Overslaan en naar de inhoud gaan
Natuurbegraafplaats in Arnhem

Recente beoordelingen

Gebaseerd op beoordelingen.
% beveelt ons aan.

Bekijk alle recensies

Uitvaartverzorger in uw buurt

U kunt altijd bij Monuta terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Zoeken

Natuurbegraafplaats in Arnhem

In Arnhem bevinden zich een tweetal unieke natuurbegraafplaatsen. Namelijk natuurbegraafplaats Heidepol aan de Harderwijkerweg en natuurbegraafplaats Koningsakker aan de Sportlaan. Reserveert u een plek op één van de natuurbegraafplaatsen, dan heeft u voor eeuwig het recht om daar begraven te worden. Nabestaanden hoeven zich geen zorgen te maken over het verlengen van het grafrecht. Monuta Jacqueline Reijers in Arnhem kan een begrafenis op een natuurbegraafplaats voor u regelen. U kunt contact opnemen door haar website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen via 026 - 442 42 25.
  • Dienstverlening
  • Faciliteiten
  • Locatie en contact
Image
Natuurbegraafplaatsen in Arnhem begraven

Begraven

Er zijn verschillende mogelijkheden voor begraven op Heidepol of Koningsakker.

Lees meer
Image
Natuurbegraafplaatsen in Arnhem grafmarkering

Grafmarkering

Hier leest u hoe een natuurgraf via bijzondere manieren terug te vinden is.

Lees meer
Image
Natuurbegraafplaatsen in Arnhem catering

Catering

Op beiden locaties is catering mogelijk. Monuta kan u hierin helpen.

Lees meer
Image
Openingstijden natuurbegraafplaatsen in Arnhem

Openingstijden

Bekijk hier de openingstijden van de natuurbegraafplaatsen en informatiecentrum.

Lees meer
Image
Ceremoniegebouw natuurbegraafplaatsen in Arnhem

Ceremoniegebouw

Bekijk de mogelijkheden rondom een ceremoniegebouw.

Lees meer
Image
Parkeren natuurbegraafplaatsen in Arnhem

Parkeren

Bekijk de opties voor het parkeren bij de begraafplaatsen.

Lees meer
Image
Rolstoelvriendelijk natuurbegraafplaatsen in Arnhem

Toegankelijkheid

Beiden natuurbegraafplaatsen zijn toegankelijk met een rolstoel.

Lees meer
Image
Uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers
Eimerssingel-West 7
6832 EW Arnhem
Image
Openingstijden natuurbegraafplaatsen in Arnhem

Meer overnatuurbegraven

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over natuurbegraven? Dat kan! Monuta levert met haar bijzonder lokale uitvaartverzorgers een dienstverlening op maat. U kunt ons altijd bereiken op 026 - 442 42 25 of meer informatie vinden op deze pagina. Naast deze pagina over natuurbegraafplaatsen in Arnhem bieden wij meer informatie aan op onze natuurbegraven pagina. Naast Arnhem zijn er nog meer plaatsen waar een natuurbegraafplaats aanwezig is. Wenst u meer informatie tot zich te nemen over duurzame uitvaarten? Monuta vertelt u graag meer!

Image
Natuurbegraafplaats Heidepol grafmarkering

NatuurbegraafplaatsHeidepol

Natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem is een unieke begraafplaats die natuur en eeuwige rust combineert. Het biedt een laatste rustplaats in harmonie met de omringende natuur. Natuurbegraven is het concept waarbij mensen hun laatste rustplaats vinden te midden van een ongerept landschap. Grafmarkeringen zijn eenvoudig en subtiel, en de begraafplaats is ontworpen om de biodiversiteit te behouden. Heidepol is een plek waar nabestaanden kunnen reflecteren, troost kunnen vinden en de verbondenheid met de natuur kunnen ervaren. Het is tevens een belangrijk centrum voor natuurbegraven in Nederland, waar begeleiding en advies worden geboden aan mensen die geïnteresseerd zijn in dit alternatief. Natuurbegraafplaats Heidepol is een plek van rust, schoonheid en verbondenheid, waar men in harmonie met de aarde kan rusten en nabestaanden troost kunnen vinden.

Image
Natuurbegraafplaats Koningsakker

NatuurbegraafplaatsKoningsakker

Natuurbegraafplaats Koningsakker in Arnhem, is een betoverende begraafplaats waar eeuwige rust en de natuur samenkomen. Het concept van natuurbegraven biedt mensen de mogelijkheid om in een ongerept natuurgebied hun laatste rustplaats te vinden. Grafmarkeringen zijn eenvoudig en discreet, en de begraafplaats is ontworpen om de biodiversiteit te behouden. Koningsakker is een plek van reflectie, troost en verbondenheid met de natuur. Het fungeert ook als centrum voor natuurbegraven in Nederland, waar begeleiding en advies worden geboden. Natuurbegraafplaats Koningsakker is een oase van rust, schoonheid en verbondenheid, waar mensen in harmonie met de aarde kunnen rusten en nabestaanden troost kunnen vinden.

Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Is er gelegenheid voor catering op natuurbegraafplaatsen in de regio Arnhem?
Catering is op beiden locaties mogelijk. Heidepol maakt gebruik van een externe cateraar. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de cateringmogelijkheden van Monuta. Bij Koningsakker kunt u gebruik maken van directe cateringsmogelijkheden. Zo is er een keuken aanwezig in het nieuwe ontvangsthuis die de catering tot zich kan nemen.
Is er grafrecht aanwezig bij een natuurbegraafplaats?
Bij de natuurbegraafplaatsen in Arnhem heeft u eeuwig grafrecht. Dit houdt in dat u eenmalig een bedrag betaalt en dat de graven niet geruimd zullen worden.
Is een ceremonie mogelijk op één van de natuurbegraafplaatsen in Arnhem?
Bij zowel Heidepol als Koningsakker bent u in de gelegenheid om een ceremonie plaats te laten vinden. Beiden locaties beschikken over een ceremoniegebouw.
Wat zijn de openingstijden van de natuurbegraafplaatsen in Arnhem?
  • Heidepol: Vrij toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Informatiecentrum geopend van maandag t/m zaterdag 09:00 – 17:00. Zondag van 11:00 – 16:00.
  • Koningsakker: Vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Het informatiecentrum is dagelijks geopend van 09:00 – 17:00.
Zijn de natuurbegraafplaatsen rolstoelvriendelijk toegankelijk?
De meeste wandelpaden bij Heidepol zijn onverhard. Wel biedt Heidepol, op aanvraag, een boskar aan. De wandelpaden bij Koningsakker zijn zowel verhard als onverhard en dus makkelijker toegankelijk met een rolstoel.