Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0341 - 252 607

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Nunspeet gemiddeld met een

9,5
4 beoordelingen
100% beveelt Monuta Nunspeet aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Prettige ervaring in lastige tijd. Fijn contact gehad met Gert Visscher die voor ons alles rustig de tijd nam om uit te leggen, duidelijk was en respectvol!

Meer lezen
Sander van S
Apeldoorn
13-05-2022
9

Een overlijden is altijd iets waar niemand mee bezig wil zijn. Maar als het dan toch gebeurt wil je dat de laatste wensen, en zaken zo gaan als de overledene wilde. En ook haar achtergebleven partner. De dame van het eerste contact aan de telefoon luisterde goed en heeft het intern goed doorgegeven. Hierdoor was het contact daarna met de uitvaartverzorger kort en duidelijk. Dus heel erg tevreden.

Meer lezen
Cor Prijs
Hierden
02-03-2022
10

Door de voortreffelijke uitvaartbegeleider verliep de crematie volgens plan. De aankondigingen van sprekers en alle hulp aan de familie ook naar de crematie. Kortom mijn complimenten waard. Na de crematie werd mij gevraagd naar de naam van de uitvaart begeleider. Ik beschouw dat als een compliment voor de heer Visser.

Meer lezen
heer Willem Landman
Lelystad
06-10-2021
9

Op een paar typfoutjes na was alles prima geregeld. Nogmaals mijn dank hiervoor. De uitvaartverzorger is een zeer integere man die alles goed in de hand heeft.

Meer lezen
Gert
Nunspeet
20-03-2021