Recensies

Lees onze recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons gek genoeg. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Monique Maurik in Capelle aan den IJssel.                             

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Capelle aan den IJssel. Klikt u hier om naar de recensiepagina te gaan.

Uitvaart 10 juni 2020

Mijn moeder is je zo dankbaar dat je het allemaal zo goed geregeld hebt.. En de rest van de nabestaanden ook. Je bent zo betrokken zo behulpzaam, konden alles aan je vragen niets was te veel. . Je had zo medelijden met mijn moeder maar het is helemaal goed gekomen. Ze vond het een sprookje. Ze geniet nog steeds ervan hoe raar dat misschien klinkt, het was zo mooi.. En ook die bloemen waren fantastisch, had je geregeld bij de uitvaartbloemmist. Schitterend, aparte bloemen ook, ze staan nog steeds bij ons in huis. Vanaf 10 juni al. Je vertelde dat het schitterende bloemen zijn daar hebt je niet om gelogen. Wij kijken terug op een mooie goed geregelde uitvaart.

Tot in de puntjes geregeld

Alles is perfect verzorgd, tot in de puntjes geregeld, niets is te gek

Sympathiek

De uitvaart begeleidster Monique Maurik is een zeer sympathieke zeer professionele dame die uw naam goed heeft vertegenwoordigd.

Crematie ouders

Beste Moniek, Ik wil je heel erg bedanken voor het begeleiden van de uitvaart van mijn vader en moeder in een korte achter elkaar, ook is het nu een verschrikkelijke tijd mede door de Corona. Jou inbreng in de plechtigheid heeft ons versteld doen staan, mooie gedichten, lieve woorden, begeleiden van mensen, het kon niet op, super! Ook was het niet druk op beide crematie`s van wegen het virus, maar alles was perfect geregeld. Bedankt voor het medeleven

Perfect geregeld door Monique

Vanaf de melding in de nacht tot aan de crematie is alles perfect geregeld.

Waardig afscheid

We zijn zo ontzettend goed geholpen, en ondanks het Corona gebeuren, toch mede met Monuta op een waardige manier afscheid kunnen nemen.

Top gedaan!

De gehele begeleiding was top geregeld ook oog voor detail. en vooral onze uitvaartbegeleidster Monique van Maurik was een toppertje

Prettig persoon

Allereerst omdat Monique Wassenaar een erg prettig persoon is. Ze is erg rustig en checkt alles heel goed. Ook de map die we kregen van Monuta (met allerlei informatie voor en na het afscheid), vond ik erg goed, maar misschien doen meerdere begrafenisondernemers dat. Jullie hebben in ieder geval mijn vertrouwen gewonnen.

Wat een verschil!

Uitvaart van familielid geregeld bij Hess, maar erg geschrokken van de onnodige extra kosten. En de begeleiding was ook wat zakelijk en onvolledig. Achteraf spijt van de keuze! Gelukkig met Monique in contact gekomen, zo kan het dus ook!! Heel persoonlijk, liefdevol, prettig en transparant! Echt een aanrader als het om iets zo gevoeligs gaat als het afscheid van een dierbare! Je kunt het maar 1x goed doen!

Klantvriendelijk

Alles werd heel goed besproken, rustig, meelevend, advieserend, van begin tot eind perfect geregeld! Ik heb geen enkele op of aanmerking!