Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
024 - 322 2286

Uitvaartcentrum Nijmegen

Monuta is gelegen aan de Postweg 60 in Nijmegen, naast Begraafplaats Rustoord. Het uitvaartcentrum is goed bereikbaar en er zijn genoeg parkeermogelijkheden. Ons uitvaartcentrum in Nijmegen heeft een sfeervolle familiekamer, maar ook een aula waar u de afscheidsdienst kunt organiseren. Uw overleden dierbare kan in de nis van de aula worden opgebaard. Na de dienst kunt u bij ons terecht voor het organiseren van de koffietafel en condoleance. Zo regelt u de hele uitvaart op één plek.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Rustoord Nijmegen Familiekamer
Image
Rustoord Nijmegen Familiekamer

Familiekamer

Ons uitvaartcentrum heeft een familiekamer waar u terecht kunt om zich in alle rust, samen met de andere nabestaanden, voor te bereiden op de afscheidsdienst.

024 - 322 2286
Image
Rustoord Nijmegen Opbaren
Image
Rustoord Nijmegen Opbaren
Image
Rustoord Nijmegen Opbaren

Opbaren

Ons uitvaartcentrum heeft geen aparte opbaarkamer, maar we kunnen de opbaring wel verzorgen in de nis van onze sfeervolle aula. 

024 - 322 2286
Image
Rustoord Nijmegen Aula
Image
Rustoord Nijmegen Aula
Image
Rustoord Nijmegen Aula

Aula

U vindt bij ons een stijlvol ingerichte aula die ruimte biedt aan 100 zitplaatsen en een klein aantal staanplaatsen. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote diensten. U kunt de plechtigheid in onze aula geheel naar eigen wens invullen. Bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Wij verzorgen uitvaarten voor iedere cultuur en religie, dus u kunt altijd op uw eigen traditionele manier afscheid nemen van uw dierbare. Persoonlijk afscheid nemen staat namelijk centraal tijdens de plechtigheden die wij verzorgen.

024 - 322 2286
Image
Rustoord Nijmegen Condoleance en Catering
Image
Rustoord Nijmegen Condoleance en Catering
Image
Rustoord Nijmegen Condoleance en Catering

Condoleance en catering

U kunt onze aula ook gebruiken voor een condoleance- of afscheidsbezoek of voor een informeel samenzijn na de uitvaart. We kunnen de catering tot 75 personen verzorgen in ons uitvaartcentrum.

024 - 322 2286