Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
024 - 322 2286
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Nijmegen gemiddeld met een 9.8

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 6 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Nijmegen

Monuta in Nijmegen vindt dat een uitvaart net zo persoonlijk moet zijn als iemands leven. Maar hoe brengt u dit praktisch tot uitvoer? Wij helpen u hier graag bij, want er komt in de hectische periode na het overlijden van een dierbare veel op u af. Wij doen er alles aan om samen met u de uitvaart zo persoonlijk en passend mogelijk te maken. In die moeilijke periode heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta in Nijmegen kunt leggen.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Nijmegen - uitvaartcentrum
Postweg 60
6523 LD Nijmegen
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Monuta Nijmegen - Lianne Willemsen - uvv
Uitvaartverzorger

Lianne

Willemsen

Lees meer over Lianne
Image
Monuta Nijmegen - Rene Rosmalen
Uitvaartverzorger

René

Rosmalen

Lees meer over René
Image
Monuta Nijmegen - uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Nijmegen

Monuta heeft een eigen uitvaartcentrum in Nijmegen aan de Postweg 60 in Nijmegen, naast begraafplaats Rustoord. Ons uitvaartcentrum heeft een sfeervolle familiekamer en aula met capaciteit van 100 personen. U kunt uw overleden dierbare laten opbaren in de nis van de aula. Ook kunt u de condoleance met catering achteraf in ons uitvaartcentrum verzorgen.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Nijmegen werkt samen met de volgende partners:
Bloemist
Fleurop
Begraafplaats Rustoord
Begraafplaats Rustoord
Funeral Products
Funeral Products
Notaris
Notaris Dirkzwager
Bloemist
Bloemisterij Krayenhoff
Natuursteenbedrijf
Natuursteenbedrijf G. Leeuwe
Dragers
Ferentes
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Nijmegen?
U kunt terecht bij Monuta in Nijmegen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Grave, Velp Nb, Escharen, Schaijk, Reek, Zeeland, Cuijk, Katwijk Nb, Vianen Nb, Sint Agatha, Beers Nb, Gassel, Linden, Oeffelt, Haps, Landhorst, Wanroij, Rijkevoort, Rykevoort-De Walsert, Mill, Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord, Vierlingsbeek, Maashees, Holthees, Overloon, Groeningen, Vortum Mullem, Boxmeer, Beugen, Sambeek, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Sint Anthonis, Ledeacker, Siebengewald, Bergen Lb, Nijmegen, Weurt, Groesbeek, Heilig Landstichting, Millingen aan de Rijn, Berg en Dal, Beek Ubbergen, Ubbergen, Persingen, Ooij, Erlecom, Leuth, Kekerdom, Malden, Heumen, Molenhoek Lb, Mook, Plasmolen, Middelaar, Gennep, Ottersum, Milsbeek, Heijen, Wijchen, Niftrik, Overasselt, Nederasselt, Balgoij, Leur, Hernen, Bergharen, Heerewaarden, Alphen Gld, Altforst, Appeltern, Batenburg, Beuningen Gld en Ewijk.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Nijmegen, waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Nijmegen? Dan bent u bij Monuta aan het goede adres. Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Postweg 60 in Nijmegen en heeft een sfeervolle familiekamer en aula (met capaciteit van 100 personen). U kunt uw overleden dierbare laten opbaren in de nis van de aula. Ook kunt u de condoleance met catering achteraf in ons uitvaartcentrum verzorgen.