bewaard in een askoker in de algemene nis. Deze is niet open voor publiek. Door de wettelijke termijn heeft u voldoende tijd om een goede keuze te maken voor de definitieve bestemming van de as.
Mogen sieraden tijdens de crematie om blijven?
U mag zelf kiezen wat er met de sieraden gebeurt bij een crematie. Misschien wilt u ze bewaren als herinnering aan de overledene. Laat u de sieraden om bij de overledene, dan gaan deze mee in de crematieoven. De edelmetaalresten die overblijven na de crematie worden verzameld en verkocht. De opbrengst, jaarlijks een groot bedrag, gaat naar een aantal goede doelen. Alle crematoria in Nederland doen hieraan mee.
Wat zijn de kenmerken van een eigen graf?
Een eigen graf mag gedeeld worden met meerdere familieleden of andere dierbaren. U huurt of koopt het graf voor een periode van minimaal twintig jaar. De nabestaanden kunnen die termijn, in de meeste gevallen, tegen betaling verlengen. Een graf met eeuwigdurend recht is in Nederland nauwelijks nog mogelijk. - Op een eigen graf kunt u een grafmonument naar keuze plaatsen, maar deze moet wel voldoen aan de regels die op de begraafplaats gelden. Deze regels staan in een verordening die u gratis bij de gemeente kunt opvragen. - De kosten van een eigen graf verschillen sterk in Nederland, de prijzen lopen uiteen van honderden tot duizenden euro’s. Bovendien stijgen de kosten jaarlijks.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Soek?
U kunt terecht bij Monuta Soek voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Leiderdorp, Zoeterwoude-Rijndijk en Zoeterwoude-Dorp.
Ik ben op zoek naar een uitvaartcentrum in regio Leiderdorp. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Leiderdorp, dan kunt u bij Monuta Soek terecht. Wij zijn gevestigd aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp, naast de algemene begraafplaats. Ons uitvaartcentrum in Leiderdorp ligt in een prachtige en groene omgeving, naast een rustige weg. Deze locatie heeft een rouwkamer waar u uw overleden dierbare kunt bezoeken. Ook hebben we een grote aula, die geschikt is voor de afscheidsdienst bij een crematie of begrafenis. Dankzij 25 eigen parkeerplaatsen beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid. Kortom, Monuta Soek biedt u alles voor een uitvaart in Leiderdorp op één locatie.