Recensies

Lees onze recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons gek genoeg. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Monique Maurik in Capelle aan den IJssel.                             

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Capelle aan den IJssel. Klikt u hier om naar de recensiepagina te gaan.

Fijne begeleiding

Alles rond de uitvaart prima geregeld.

Petje af, Monique en bedankt voor de fijne samenwerking

Als executeur heb ik bijna wekelijks contact met uitvaartondernemers. Er wordt een overlijden gemeld, we doen (kort gezegd) onderzoek of de nalatenschap positief is en dan hangen we direct aan de lijn met een uitvaartondernemer. Normaal gesproken al best wel stressen, omdat er nu eenmaal weinig tijd is eer iemand begraven of gecremeerd moet worden, maar vorige week hadden we helemaal weinig tijd. Gelukkig wilde Monique me helpen, ondanks het bijzonder korte tijdbestek. Wat een geregel! Binnen een half uur had Monique geregeld dat mevrouw uit het mortuarium van het ziekenhuis opgehaald zou worden, diezelfde avond waren de uitvaartwensen verwerkt, de volgende ochtend vroeg had ik al een proefdruk van de kaart in mijn mail, heeft ze tig adreskaartjes verwerkt en de volgende dag al een dankbare mail van een dierbare dat de kaart goed was aangekomen… Het enige waar Monique geen tijd voor had was aangifte doen bij het gemeentehuis in Den Haag. Ok, ok, dacht ik, dan doe ik dat. Met veel overredingskracht een afspraak bij de gemeente weten te maken, anders moest ik heel lang wachten. Oja, van te voren ook nog papieren ophalen bij Post Mortem. Uiteindelijk was ik 3 uur verder eer ik de benodigde papieren thuis had. Uitvaartverzorgers glimlachen altijd zo vriendelijk en komen zo relaxt over, maar als je ziet hoe hard zij achter de schermen de benen uit het lijf rennen, iedereen aansturen, alle wensen proberen in te willigen en dag in dag uit te maken hebben met heftige emoties. Petje af! En voor Monique in het bijzonder. Bij alles wat zij de afgelopen week al te doen had, heeft ze toch nog ‘even’ deze uitvaart geregeld. Thx Monique!

Netjes en meedenkend

Goede dienstverlening, netjes en correct en vooral meedenkend.

Vanuit het hart

Alles werd heel netjes geregeld en met respect. We kregen het gevoel dat het vanuit het hart werd gedaan.

Mevr

Na het overlijden van mijn dochter heeft Monique ons geholpen met het regelen van de uitvaart. Heel bijzonder vaak net dat stapje meer het meedenken wijzen op mogelijkheden. Ze heeft ook contact met vakmensen om de uitvaart heen die net als zij zeer betrokken zijn zoals bloemiste visagiste heel bijzonder.

Het kan ook anders

13 december 2018 is mijn oma overleden, ik wilde zelf dolgraag alles zelf doen en dit was mogelijk bij Monique..... het kan ook anders.... Monique heeft mij enorm gesteund en de familie en mij geholpen met een prachtige laatste dag van onze (schoon) moeder, oma (opoe)

Goede verzorging

De gehele verzorging van de uitvaart.

Geweldig

De uitvaartverzorgster is geweldig. Ze heeft veel mogelijkheden verteld. Niets was haar te veel. Wij zullen haar zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Onze dank!

De hele uitvaart is erg naar wens verlopen, zoals onze vader, echtgenoot van mijn moeder, het heeft gewild. Mede door de fijne en hartelijke contactpersoon zijn de gesprekken voor, tijdens en na de uitvaart van grote steun geweest. Onze dank nogmaals!

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering en ook met betrekking tot de nazorg is perfect.