Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0341 - 252 607

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Nunspeet gemiddeld met een

9,2
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta Nunspeet aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

7

Monuta was snel aanwezig en dacht actief mee. Prijzen ongeveer zoals gedacht. Fijne organisatie.

Meer lezen
gerda heijboer
zwolle
02-03-2023
10

Wij zijn als familie uitermate dankbaar voor de wijze waarop de heer Gert Visscher als uitvaartverzorger invulling aan zijn taak heeft gegeven: zeer betrokken en menselijk. Daarbij was zijn christelijke achtergrond absoluut een meerwaarde. Hierdoor hebben we "goede" dagen mogen ervaren ondanks het verdriet.

Meer lezen
Pieter
Zwolle/Ommen
03-01-2023
9

Zeer tevreden over dhr. Gert Visscher. Heeft alles uitgebreid doorgenomen, mogelijkheden besproken en was goed bereikbaar bij vragen.

Meer lezen
Marjan
NUNSPEET
24-12-2022
10

Hele uitstekende ervaring .

Meer lezen
Henk Vos
Coevorden
01-11-2022
8

Uitvaartdienst geworden zoals bedacht en mooi en fijn begeleid. Kosten wat onduidelijk en naderhand veel te hoog berekend. Erg naar als je dat in deze periode zelf moet constateren en aan moet geven. Dat maakt een ster minder.

Meer lezen
Manon Lindeboom
Zwolle
03-10-2022
9

Veel mogelijk, luisterend naar de wensen van kinderen en kleinkinderen. Duidelijke kosten overzicht. Ook nabespreking.

Meer lezen
Jan Hoeve
Zwolle
12-09-2022
10

Direct na het o verleiden heeft monuta de zorgen weggenomen. De uitvaartverzorger Gert Visscher is een fijne man welke goed mee denkt. Wij voelde ons meteen op ons gemak bij hem en konden zo al onze ideeën neerleggen. Op alle punten is goed mee gedacht en gewerkt. Zelfs tijdens de uitvaart wordt er nog meegedacht en tips gegeven. Ook de nazorg is goed.

Meer lezen
Rene
Harderwijk
31-08-2022
10

Prettige ervaring in lastige tijd. Fijn contact gehad met Gert Visscher die voor ons alles rustig de tijd nam om uit te leggen, duidelijk was en respectvol!

Meer lezen
Sander van S
Apeldoorn
13-05-2022
9

Een overlijden is altijd iets waar niemand mee bezig wil zijn. Maar als het dan toch gebeurt wil je dat de laatste wensen, en zaken zo gaan als de overledene wilde. En ook haar achtergebleven partner. De dame van het eerste contact aan de telefoon luisterde goed en heeft het intern goed doorgegeven. Hierdoor was het contact daarna met de uitvaartverzorger kort en duidelijk. Dus heel erg tevreden.

Meer lezen
Cor Prijs
Hierden
02-03-2022