Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 691 6576

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Lelystad gemiddeld met een

9,8
9 beoordelingen
100% beveelt Monuta Lelystad aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Als je onverwachts met een overlijden wordt geconfronteerd weet je niet waar je het moet zoeken. Op internet zijn veel verschillende uitvaartverzorgers te vinden. Ik koos voor Monuta omdat de website duidelijk was en heel professioneel overkwam. Ik heb het contact met Suzanne als heel prettig ervaren. Ze schat goed in wat je nodig hebt als familie. En houdt het overzichtelijk. Alles stap voor stap. En ze is ook een vlotte tante, wat goed bij ons paste. Ook veel dank aan de verzorgers van het lichaam . Je voelde dat je dierbare met respect is verzorgt.

Meer lezen
Janneke
Lelystad
19-06-2022
10

Volgens mij is er geen betere uitvaartverzorging. Geen druk en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden.

Meer lezen
Tanja
Harderwijk
13-11-2021
10

Compleet onverwacht kwamen wij voor het afscheid van mijn vader te staan. Vanaf het eerste moment hebben wij het gevoel gehad dat door de begeleiding van Monuta alles rondom het afscheid goed zou komen. We hebben met Suzanne Schierbeek een top uitvaartverzorgster getroffen. Wat een passie voor haar werk heeft zij en wat kan zij goed de juiste adviezen geven. Mede door haar is het een afscheid geworden waar we met een heel goed gevoel, ondanks het verdriet dat er is, op terug zullen kijken.

Meer lezen
Erik
Nunspeet
02-11-2021
9

Op het moment dat een dierbare, in mijn geval, mijn moeder overlijd, sluit je een periode in het leven af Monuta was daar vanaf het begin bij. Zo heb ik samen met een verzorgingsteam van Monuta mijn moeder de laatste zorg kunnen geven met professionele waardigheid, kennis, kunde en advies en, heeft de uitvaartbegeleister mij en mijn familie vanaf de eerste kennismaking tot de beëi5ndiging van de uitvaart zeer professioneel maar vooral vanuit een medelevend en invoelende manier begeleid! Dit resulteerde in een intiem en warm "overgangs ritueel" voor mijn moeder, met een lach en een traan. ik mijn moeder tot de laatste fase van de uitvaart kunnen begeleiden en nog niet zo lang geleden haar as uitgestrooid over de Noordzee waar zij weer is verenigd met mijn vader, Dit alles, en de excellente nazorg maakt dat Monuta ook mijn keuze is voor mijn uitvaart, bij Monuta staat de mens en de wens centraal van de overledene en de nabestaande.

Meer lezen
heer Marcel Karst
Lelystad
07-09-2021
10

Ondanks corona tijd,erg behulpzaam,vriendelijk,meedenkend,echt een grote steun in een intens verdrietige tijd. Wij hadden een liefde volle uitvaart verzorgster.

Meer lezen
Jacqueline van Zanten
Lelystad
24-03-2021
10

Suzanne was de uitvaartbegeleider tijdens de laatste reis op aarde van onze geliefde man, vader en broer. Suzanne is een warm persoon en echt een professional in haar vakgebied. Je wordt niet gezien als een nummertje. Wat een warm en veilig gevoel gaf, luisterde goed naar onze wensen en dacht mee in oplossingen. Ook nam ze de tijd voor ons. we konden haar elk moment van de dag bereiken. Ze was heel eerlijk alles kan besproken worden ook het kostenplaatje zodat wij niet voor nare verrassingen stonden dit was erg fijn. Suzanne heeft echt haar best gedaan om er een prachtige gebeurtenis van te maken voor onze familie. Namens de familie Levinson Dankjewel Suzanne voor deze prachtige uitvaart.

Meer lezen
Fam. Levinson
Lelystad
23-02-2021
10

Suzanne is een enorm warm mens met een groot hart voor haar vak. Ze luistert goed naar je wensen en neemt overal de tijd voor. Ze denkt mee en komt met mooie ideeën. Ik heb met haar mijn uitvaart wensen besproken omdat ik graag alles al vastgelegd wil hebben. Dit was gelukkig mogelijk en zij heeft hier ruim de tijd voor genomen, zelfs een bezoek aan de begraafplaats om te kijken of ik het een fijne plek vind. Suzanne kijkt nergens van op en heeft een echte open mind waarbij ze professionaliteit en echt warm gevoel voor de mensen combineert. Ik gun iedereen iemand als Suzanne om je uitvaart en laatste reis te begeleiden.

Meer lezen
Chantal
Lelystad
06-12-2020
10

Suzanne was onze uitvaartbegeleider en kan niet anders zeggen dan dat we geen betere begeleiding konden krijgen. Suzanne heeft echt een luisterend oor en zorgt ervoor dat alles precies gaat volgens de wensen die jij als nabestaande wilt. Ook wordt het kostenplaatje duidelijk en open besproken zodat je niet voor nare bijkomende kosten komt. Ook regelt Suzanne alle officiële dingen die bij een overlijden komen kijken zoveel als mogelijk voor je uit handen zodat jij als nabestaande echt afscheid van je dierbare kan nemen en je je nergens zorgen over hoeft te maken. Door Suzanne is de uitvaart van mijn man en onze vader/opa een dag geworden waar wij met trots op terug kunnen kijken omdat alles precies is gegaan volgens zijn en onze wensen. Suzanne nogmaals dank voor jou inzet en zeer goede begeleiding.

Meer lezen
Gonnie Linnebank
LELYSTAD
26-11-2020
10

Wij hebben Suzan als uitvaartverzorgster gehad. Dat was voor ons een fijne ervaring! Suzan kijkt echt naar de mensen die ze begeleid en heeft echt oor voor ons gehad! Ik had geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen. Mede door haar begeleiding hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen!

Meer lezen
Marielle
Lelystad
26-11-2020