Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0341 - 252 607

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Nunspeet

Het hebben van een plek om uw overleden dierbare te bezoeken is een vaak genoemde reden om te kiezen voor een begrafenis. Een begraafplaats ademt rust uit en geeft u alle mogelijkheid om passend en op uw eigen manier afscheid te nemen. U kunt voor het regelen van een begrafenis in Nunspeet terecht op verschillende begraafplaatsen in de regio. In Nunspeet kunt u terecht bij Begraafplaats Oost, maar ook bij de Begraafplaats aan de Van Oordtstraat. Deze begraafplaats is naast ons uitvaartcentrum gelegen. Als wij voor u een begrafenis regelen in Nunspeet, wordt daarom vaak voor deze begraafplaats gekozen. U kunt dan na de dienst achter de kist aanlopen naar de laatste rustplaats. Vanzelfsprekend kunt u ook na een kerkelijke dienst uw overleden dierbare op een van deze begraafplaatsen terecht. Wij staan u graag bij in het maken van uw keuze.

0341 - 252 607
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Nunspeet

Wilt u een crematie regelen in Nunspeet? In Nunspeet is geen crematorium, maar u kunt bijvoorbeeld wel terecht in Zwolle, Amersfoort of bij Crematorium Heidehof van Monuta in Ugchelen. U heeft altijd de vrije keuze in een crematorium die het beste bij uw wensen past.

0341 - 252 607
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Nunspeet? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0341 - 252 607