Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
043 - 363 64 86

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Maastricht gemiddeld met een

8,8
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta Maastricht aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

5

redelijk

Meer lezen
wiel
geleen
20-06-2022
9

Onze vader had niets vastgelegd of geregeld. Monuta had een luisterend oor en voelde het perfect aan. We hebben onze vader een prachtig gevoelig en persoonlijk afscheid kunnen geven. Heel hartelijk dank, Monuta, voor deze waardevolle dienst in een tijd die emotioneel zo zwaar is en waar een leidende hand zo waardevol is.

Meer lezen
Véronique
Amstenrade
04-06-2022
8

Uitvaart goed verzorg en begeleid zodat we achteraf aan een toch voor ons zelf verdrietige dag een mooie plechtige en waardevolle herinnering overhouden!

Meer lezen
José
Maastricht
16-05-2022
9

Vanaf het moment van ophalen van de overledene tot het laatste afscheid, wordt er respectvol met de overledene om gegaan. De weg naar het afscheid toe zijn wij uitstekend begeleid door zowel Rimmer Frissen als Daphne Jongen- Drummen. Zij hebben er voor gezorgd dat wij mijn moeder een mooi persoonlijk afscheid hebben kunnen geven. Iets dat ook zeker helpt bij het stukje rouwverwerking. Bij vragen zijn zij bereikbaar. Ze stralen de rust uit die op zo'n moment heel hard nodig is in dergelijke verdrietige tijden. Wij hebben niets dan lof voor de manier waarop de uitvaart verzorgd is en zijn hen dankbaar voor de wijze waarop ze ons begeleid hebben en zelfs er voor gezorgd hebben dat we op het moeilijkste moment, dat extra stukje kracht gevonden hebben om datgene te doen wat je zo graag voor je moeder wilt doen. namelijk een persoonlijk woord van afscheid richten tot mijn moeder

Meer lezen
Colinda
Voerendaal
13-05-2022
10

Na het verlies van onze vader en echtgenoot haben we meteen veel steun ontvangen bij de voorbereiding van de uitvaart. De uitvaart zelf was heel mooi geregeld met een perfect bij ons passende dienst.

Meer lezen
Jeroen
Heerlen
03-05-2022
9

De rouwbegeleider is zich, wat ons betreft, volledige overstegen. Persoonlijk, begripvol, empatisch, luisterend, adviserend en geduldig. De uitvaart was goed geregeld en wat we extra hadden besteld zag er ook daadwerkelijk zo uit als op de foto (de bloemen waren buitengewoon). Niks dan lof over Monuta. Je sterft maar een keer. dan kun je het beter goed geregeld hebben.

Meer lezen
Hans
Hoensbroek
13-02-2022
10

Het contact met de uitvaartverzorger kan niet beter. Men is meedenkend, meelevend, en prettig in de communicatie. Alles was vooraf goed en duidelijk besproken, en uiteindelijk ook uitstekend geregeld / uitgevoerd.

Meer lezen
David
Sittard
10-01-2022
8

Vervoer , thuisopbaring prima met elke dag verzorging thuis. Crematie op crematorium alles super goed. Alleen de financiele afhandeling liet te wensen over.

Meer lezen
Oswald van Loo
Kerkrade
03-12-2021
10

Van overlijden t/m crematie en verdere afhandelingen een perfecte steun, hulp en afwikkeling. Zeer professioneel uitvaartpersoneel. Top. Niet te vergeten de koffietafel; Perfect verzorgd en zeer bekwaam en vriendelijk personeel. Top. Zoals beschreven is Monuta dan ook in alle opzichten de aangewezen partner geweest in deze moeilijke periode.

Meer lezen
F.M.
Hoensbroek
11-04-2021