Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0475 - 43 99 00

Recente beoordelingen

9

Gebaseerd op 10 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Truus
05-06-2022

Een fijne en professionele begeleiding door Ron van Pol. Ron luistert goed en komt met goede voorstellen als je het zelf even niet meer weet of twijfelt.

Lees meer

Ron
13-05-2022

Onze ervaring met Monuta is, dat de uitvaart is verlopen conform de wensen van de familieleden en dat de adviserende rol die Monuta daarin heeft gehad, ondersteunend zijn geweest voor de uitvoering van deze wensen.

Lees meer

Hannie Hermans
03-03-2022

Alles was goed geregeld

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Regio Maasbracht

Overlijdt een dierbare, dan komt er veel op u af. U wilt alle tijd nemen om afscheid te nemen, maar er moet ook veel worden geregeld. Monuta in Maasbracht helpt u graag bij het regelen van een uitvaart. Een uitvaart die past bij de wensen van uw dierbare en uw eigen wensen. Want een afscheid hoort net zo persoonlijk te zijn als de persoon zelf. Onze lokale uitvaartverzorgers weten precies wat mogelijk is in de regio en geven u alle ruimte om het afscheid zo persoonlijk en passend mogelijk te maken. We luisteren naar ieders wens. en bieden daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Monuta in Maasbracht is er voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Maasbracht uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Molenweg 43
6051 HH Maasbracht
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Paul Beurskens
Uitvaartverzorger

Paul

Beurskens

Lees meer over Paul

Image
Angeline Geeraets-Basten
Uitvaartverzorger

Angeline

Geeraets-Basten

Lees meer over Angeline

Image
Ron van Pol
Uitvaartverzorger

Ron

van Pol

Lees meer over Ron

Image
Afbeelding Maasgouw

Uitvaartcentrum in Maasbracht

Bent u op zoek naar een intiem en huiselijk uitvaartcentrum in Maasbracht waar u afscheid kunt nemen van uw dierbare? In Maasbracht staat ons centraal gelegen Afscheidshuis aan de Molenweg 43. U kunt rondom ons uitvaartcentrum goed parkeren. In ons uitvaartcentrum in Maasbracht kunt u uw overleden dierbare in alle rust bezoeken in de dagen voor de uitvaart. Daarnaast kunt u met een intiem gezelschap tot 30 personen de afscheidsdienst regelen in onze aula, waarna we ook voor catering kunnen zorgen.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Maasbracht?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Thorn, Wessem, Maasbracht, Linne, Heel, Beegden, Stevensweert, Ohé, Laak en Echt-Susteren.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Maasbracht, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Maasbracht een intiem en huiselijk uitvaartcentrum tot haar beschikking. Het is een kleinschalig uitvaartcentrum in Maasbracht waar u afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare in een huiselijke sfeer. Bij kleinere groepen tot 30 personen kan de afscheidsdienst kan ook in de aula van ons uitvaartcentrum geregeld worden, met catering achteraf.