Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 43 99 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Maasbracht gemiddeld met een

9
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta Maasbracht aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Een fijne en professionele begeleiding door Ron van Pol. Ron luistert goed en komt met goede voorstellen als je het zelf even niet meer weet of twijfelt.

Meer lezen
Truus
Venlo
05-06-2022
8

Onze ervaring met Monuta is, dat de uitvaart is verlopen conform de wensen van de familieleden en dat de adviserende rol die Monuta daarin heeft gehad, ondersteunend zijn geweest voor de uitvoering van deze wensen.

Meer lezen
Ron
Hoensbroek
13-05-2022
7

Alles was goed geregeld

Meer lezen
Hannie Hermans
Herkenbosch
03-03-2022
8

Wij hebben als familie de uitvaart als prettig ervaren. Met name de persoonlijke benadering van onze contactpersoon Ron van Pol en het meedenken in de inrichting van de ceremonie heeft ons erg op weg geholpen. Ook de begeleiding tijdens de uitvaartdienst was goed. Enige kanttekening was de kwaliteit van de dragers vanuit Monuta, deze personen waren in onze ogen niet kundig genoeg om de ondersteuning te verzorgen. Zeker als we dit in perspectief met de kosten plaatsen. Tenslotte hebben we de transparantie van de kosten, zowel bij begroting als facturatie als erg prettig ervaren. Mocht in de toekomst de betrokkenheid van Monuta weer gewenst zijn, dan maken wij hier weer graag gebruik van.

Meer lezen
Niels
Linne
14-02-2022
10

Voor mij geen betere

Meer lezen
Peter Thijssen
Roermond
02-11-2021
10

Wij zijn heel persoonlijk en respectvol geholpen! Er werd met ons meegedacht! De afscheidsdienst was in een woord prachtig! Met dank aan Dhr R van POL.

Meer lezen
mevrouw j. Boonmann-Leurs
Herten
07-09-2021
10

VANDAAG UITVAART VERZORGD DOOR MONUTA RON VAN POL KEURIG NETJES EN ZEER RESPECTVOL DANK JE WEL HIERVOOR RON DEZE MAN IS DE ALLERBESTE IN ZIJN VAK KLASSE RON VAN POL BETER DAN HIJ BESTAAT NIET

Meer lezen
anja Buutkamp
Linne
10-08-2021
10

Vanaf het eerste contact met Ron van Pol verliep alles hoe wij het voor ogen hadden, het ophalen van mijn vader bij zorghoeve De Port, het gezamelijk uitzoeken van de kaart, advertentie ed., het medeleven voor ons tijdens het afscheid nemen bij Monuta. De uitvaart was ook in overleg en de teksten van ons vormden één geheel met het openings- en slotwoord van Ron. Wij hebben nergens spijt van en zijn vol lof over deze bijzondere maar trieste dag.

Meer lezen
Monique Ritzen-Teunissen
Stevensweert
23-05-2021
10

Mijn moeder en ik hadden samen een duidelijk idee mbt de uitvaart van haar echtgenoot/mijn vader. Ron heeft ons hierin op een prettige manier ondersteund. De uitvaart was hierdoor mooi. We kijken hier heel prettig op terug.

Meer lezen
Sylvia Bronckhorst
Herten
02-05-2021