Recensies

Monuta Isabelle Braem gelooft in openheid, eerlijkheid en transparantie. Dat loopt als een rode draad heen door mijn dienstverlening in de gemeente Sluis, Biervliet, Philippine, Sas van Gent, Hoek en Sluiskil. Op verzoek kan ik u ook elders van dienst zijn. Om die reden laat ik u graag reacties van families en nabestaanden lezen. Zo krijgt u een beeld van hoe ik ben als persoon en als  uitvaartverzorger en wat ik belangrijk vind bij het regelen van een uitvaart.

U mag zelf ook een recensie toevoegen

Heeft u zelf ervaring met mijn dienstverlening? Dan hoop ik dat u een recensie voor mij wilt schrijven. Deze informatie kan andere families en nabestaanden helpen met het kiezen van de juiste bij hun passende uitvaartverzorger. Alvast hartelijk dank!

Precies zoals verwacht

Isabelle doet precies wat je verwacht, ook de nazorg is top bij haar. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar, en dat is bij een afscheid zeker fijn!

Mooi afscheid

Ze doen hun best om er een mooi afscheid van te maken

Gewoon goed!

Ondanks de moeilijke omstandigheden was de crematie voor mijn andere zoon en mij een gebeuren om aan terug te denken.

Super!

Alles was super goed geregeld door Isabelle

Betrokken

betrokken en ontzorgen

Correct

Correct en vakbekwaamheid.

Uitstekend verzorgd

All in concept.

Dikke pluim!

Goede begeleiding, prachtig verzorgde uitvaart. Een dikke pluim voor al deze mensen van het begin tot het einde.

Goed geregeld en betrokken!

Het afscheid van mijn vader had niet mooier kunnen zijn. alles was heel goed geregeld. Isabelle stond dag en nacht voor ons klaar. Kon haar bellen wanneer ik wou. En nog steeds als ik nog vragen heb staat ze klaar. Ben blij dat ze er voor ons was in die moeilijke tijd!

Rekening met onze wensen

Houden rekening met onze wensen en geven goed advies wanneer je dit nodig hebt. Alles wordt goed gecommuniceerd wat ik erg belangrijk vind.