Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 691 6576

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Lelystad gemiddeld met een

9,5
17 beoordelingen
100% beveelt Monuta Lelystad aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

zeer correct

Meer lezen
Robbert Camminga
't Harde
15-03-2023
8

goed

Meer lezen
henk
lelystad
02-03-2023
10

Suzanne was vanaf het eerste moment heel erg betrokken. Mijn zus, Suzanne en ik zaten direct op één lijn. De afscheidsruimte was intiem. De verzorging van onze naaste was heel mooi om te mogen doen. Het condoleren èn de afscheidsdienst waren perfect geregeld. Dank hiervoor...

Meer lezen
Rosita den Boestert-Chitoe
Lelystad
03-02-2023
10

Ik heb op deze manier zonder verdere zorgen rustig afscheid kunnen nemen.

Meer lezen
C.H.
Lelystad
28-12-2022
7

Fijne afhandeling.

Meer lezen
Hennie van Ewijk Sleeboom
Lelystad
17-11-2022
10

Recent is mijn schoonmoeder onverwacht en op een vervelende manier overleden. Suzanne Schierbeek heeft haar uitvaart verzorgd en dat heeft zij exact zo gedaan als hoe mijn schoonmoeder voor ogen had. Zij had hele specifieke wensen, deze zijn misschien niet voor iedereen te begrijpen, voor Suzanne wel. mijn schoonmoeder was een bijzondere dame en Suzanne kon hier heel goed mee omgaan. In een voor ons heel stressvolle en verdrietige periode heeft zij ons zonder woorden alles gegeven wat mijn schoonmoeder wenste. We hadden er niet aan moeten denken het hele verhaal aan iemand anders te moeten uitleggen, Susanne begreep het en voelde exact aan wat wij nodig hadden. Voor ons is dit puur goud geweest en wij wensen iedereen een Suzanne. Zij heeft echt een aangeboren talent voor dit vak, voelt aan wat mensen nodig hebben en kan wensen tot een prachtig afscheid vormen. Via deze weg willen wij haar en anderen laten weten dat zij enorm veel voor ons betekent heeft en we geen fijner passender afscheid hadden kunnen geven aan mijn schoonmoeder zonder haar inspanningen en liefde voor haar vak. Suzanne bedankt!!! Meer dan woorden kunnen uitleggen.

Meer lezen
Chantal
Lelystad
01-10-2022
8

Waar je zelf niet aan zou denken denken ze met jou en voor jou mee .en dat kan heel verhelderend zijn

Meer lezen
Henriëtte Van dijk
Harderwijk
12-09-2022
10

De wijze waarop de Monuta-medewerker door vragen en adviezen ,alles v.a. overlijden tot de nazorg nabestaande, gaf de nabestaande het vertrouwen en de rust dat alles goed geregeld wordt. Het is ook heel fijn dat de Monuta-medewerker goed bereikbaar voor vragen is.

Meer lezen
Hans
Lelystad
01-09-2022
9

Als je onverwachts met een overlijden wordt geconfronteerd weet je niet waar je het moet zoeken. Op internet zijn veel verschillende uitvaartverzorgers te vinden. Ik koos voor Monuta omdat de website duidelijk was en heel professioneel overkwam. Ik heb het contact met Suzanne als heel prettig ervaren. Ze schat goed in wat je nodig hebt als familie. En houdt het overzichtelijk. Alles stap voor stap. En ze is ook een vlotte tante, wat goed bij ons paste. Ook veel dank aan de verzorgers van het lichaam . Je voelde dat je dierbare met respect is verzorgt.

Meer lezen
Janneke
Lelystad
19-06-2022