Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 0550

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Begrafenis regelen Nieuwegein

Begrafenis regelen in Nieuwegein

Als nabestaande kan het fijn zijn om een dierbare te bezoeken bij het graf. Om even tot rust te kunnen komen, en wellicht zelfs even te praten. Dit is vaak één van de belangrijkste redenen waarom er wordt gekozen voor een begrafenis. Kiest u voor een begrafenis, dan denken wij graag met u mee over het houden van de afscheidsdienst. Dit kan in een van de kerken in Nieuwegein, zoals de Barbarakerk, de Nicolaaskerk, de Emmaus parochie of de Protestantse kerk De Rank. Ook kan een begrafenis plaatsvinden in Uitvaartcentrum en Crematorium Noorderveld in Nieuwegein. Vanaf het uitvaartcentrum kunt u naar de algemene begraafplaats van de gemeente Nieuwegein lopen. U kunt de begrafenis in Nieuwegein ook regelen bij een horecagelegenheid.. Er zijn dus veel mogelijkheden om passend afscheid te nemen van uw dierbare. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

0800 - 023 0550
Crematie regelen Nieuwegein

Crematie regelen in Nieuwegein

Wilt u een crematie regelen in Nieuwegein? Dan kan dit bij Uitvaartcentrum en Crematorium Noorderveld in Nieuwegein. Het crematorium ligt in een natuurlijke omgeving en straalt rust uit. Het pand is een aantal jaren geleden verbouwd en voldoet aan alle moderne eisen. Zo kan er een livestream verbinding gemaakt worden wanneer het voor u niet mogelijk is om bij de uitvaartplechtigheid aanwezig te zijn. Er wordt vaak voor Crematorium Noorderveld in Nieuwegein gekozen vanwege de gemoedelijke sfeer en de warme, huiselijke uitstraling. U kunt zowel met een grote groep als ook een kleine groep in Crematorium Noorderveld terecht. Er is plek voor 140 zitplaatsen en er zijn ruim voldoende staanplaatsen. Bent u met een kleine groep? Dan kunnen we de aula een intieme sfeer geven. Wilt u een crematie regelen in Nieuwegein? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

0800 - 023 0550

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Nieuwegein? Wij staan tot uw beschikking. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

0800 - 023 0550