Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
024 - 322 2286

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Nijmegen gemiddeld met een

9,3
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta Nijmegen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

7

Mijn ervaring is goed bevallen we zij netjes te woord gestaan en alles was goed en netjes tot de puntjes geregeld ook een fijne uitvaart verzorger Lianne die denkte met je mee en beantwoord de vraag de ook netjes en snel Alleen vondt ik minder bij ophalen overleden persoon dat we 2x zijn gebeld dat ze later kwamen omdat bij het vorige persoon uitliep

Meer lezen
Natasja
Nijmegen
17-04-2023
8

We kregen goede adviezen en tips om het afscheid van onze (schoon)moeder zo goed mogelijk te regelen. Met name de spreekster die de dienst vorm gaf vonden wij als familie erg prettig; we kijken met een goed gevoel terug.

Meer lezen
Wilma
Ulft
15-04-2022
10

Zeer prettig contact gehad met Rene Rosmalen, die de uitvaart perfect verzorgd heeft

Meer lezen
Jean-Paul
Gorinchem
02-03-2022
9

kundige en warme begeleiding

Meer lezen
L.V. de Jonge
Doesburg
27-12-2021
10

Monuta heeft na het overlijden snel gereageerd, binnen enkele uren al op huisbezoek. Verder heeft onze begeleider ons enorm geholpen om de uitvaart naar onze volle tevredenheid te organiseren. Alles wat we uit handen konden geven werd snel en naar onze mensen uitgevoerd. Bij wat we zelf moesten doen zijn we geweldig geholpen. Top!

Meer lezen
Pauline
Tiel
15-06-2021
10

Zeer betrokken medewerkers waarvoor niets teveel was en die met goede adviezen kwamen op de juiste momenten. Voor alles werd ruimschoots de tijd genomen waardoor het afscheid en de uitvaart tot in de kleinste details geregeld waren.

Meer lezen
G.
Beuningen
15-06-2021
10

Een geoliede machine die goed & flexibel inspeelt op de wensen van de klant. Alles was snel geregeld en alles volgens planning. Zijn in staat om out of the box mee te denken. Top! Een minpuntje is de degelijke kleding van de gastvrouwen. Niet van deze tijd. Ingetogen kleden kan ook op een wat meer moderne manier, zeker als het om jongere mensen gaat.

Meer lezen
Sandra
Deventer
10-05-2021
10

Het contact met de uitvaarverzorger was in de voorbereiding op de uitvaart invoelend, laagdrempelig en effectief, ook bij wat lastiger wensen onzerzijds. Ook bij de uitvaart zelf was haar begeleiding aangenaam.

Meer lezen
Hans Slavenburg
Lent
12-04-2021
10

Prettig en professioneel

Meer lezen
W.L.M.Hasselman-Donne
Lottum
21-01-2021