Overslaan en naar de inhoud gaan
Natuurbegraafplaats in Arnhem

Over de faciliteiten

De natuurbegraafplaatsen beschikken niet enkel over een prachtige natuurlijke omgeving. U vindt er ook faciliteiten waarmee u bijvoorbeeld een dienst op locatie kunt vormgeven. Daarnaast is het wel zo handig om te weten of er aanvullende faciliteiten zijn rondom toegankelijkheid voor bijvoorbeeld invaliden.
Uitvaartverzorger in uw buurt

U kunt altijd bij Monuta terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Zoeken
Image
Heidepol Arnhem
Image
Koningsakker Arnhem

Openingstijdennatuurbegraafplaats in Arnhem

Beiden begraafplaatsen kennen openingstijden.

  • Heidepol: Vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Informatiecentrum geopend van maandag t/m zaterdag 09:00 – 17:00. Zondag van 11:00 – 16:00.
  • Koningsakker: Vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Het informatiecentrum is 7 dagen per week geopend van 09:00 – 17:00.

Image
Ceremoniegebouw Koningsakker
Image
Ceremoniegebouw Koningsakker
Image
Ceremoniegebouw Heidepol
Image
Ceremoniegebouw Heidepol

Ceremoniegebouw

Zowel natuurbegraafplaats Heidepol als Koningsakker beschikken over een ceremoniegebouw. In het ceremoniegebouw kan de plechtigheid plaatsvinden, waarna vervolgens de uitvaart zal plaatsvinden op de natuurbegraafplaats zelf. Koningsakker heeft een geheel vernieuwde ceremonieruimte.

Image
Parkeren Heidepol
Image
Parkeren Koningsakker

Parkeren bijde natuurbegraafplaats

Beiden natuurbegraafplaatsen, Heidepol en Koningsakker, hebben de faciliteiten om te parkeren. Parkeren is in beide gevallen gratis. Koningsakker beschikt over invalidenparkeerplaatsen én oplaadpalen voor elektrische auto's en fietsen.

Image
Looppaden Koningsakker Arnhem
Image
Looppaden Koningsakker Arnhem
Image
Looppaden Heidepol Arnhem
Image
Looppaden Heidepol Arnhem

Rolstoelvriendelijketoegang

De meeste wandelpaden bij Heidepol zijn onverhard. Wel biedt Heidepol, op aanvraag, een boskar aan. Hiermee worden onverharde paden voor een rolstoel toegankelijk gemaakt. De wandelpaden bij Koningsakker zijn zowel verhard als onverhard en dus makkelijker toegankelijk met een rolstoel.