Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 43 99 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Maasgouw gemiddeld met een

9.8
6 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Maasgouw aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Voor mij geen betere

Meer lezen
Peter Thijssen
Roermond
02-11-2021
10

Wij zijn heel persoonlijk en respectvol geholpen! Er werd met ons meegedacht! De afscheidsdienst was in een woord prachtig! Met dank aan Dhr R van POL.

Meer lezen
mevrouw j. Boonmann-Leurs
Herten
07-09-2021
10

VANDAAG UITVAART VERZORGD DOOR MONUTA RON VAN POL KEURIG NETJES EN ZEER RESPECTVOL DANK JE WEL HIERVOOR RON DEZE MAN IS DE ALLERBESTE IN ZIJN VAK KLASSE RON VAN POL BETER DAN HIJ BESTAAT NIET

Meer lezen
anja Buutkamp
Linne
10-08-2021
10

Vanaf het eerste contact met Ron van Pol verliep alles hoe wij het voor ogen hadden, het ophalen van mijn vader bij zorghoeve De Port, het gezamelijk uitzoeken van de kaart, advertentie ed., het medeleven voor ons tijdens het afscheid nemen bij Monuta. De uitvaart was ook in overleg en de teksten van ons vormden één geheel met het openings- en slotwoord van Ron. Wij hebben nergens spijt van en zijn vol lof over deze bijzondere maar trieste dag.

Meer lezen
Monique Ritzen-Teunissen
Stevensweert
23-05-2021
10

Mijn moeder en ik hadden samen een duidelijk idee mbt de uitvaart van haar echtgenoot/mijn vader. Ron heeft ons hierin op een prettige manier ondersteund. De uitvaart was hierdoor mooi. We kijken hier heel prettig op terug.

Meer lezen
Sylvia Bronckhorst
Herten
02-05-2021
9

Veel zaken zijn ons uit handen genomen en geregeld. Je hebt gelukkig niet veel ervaring met begrafenissen, en dan ben je blij dat er dingen geregeld worden.

Meer lezen
Ed
Janssen
16-03-2021

Beste Monuta, Hierbij wil ik mij dank uiten naar het perfect verzorgen van de uitvaart van mijn vrouw. De gehele periode heeft Erwin tijd vrij gehouden om ons te helpen, zelfs in de avonduren. De samenwerking heb ik als prettig en professioneel ervaren. Ik ben dan ook erg tevreden over het resultaat en zou hem ook zeker aanraden aan naasten.

Meer lezen

Nico Slagboom

Het is heel simpel: 1 telefoontje en alles wordt volledig voor je verzorgd. Monuta denkt aan alles en houdt met al je wensen rekening. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Op zo'n moment is het een hele geruststelling.

Meer lezen

Mevrouw Stessen - Musters