Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 0550

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 61 beoordelingen.
98% beveelt ons aan.

Johan v doesburg
28-04-2024

Wij hebben tot de dag van de crematie geen zorgen gehad. Alles was geregeld zoals wij het hadden besproken,

Lees meer

T.T. Rheenen-Arkel
04-03-2024

Vanaf dag 1 van de overledenen tot aan de uitvaart was allemaal goed verlopen we waren goed geholpen met alles

Lees meer

Marijke
12-02-2024

Adequaat en inlevend

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Nieuwegein

Een uitvaart is een ingrijpende maar ook eenmalige gebeurtenis. Daarom vinden wij het zo belangrijk om nabestaanden op weg te helpen door hen met een goed gevoel terug te laten kijken op een uitvaart die passend is. Monuta in Nieuwegein zorgt ervoor dat ieder afscheid gedenkwaardig is. Toewijding, gedrevenheid en oprechtheid, gecombineerd met een flinke dosis creativiteit en een absolute passie voor uitvaartverzorging. Daar staan wij voor. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Nieuwegein.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Houten uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Vlierweg 7
3991 BA Houten
Image
Uitvaartcentrum Nieuwegein
Crematorium Noorderveld
Structuurbaan 1
3439 MA Nieuwegein
Image
Uitvaartcentrum Zeist
Uitvaartcentrum
Kroostweg 33
3704 EA Zeist
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Johan Sienema uvv 2024
Uitvaartverzorger

Johan

Sienema

Lees meer over Johan

Image
Renske Blok uvv 2024
Uitvaartverzorger

Renske

Blok

Lees meer over Renske

Image
Koffiekamer Crematorium Noorderveld Nieuwegein

Uitvaartcentrum in Nieuwegein

Afscheid nemen kan op iedere locatie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Boerderij de Middenhof, maar ook een persoonlijke plek, zoals de voetbalvereniging, stamkroeg, de kerk of zelfs bij u thuis. Kiest u liever voor een uitvaartcentrum in Nieuwegein of omgeving, dan kunt u terecht bij Uitvaartcentrum en Crematorium Noorderveld in Nieuwegein. Het is een unieke locatie waar heel veel mogelijk is. Van de opbaring, het afscheid nemen, de plechtigheid tot de condoleance achteraf. Het kan rust geven dat alles rondom het afscheid plaatsvindt op één locatie. Ons uitvaartcentrum in Nieuwegein heeft een moderne aula, opbaarkamers en een sfeervolle koffieruimte.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Nieuwegein, waar kan ik terecht?
In Nieuwegein kunt u terecht bij Uitvaartcentrum en Crematorium Noorderveld in Nieuwegein. Het is een unieke locatie waar heel veel mogelijk is. Van de opbaring, het afscheid nemen, de plechtigheid en de condoleance achteraf. Het kan rust geven dat alles rondom het afscheid plaatsvindt op één locatie.