Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0117 - 452 309

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Isabelle Braem gemiddeld met een

9,8
23 beoordelingen
100% beveelt Monuta Isabelle Braem aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Professioneel en correct afgehandeld.

Meer lezen
Denis
Philippine
17-05-2022
10

Het eigen verhaal werd zeer goed waargenomen en discreet verwerkt tijdens uitvaart. Zorg rondom, tijdens en na de uitvaart was geweldig!

Meer lezen
Hanny
Oostburg
13-05-2022
10

prettig contact , voelde energetisch heel goed en de verzorging van de overledene, Joke, was heel mooi. De dag van de uitvaart was geregeld zoals we samen hadden afgesproken en er zijn zelfs nog mooie elementen aan toegevoegd in samenspraak met ons. waardoor wij zeer tevreden zijn.

Meer lezen
Henk Stienstra
Waterlandkerkje
16-04-2022
10

Warme ontvangst waardoor je je meteen op je gemak voelt. Correcte en rustige verzorging van de uitvaart. Duidelijke informatie vooraf met goede inzage in alle mogelijke opties voor de uitvaart.

Meer lezen
Peter
TERNEUZEN
17-02-2022
10

Alles ging uitstekend en was een perfecte uitvaart

Meer lezen
RALPH
Oostburg
16-02-2022
10

Meelevend, Inlevend en geduldig

Meer lezen
nina
Biervliet
20-12-2021
10

dit was voor ons de 2x keer dat wij een uitvaart geregeld hebben via Isabelle Braem. en deze is wederom ook volgens onze wens verlopen. zeer tevreden over de manier waarop ze tewerk gaan

Meer lezen
carlos
schoondijke
16-12-2021
9

DUIDELIJK EN MET ERVARING

Meer lezen
Marinus Verboom
Sluiskil
09-12-2021
8

Ze nemen alle tijd en voldoen aan de wensen die ik had Indien nodig eerlijk over wat wel en niet kon. Wat ik fijn vond dat hij zei bij twijfel niet doen en dat was ook zo. Verder zeer correct en zorgzaam. Goede ontvangst en kwamen alle afspraken punctueel na. ps. een klein minpuntje wat denk ik alleen mij aanging vond het een zuinige catering en dit was mijn tweede ervaring in korte tijd. Want ik ga er van uit op is tekort

Meer lezen
Armand
ijzendijke
29-09-2021