Waarom Monuta Soek?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • 25 eigen parkeerplaatsen
  • Gelegen naast de begraafplaats
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,9
Gebaseerd op 155 recensies

Uw steun bij een uitvaart in Leiderdorp

Doordat onze uitvaartverzorgers zelf afkomstig zijn uit Leiderdorp en omgeving, weten wij welke impact een overlijden kan hebben op een hechte gemeenschap. In deze moeilijke periode staan wij nabestaanden graag bij met oprechte aandacht. U kunt praktische zaken gerust aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart in Leiderdorp of elders naar wens wordt verzorgd. Daarbij hebben wij oog voor detail en laten wij niets aan het toeval over.

Altijd een vast aanspreekpunt

Wij hanteren een persoonlijke aanpak, waarbij u zoveel mogelijk door dezelfde uitvaartverzorger geholpen wordt. Een vast aanspreekpunt bij het regelen van de uitvaart is voor u wel zo prettig. Monuta Soek in Leiderdorp werk nauw samen met Monuta Leiden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het afscheid volledig naar wens wordt geregeld.

Gelegen in een oase van rust

Wij zijn gevestigd aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp, naast de algemene begraafplaats. Ons uitvaartcentrum ligt in een prachtige en groene omgeving, naast een rustige weg. Deze locatie heeft een grote aula, die geschikt is voor de afscheidsdienst bij een crematie of begrafenis. Dankzij 25 eigen parkeerplaatsen beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid. Kortom, Monuta Soek biedt u alles voor een uitvaart in Leiderdorp op één locatie.