Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0341 - 252 607

Uitvaartcentrum in Nunspeet

In de prachtige omgeving van Nunspeet staat het uitvaartcentrum van Monuta op de gemeentelijke begraafplaats aan de Van Oordtstraat. Op deze schitterende locatie biedt Monuta de gelegenheid om waardig afscheid te nemen van uw dierbare. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en er is een ruime parkeerplaats.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Aula uitvaartcentrum Nunspeet
Image
Aula uitvaartcentrum Nunspeet

Uitvaartcentrum Nunspeet

Het uitvaartcentrum is een prachtig sfeervol pand. Wij zijn vooral trots op onze 24-uurskamers waar u op ieder moment bij uw dierbare kunt zijn. Daarnaast is er een sfeervolle familiekamer waar de naaste familie zich in alle rust kan voorbereiden op de uitvaartplechtigheid. Ook tijdens rouwbezoeken kunnen nabestaanden gebruikmaken van deze familiekamer. Het uitvaartcentrum heeft een ruime aula waar afscheidsdiensten worden gehouden. Ook kan hier een condoleance gehouden worden. Zo kunt u de uitvaart van begin tot eind in ons uitvaartcentrum in Nunspeet regelen.

0341 - 252 607
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Nunspeet
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Nunspeet

24-uurskamers

U vindt in ons uitvaartcentrum twee rouwkamers waarvan één 24-uurskamer. Als nabestaande ontvangt u de sleutel van deze 24-uurskamer, zodat u zelf en zonder afspraak kunt beslissen wanneer u bij uw dierbare aanwezig wilt zijn. U mag de rouwkamer inrichten met uw eigen persoonlijke spullen. Als u wilt, kunt u samen even rustig in de familiekamer zitten en een kopje koffie of thee drinken of een glaasje fris. 

0341 - 252 607
Image
Uitvaartverzorger brengt koffie uitvaartcentrum Nunspeet
Image
Koffiekamer uitvaartcentrum Nunspeet

Aula en koffiekamer

U kunt voor een herdenkings- en afscheidsdienst terecht in onze ruime aula, met zitplaatsen voor 110 mensen en een aantal staanplaatsen. Er zijn diensten voor kleine en grote groepen mogelijk. Hierbij mag u gebruikmaken van het orgel in de ruimte, maar ook van de geluidsinstallatie. U mag zelf de opstelling in de aula bepalen; van een kerkachtige opstelling tot een meer losse opstelling. Persoonlijk afscheid nemen staat centraal tijdens de plechtigheid. Ook onze koffiekamer is geschikt voor de ontvangst van zowel grote als kleine gezelschappen. Hierbij zijn de cateringmogelijkheden vrijwel onbeperkt. Van een kopje koffie tot een borrel en van een ‘high tea’ tot een uitgebreid buffet met borrel.

0341 - 252 607
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Nunspeet
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Nunspeet

Familiekamer

In het uitvaartcentrum van Monuta in Nunspeet vindt u ook een sfeervolle familiekamer waar de naaste familie zich in alle rust kan voorbereiden op de uitvaartplechtigheid. Ook tijdens rouwbezoeken kunnen nabestaanden gebruik maken van deze familiekamer.

0341 - 252 607