Waarom Monuta Lelystad?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 14 recensies

Voor een passende uitvaart in Lelystad

Overlijdt een dierbare, dan wilt u graag dat iemand u bij staat met warmte en begrip. Monuta Lelystad verzorgt de uitvaart op een manier die past bij wie uw dierbare was. Onze uitvaartverzorgers weten precies wat mogelijk is en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan het afscheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een uitvaart op maat en neemt u afscheid zoals u dit wilt.

Betrokken uitvaartverzorgers uit de regio

De uitvaartverzorgers van Monuta Lelystad komen zelf uit de regio. Hierdoor weten wij precies wat mogelijk is op het gebied van uitvaartverzorging in en om Lelystad. We kennen de lokale gebruiken en tradities. Hierdoor zorgen wij dat u afscheid kunt nemen op een manier die past bij u en uw dierbare.

Voor elke religie een uitvaart in Lelystad

Lelystad staat bekend als een multiculturele stad. De stad kent hierdoor meerdere religies. Wij hebben ervaring met het regelen van multiculturele uitvaarten in Lelystad. Samen geven wij vorm aan de uitvaart die past bij de afkomst en het geloof van uw overleden dierbare.

Persoonlijk afscheid op iedere locatie

Op elke locatie kunnen wij een afscheid voor u regelen. Of u nu een condoleance in een kerk wilt of in een restaurant. Uw wensen staan centraal, maar daarbij letten wij voor u ook op de kosten. Voor de catering is ook veel mogelijk. Kiest u voor een traditionele koffietafel met koffie of cake of gaat u liever voor zelf gemaakte gerechten of een bittergarnituur? Bij een uitvaart in Lelystad heeft u veel keuzes. Tijdens ons eerste gesprek reiken wij u ideeën aan, zodat u een goede keuze kunt maken.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Lelystad

Wij zijn er als u ons nodig heeft. Bel gerust met één van onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Lelystad. Bij een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 035 - 691 65 76.