Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 0550

Uitvaartcentrum Nieuwegein

Afscheid nemen kan op iedere locatie. Kiest u voor een uitvaartcentrum in Nieuwegein of omgeving, dan kunt u ook terecht bij ons Uitvaartcentrum en Crematorium Noorderveld in Nieuwegein. Het uitvaartcentrum is enkele jaren geleden verbouwd en voldoet aan de moderne maatstaven, met mogelijkheden tot livestreams, cd- en dvd-opnames. Veel mensen kiezen ons uitvaartcentrum in Nieuwegein, vanwege de gemoedelijke sfeer waardoor het een laagdrempelige, warme en huiselijke locatie is. Het kan rust geven dat u alles op deze locatie kunt laten plaatsvinden. Van de opbaring, het afscheid nemen, de plechtigheid en de condoleance achteraf.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Koffiekamer Crematorium Noorderveld Nieuwegein
Image
Aula crematorium Noorderveld Nieuwegein
Image
Aula crematorium Noorderveld Nieuwegein
Image
Catering koffieruimte crematorium Noorderveld Nieuwegein

Aula's enontvangkamers

In de aula zijn 140 zitplaatsen. Bij een grote groep zijn er ook voldoende staanplaatsen. Hierdoor kunnen er 250 gasten bij de uitvaartplechtigheid aanwezig zijn. Is de groep nog groter? Dan kan vanuit de belangstellendenruimte worden meegekeken via flatscreens. Ook bij een klein gezelschap kan de ruimte intiem worden gemaakt. Als u geen uitvaartplechtigheid wilt, kunt u ook samenkomen in de familiekamer en rouwkamer. Na afloop van de uitvaart, of op de dag voor de uitvaart kunt u elkaar ontmoeten in de ontvangkamer. Het uitvaartcentrum in Nieuwegein heeft twee ontvangkamers met een maximale capaciteit van 75 personen. Bij een grote groep kunnen beide ruimtes worden samengevoegd. Qua catering zorgen wij ervoor dat deze aansluit bij uw wensen en die van uw overleden dierbare. Zo is een borrel of high tea ook mogelijk. 

0800 - 023 0550
Image
Familiekamer Crematorium Noorderveld Nieuwegein
Image
Aula crematorium Noorderveld Nieuwegein
Image
Aula crematorium Noorderveld Nieuwegein

Opbaren

Misschien wilt u zich uw overleden dierbare blijven herinneren zoals hij of zij bij leven was. Maar het kan ook zijn dat u graag nog afscheid wilt nemen. Wij kunnen uw dierbare in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart opbaren in ons uitvaartcentrum of bij u thuis. Het uitvaartcentrum heeft vier opbaarkamers. Een opbaring thuis is ook mogelijk. U kunt uw dierbare thuis opbaren op bed of in de uitvaartkist. Wij zorgen dan voor een bed- of kistkoeling en komen elke dag langs om dit te controleren. 

0800 - 023 0550