Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 43 99 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Maasbracht gemiddeld met een

9,2
18 beoordelingen
100% beveelt Monuta Maasbracht aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Ik werd gelijktijdig rustig in mijn verdriet

Meer lezen
Theo
Rommens
15-02-2024
9

Ondanks het verdriet wat er is, kijken mijn familie en ik met een zeer goed gevoel terug op de uitvaartplechtigheid. Zowel de voorbereiding, de uitvoering van de uitvaart als de nazorg (die nog moet plaatsvinden) waren zeer goed verlopen en ons inziens geheel naar wens van de overledene.

Meer lezen
Frank
VALKENBURG LB
02-02-2024
10

- Hele fijne begeleiding, betrokken medewerker die weet waar hij over spreekt - Hele fijne begeleiding tijdens verzorgmoment van de overledene - ruimte voor eigen invulling van de dienst

Meer lezen
Fiona
Echt
14-08-2023
8

Prettige en heldere communicatie, respectvol in omgang. Mooi aanbod van producten. Advisering voor de uitvaart. Mooi de uitvaart geleid. Uitleg naar de kinderen heel laagdrempelig en afgestemd waardoor ze van begin tot eind overal betrokken wilden zijn.

Meer lezen
Claudia
Melick
16-03-2023
10

Praktisch, doch persoonlijk inlevend

Meer lezen
Alfons
Melderslo
15-09-2022
10

Het was eenmooi dienst

Meer lezen
Mevrouw S op de Beke
Susteren
01-08-2022
10

Vanaf het overlijden tot en met de afscheidsdienst van onze dierbare tante was het gewoon helemaal af. We zijn diep ontroerd door de manier waarop iedereen zo respectvol omgaat met de nabestaanden maar ook met de overledene zelf. Onze tante was keurig opgebaard en de mooie Orchideekist was precies de kist die we ons gewenst hadden voor haar. We hebben heel veel complimenten gekregen hierover!! Verder willen wij een bijzonder woord van dank richten aan Ron van Pol, wat een ontzettende hartelijke en warme persoon, samen met zijn team hebben ze gezorgd dat wij weer verder kunnen.Het was af in alle opzichten, hartelijke dank hiervoor!! Ger en Annemiek Wester

Meer lezen
annemiek
Herkenbosch
17-07-2022
10

Dit was mijn eerste ervaring met een uitvaartverzorger dus ik heb niet echt een referentie kader maar als ze allemaal zo zijn kan niemand klagen. Van eerste gesprek tot de uitvaart en zelfs daarna wordt er mee gedacht, opties gegeven en aanvullingen gedaan waar nodig. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van overledene en nabestaanden. Al met al was het een mooie uitvaart verzorgd tot in detail door Monuta. Uiterst tevreden over onze uitvaartverzorger Tom Mulder.

Meer lezen
Maurice
Velden
15-07-2022
8

Een fijne en professionele begeleiding door Ron van Pol. Ron luistert goed en komt met goede voorstellen als je het zelf even niet meer weet of twijfelt.

Meer lezen
Truus
Venlo
05-06-2022