Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
024 - 322 2286

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 13 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Gerard
15-02-2024

Goed geregeld daardoir natuurlijk verlopen

Lees meer

Sanne
16-01-2024

Uitvaart van mijn moeder werd door de persoonlijke benadering en rust van Lianne Willemsen een stuk aangenamer.

Lees meer

Ronald
01-11-2023

Heel prettig contact met de uitvaartverzorgster en mooie uitvaart.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Nijmegen

Monuta in Nijmegen vindt dat een uitvaart net zo persoonlijk moet zijn als iemands leven. Maar hoe brengt u dit praktisch tot uitvoer? Wij helpen u hier graag bij, want er komt in de hectische periode na het overlijden van een dierbare veel op u af. Wij doen er alles aan om samen met u de uitvaart zo persoonlijk en passend mogelijk te maken. In die moeilijke periode heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta in Nijmegen kunt leggen.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Nijmegen - uitvaartcentrum
Postweg 60
6523 LD Nijmegen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Lianne Willemsen
Uitvaartverzorger

Lianne

Willemsen

Lees meer over Lianne

Image
Bram Heijnens
Uitvaartverzorger

Bram

Heijnens

Lees meer over Bram

Image
Monuta Rustoord Nijmegen

Uitvaartcentrum in Nijmegen

Monuta heeft een eigen uitvaartcentrum in Nijmegen aan de Postweg 60 in Nijmegen, naast begraafplaats Rustoord. Ons uitvaartcentrum heeft een sfeervolle familiekamer en aula met capaciteit van 100 personen. U kunt uw overleden dierbare laten opbaren in de nis van de aula. Ook kunt u de condoleance met catering achteraf in ons uitvaartcentrum verzorgen.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Nijmegen werkt samen met de volgende partners:
Bloemist
Fleurop
Begraafplaats Rustoord
Begraafplaats Rustoord
Funeral Products
Funeral Products
Notaris
Notaris Dirkzwager
Bloemist
Bloemisterij Krayenhoff
Natuursteenbedrijf
Natuursteenbedrijf G. Leeuwe
Dragers
Ferentes
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Nijmegen?
U kunt terecht bij Monuta in Nijmegen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Grave, Velp Nb, Escharen, Schaijk, Reek, Zeeland, Cuijk, Katwijk Nb, Vianen Nb, Sint Agatha, Beers Nb, Gassel, Linden, Oeffelt, Haps, Landhorst, Wanroij, Rijkevoort, Rykevoort-De Walsert, Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord, Vierlingsbeek, Maashees, Holthees, Overloon, Groeningen, Vortum Mullem, Boxmeer, Beugen, Sambeek, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Sint Anthonis, Ledeacker, Siebengewald, Bergen Lb, Nijmegen, Weurt, Groesbeek, Heilig Landstichting, Millingen aan de Rijn, Berg en Dal, Beek Ubbergen, Ubbergen, Persingen, Ooij, Erlecom, Leuth, Kekerdom, Malden, Heumen, Molenhoek Lb, Mook, Plasmolen, Middelaar, Gennep, Ottersum, Milsbeek, Heijen, Wijchen, Niftrik, Overasselt, Nederasselt, Balgoij, Leur, Hernen, Bergharen, Heerewaarden, Alphen Gld, Altforst, Appeltern, Batenburg, Beuningen Gld en Ewijk.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Nijmegen, waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Nijmegen? Dan bent u bij Monuta aan het goede adres. Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Postweg 60 in Nijmegen en heeft een sfeervolle familiekamer en aula (met capaciteit van 100 personen). U kunt uw overleden dierbare laten opbaren in de nis van de aula. Ook kunt u de condoleance met catering achteraf in ons uitvaartcentrum verzorgen.