Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 691 6576

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Lelystad gemiddeld met een

9,7
12 beoordelingen
100% beveelt Monuta Lelystad aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Recent is mijn schoonmoeder onverwacht en op een vervelende manier overleden. Suzanne Schierbeek heeft haar uitvaart verzorgd en dat heeft zij exact zo gedaan als hoe mijn schoonmoeder voor ogen had. Zij had hele specifieke wensen, deze zijn misschien niet voor iedereen te begrijpen, voor Suzanne wel. mijn schoonmoeder was een bijzondere dame en Suzanne kon hier heel goed mee omgaan. In een voor ons heel stressvolle en verdrietige periode heeft zij ons zonder woorden alles gegeven wat mijn schoonmoeder wenste. We hadden er niet aan moeten denken het hele verhaal aan iemand anders te moeten uitleggen, Susanne begreep het en voelde exact aan wat wij nodig hadden. Voor ons is dit puur goud geweest en wij wensen iedereen een Suzanne. Zij heeft echt een aangeboren talent voor dit vak, voelt aan wat mensen nodig hebben en kan wensen tot een prachtig afscheid vormen. Via deze weg willen wij haar en anderen laten weten dat zij enorm veel voor ons betekent heeft en we geen fijner passender afscheid hadden kunnen geven aan mijn schoonmoeder zonder haar inspanningen en liefde voor haar vak. Suzanne bedankt!!! Meer dan woorden kunnen uitleggen.

Meer lezen
Chantal
Lelystad
01-10-2022
8

Waar je zelf niet aan zou denken denken ze met jou en voor jou mee .en dat kan heel verhelderend zijn

Meer lezen
Henriëtte Van dijk
Harderwijk
12-09-2022
10

De wijze waarop de Monuta-medewerker door vragen en adviezen ,alles v.a. overlijden tot de nazorg nabestaande, gaf de nabestaande het vertrouwen en de rust dat alles goed geregeld wordt. Het is ook heel fijn dat de Monuta-medewerker goed bereikbaar voor vragen is.

Meer lezen
Hans
Lelystad
01-09-2022
9

Als je onverwachts met een overlijden wordt geconfronteerd weet je niet waar je het moet zoeken. Op internet zijn veel verschillende uitvaartverzorgers te vinden. Ik koos voor Monuta omdat de website duidelijk was en heel professioneel overkwam. Ik heb het contact met Suzanne als heel prettig ervaren. Ze schat goed in wat je nodig hebt als familie. En houdt het overzichtelijk. Alles stap voor stap. En ze is ook een vlotte tante, wat goed bij ons paste. Ook veel dank aan de verzorgers van het lichaam . Je voelde dat je dierbare met respect is verzorgt.

Meer lezen
Janneke
Lelystad
19-06-2022
10

Volgens mij is er geen betere uitvaartverzorging. Geen druk en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden.

Meer lezen
Tanja
Harderwijk
13-11-2021
10

Compleet onverwacht kwamen wij voor het afscheid van mijn vader te staan. Vanaf het eerste moment hebben wij het gevoel gehad dat door de begeleiding van Monuta alles rondom het afscheid goed zou komen. We hebben met Suzanne Schierbeek een top uitvaartverzorgster getroffen. Wat een passie voor haar werk heeft zij en wat kan zij goed de juiste adviezen geven. Mede door haar is het een afscheid geworden waar we met een heel goed gevoel, ondanks het verdriet dat er is, op terug zullen kijken.

Meer lezen
Erik
Nunspeet
02-11-2021
9

Op het moment dat een dierbare, in mijn geval, mijn moeder overlijd, sluit je een periode in het leven af Monuta was daar vanaf het begin bij. Zo heb ik samen met een verzorgingsteam van Monuta mijn moeder de laatste zorg kunnen geven met professionele waardigheid, kennis, kunde en advies en, heeft de uitvaartbegeleister mij en mijn familie vanaf de eerste kennismaking tot de beëi5ndiging van de uitvaart zeer professioneel maar vooral vanuit een medelevend en invoelende manier begeleid! Dit resulteerde in een intiem en warm "overgangs ritueel" voor mijn moeder, met een lach en een traan. ik mijn moeder tot de laatste fase van de uitvaart kunnen begeleiden en nog niet zo lang geleden haar as uitgestrooid over de Noordzee waar zij weer is verenigd met mijn vader, Dit alles, en de excellente nazorg maakt dat Monuta ook mijn keuze is voor mijn uitvaart, bij Monuta staat de mens en de wens centraal van de overledene en de nabestaande.

Meer lezen
heer Marcel Karst
Lelystad
07-09-2021
10

Ondanks corona tijd,erg behulpzaam,vriendelijk,meedenkend,echt een grote steun in een intens verdrietige tijd. Wij hadden een liefde volle uitvaart verzorgster.

Meer lezen
Jacqueline van Zanten
Lelystad
24-03-2021
10

Suzanne was de uitvaartbegeleider tijdens de laatste reis op aarde van onze geliefde man, vader en broer. Suzanne is een warm persoon en echt een professional in haar vakgebied. Je wordt niet gezien als een nummertje. Wat een warm en veilig gevoel gaf, luisterde goed naar onze wensen en dacht mee in oplossingen. Ook nam ze de tijd voor ons. we konden haar elk moment van de dag bereiken. Ze was heel eerlijk alles kan besproken worden ook het kostenplaatje zodat wij niet voor nare verrassingen stonden dit was erg fijn. Suzanne heeft echt haar best gedaan om er een prachtige gebeurtenis van te maken voor onze familie. Namens de familie Levinson Dankjewel Suzanne voor deze prachtige uitvaart.

Meer lezen
Fam. Levinson
Lelystad
23-02-2021