Waarom Monuta Nunspeet?

  • Uw wensen staancentraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Kennis van lokale gebruiken
  • Onze uitvaartverzorger is oprecht betrokken

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 11 recensies

Welkom bij Monuta - Uitvaart Nunspeet

In de prachtige omgeving van Nunspeet staat het uitvaartcentrum van Monuta op de gemeentelijke begraafplaats aan de Van Oordtstraat. Op deze schitterende locatie biedt Monuta de gelegenheid om waardig afscheid te nemen van uw dierbaren. Het uitvaartcentrum is onlangs volledig gerenoveerd. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en er is een ruime parkeerplaats.

Onze uitvaartverzorgers hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart in Nunspeet. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Onze uitvaartverzorgers zijn daarnaast in het bijzonder bekend met alle plaatselijke mogelijkheden.

Het uitvaartcentrum is een prachtig sfeervol pand. Wij zijn vooral trots op onze nieuwe 24-uurskamers waar u op elk gewenst moment bij uw dierbare kunnen zijn. Daarnaast is er een sfeervolle familiekamer waar de naaste familie zich in alle rust voorbereiden op de uitvaartplechtigheid. Ook tijdens rouwbezoeken kunnen nabestaanden gebruikmaken van deze familiekamer.

Het uitvaartcentrum beschikt over een ruime aula waar afscheidsdiensten kunnen worden gehouden. Ook kan hier een condoleance gehouden worden.

Meer informatie