Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0341 - 252 607

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 4 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Sander van S
13-05-2022

Prettige ervaring in lastige tijd. Fijn contact gehad met Gert Visscher die voor ons alles rustig de tijd nam om uit te leggen, duidelijk was en respectvol!

Lees meer

Cor Prijs
02-03-2022

Een overlijden is altijd iets waar niemand mee bezig wil zijn. Maar als het dan toch gebeurt wil je dat de laatste wensen, en zaken zo gaan als de overledene wilde. En ook haar achtergebleven partner. De dame van het eerste contact aan de telefoon luisterde goed en heeft het intern goed doorgegeven. Hierdoor was het contact daarna met de uitvaartverzorger kort en duidelijk. Dus heel erg tevreden.

Lees meer

heer Willem Landman
06-10-2021

Door de voortreffelijke uitvaartbegeleider verliep de crematie volgens plan. De aankondigingen van sprekers en alle hulp aan de familie ook naar de crematie. Kortom mijn complimenten waard. Na de crematie werd mij gevraagd naar de naam van de uitvaart begeleider. Ik beschouw dat als een compliment voor de heer Visser.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Nunspeet

Wanneer een dierbare overlijdt, moeten er veel praktische zaken geregeld worden. Maar tegelijkertijd wilt u ook samen met de nabestaanden rouwen om het verlies en afscheid nemen. Monuta in Nunspeet staat u hierin bij. Wij ontzorgen u in het hele proces, en regelen een uitvaart in Nunspeet en omgeving die bij uw overleden dierbare past. Omdat onze uitvaartverzorgers bekend zijn met de mogelijkheden in de regio, is er meer mogelijk dan u denkt. Zo kunt u de uitvaart regelen in het uitvaartcentrum, maar ook in de tuin, op de deel, in een restaurant of in de kerk. Monuta in Nunspeet is er voor u. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Nunspeet. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 0341 - 252 607.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Nunspeet Uitvaartcentrum
Van Oordtstraat 110
8071 KD Nunspeet
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Hans Aalberts
Uitvaartverzorger

Hans

Aalberts

Lees meer over Hans

Image
Suzanne Schierbeek
Uitvaartverzorger

Suzanne

Schierbeek

Lees meer over Suzanne

Image
Gert Visscher
Uitvaartverzorger

Gert

Visscher

Lees meer over Gert

Image
Ontvangstruimte uitvaartcentrum Nunspeet

Uitvaartcentrum in Nunspeet

Ons uitvaartcentrum in Nunspeet is een prettige plek om de uitvaart van begin tot eind te regelen. Ons uitvaartcentrum, gelegen op de gemeentelijke begraafplaats aan de Van Oordtstraat, heeft een huiselijke en rustgevende sfeer. Het is goed toegankelijk voor mindervaliden en heeft genoeg parkeergelegenheid. Vanuit hier kunt u in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare. U kunt het afscheid van begin tot eind op deze locatie laten plaatsvinden. Zo kunt u in de dagen voor het afscheid uw dierbare bezoeken in een van onze 24-uurskamers, en kunt u in de familiekamer terecht om u voor te bereiden op het afscheid. De dienst vindt dan plaats in onze ruime aula, met een condoleance aansluitend in de koffiekamer.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Nunspeet werkt met de volgende lokale partners.
Bloemist
Topbloemen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Moet ik direct beslissen wat er met de as gebeurt?
Nee, dat hoeft u niet meteen te beslissen. Volgens de wet moet de as minimaal een maand in het crematorium blijven. Hier wordt de as bewaard in een askoker in de algemene nis. Deze is niet open voor publiek. Door de wettelijke termijn heeft u voldoende tijd om een goede keuze te maken voor de definitieve bestemming van de as.
Mogen sieraden tijdens de crematie om blijven?
U mag zelf kiezen wat er met de sieraden gebeurt bij een crematie. Misschien wilt u ze bewaren als herinnering aan de overledene. Laat u de sieraden om bij de overledene, dan gaan deze mee in de crematieoven. De edelmetaalresten die overblijven na de crematie worden verzameld en verkocht. De opbrengst, jaarlijks een groot bedrag, gaat naar een aantal goede doelen. Alle crematoria in Nederland doen hieraan mee.
Wat zijn de kenmerken van een eigen graf?
Een eigen graf mag gedeeld worden met meerdere familieleden of andere dierbaren. U huurt of koopt het graf voor een periode van minimaal twintig jaar. De nabestaanden kunnen die termijn, in de meeste gevallen, tegen betaling verlengen. Een graf met eeuwigdurend recht is in Nederland nauwelijks nog mogelijk. - Op een eigen graf kunt u een grafmonument naar keuze plaatsen, maar deze moet wel voldoen aan de regels die op de begraafplaats gelden. Deze regels staan in een verordening die u gratis bij de gemeente kunt opvragen. - De kosten van een eigen graf verschillen sterk in Nederland, de prijzen lopen uiteen van honderden tot duizenden euro’s. Bovendien stijgen de kosten jaarlijks.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Epe, Heerde en Nunspeet.
Ik ben op zoek naar een uitvaartcentrum in Nunspeet. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Nunspeet? Dan kunt u bij ons terecht. Op de gemeentelijke begraafplaats aan de Van Oordtstraat heeft Monuta in Nunspeet een eigen uitvaartcentrum. Het is goed toegankelijk voor mindervaliden en er is genoeg parkeergelegenheid. Ons uitvaartcentrum heeft 24-uurskamers, een familiekamer, een ruime aula en koffieruimte voor een nazit achteraf. Zo kunt u de uitvaart van begin tot eind in ons uitvaartcentrum in Nunspeet regelen.