Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0117 - 452 309

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Isabelle Braem gemiddeld met een

9.7
18 beoordelingen
100% beveelt Monuta Isabelle Braem aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Meelevend, Inlevend en geduldig

Meer lezen
nina
Biervliet
20-12-2021
10

dit was voor ons de 2x keer dat wij een uitvaart geregeld hebben via Isabelle Braem. en deze is wederom ook volgens onze wens verlopen. zeer tevreden over de manier waarop ze tewerk gaan

Meer lezen
carlos
schoondijke
16-12-2021
9

DUIDELIJK EN MET ERVARING

Meer lezen
Marinus Verboom
Sluiskil
09-12-2021
8

Ze nemen alle tijd en voldoen aan de wensen die ik had Indien nodig eerlijk over wat wel en niet kon. Wat ik fijn vond dat hij zei bij twijfel niet doen en dat was ook zo. Verder zeer correct en zorgzaam. Goede ontvangst en kwamen alle afspraken punctueel na. ps. een klein minpuntje wat denk ik alleen mij aanging vond het een zuinige catering en dit was mijn tweede ervaring in korte tijd. Want ik ga er van uit op is tekort

Meer lezen
Armand
ijzendijke
29-09-2021
8

Isabella Braem heeft gezorgd voor een professioneel en waardig afscheid voor mijn man. Wat wel is tegengevallen, zijn de kosten voor het opbaren thuis.

Meer lezen
mevrouw E. Versprille
Retranchement
12-08-2021
10

Wij waren erg onder de indruk van de familie kamer, zeer fijne plek. Tevens de begeleiding van Isabella, duidelijk, kordaat en zeer betrokken. Wij zijn erg tevreden het gaf ons rust en tevredenheid in een moeilijke periode.

Meer lezen
Annet Rijnberg
Terneuzen
21-07-2021
10

In 1 woord geweldig van a tot z . goede afspraken gemaakt en netjes nagekomen op en top verzorgd

Meer lezen
heerAb von Hout
Biervliet
20-07-2021
10

Mijn ervaring met Monuta Isabelle Braem is zeer goed. Je wordt heel goed geinformeerd, en ze zijn zeer betrokken. Ten allertijden kan je ze bereiken en er terecht met eventuele vragen.

Meer lezen
Karin de Back
Terneuzen
10-05-2021
10

Ik ben Isabelle en Thamar ontzettend dankbaar voor alle hulp en steun die ze ons hebben gegeven bij het afscheid van onze vriendin. Ze hebben er alles aan gedaan haar een waardig einde te geven. Ze waren persoonlijk betrokken en wisten precies waar ze moesten ondersteunen of wanneer er ruimte was voor humor. Dankzij hun keiharde werk heb ik afscheid kunnen nemen en kijk ik terug op een hele bijzondere dag die waardig is aan het mens waar we het voor deden. Dat zal ik nooit vergeten.

Meer lezen
Jacklyn
Rotterdam
30-03-2021

We ware erg tevreden over hoe de uitvaart van ons vader in 2009 door Monuta is verzorgd en daarom weer voor jullie gekozen. Het was weer bijzonder goed. Dank hiervoor

Meer lezen

heer Verduijn

Vanaf het eerste moment dat Isabelle Bream langskwam na het overlijden van onze zoon, voelde dat meteen helemaal goed. Haar adviezen waren bijzonder waardevol en duidelijk.

Meer lezen

heer Lenaarts

Deze dames zijn goud Ik kan ze niet genoeg bedanken Voor de zorg ,het zorgen Het persoonlijk contact Het liefdevolle warme afscheid van mijn Zusje De 5 sterren zijn zeer zeker niet genoeg

Meer lezen

Simone

Isabelle doet precies wat je verwacht, ook de nazorg is top bij haar. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar, en dat is bij een afscheid zeker fijn!

Meer lezen

mevrouw Schelstraete

we hebben reeds tweemaal, tot zeer grote tevredenheid, gebruik gemaakt van de diensten van Isabelle. Ze ontneemt je niet alleen een hoop praktische organisatie in moeilijke dagen, maar biedt echte steun en warmte waar ze kan. Ze weet daarin ook de juiste snaren te treffen bij de verschillende familieleden. Dat is erg bijzonder. Alles is bovendien tot in de puntjes verzorgd en volgens afspraak. Ze is o.i. een enorme uitschieter in het uitvaartwezen. We gunnen iedereen Isabelle in verdrietige tijden.

Meer lezen

Fam. de Koning-Grim

Beste Isabelle, We willen je langs deze weg nogmaals bedanken voor de prima verzorgde uitvaart van mijn moeder. De betrokkenheid, warmte en medeleven was hartverwarmend en een extra steun voor ons. Door de persoonlijke gesprekken voelde je precies aan wat onze wensen waren. Na afloop van de dienst waren er van de familie en belangstellenden alleen maar lovende woorden. Isabelle nogmaals hartelijk dank, Fam de Witte-Bouwens

Meer lezen

Fam de Witte

Wij kozen Isabelle, omdat ze op haar website heel meedenkend en vindingrijk overkomt, en dat bleek goud. Eric overleed plotseling toen hij 56 jaar was tijdens onze vakantie in Zweden. Nu, 50 dagen verder kijken wij terug op een hele bijzondere uitvaart. Van de 3 weken die we hebben moeten wachten op Eric’s repatriëring tot het afscheid in de grote tent in de paardenwei met 700 gasten, alles maar dan ook alles tot in de kleinste details in orde. (Isabelle paste zelfs haar kleding aan, aan het podium met de bloemen en daar krijg ik nog steeds complimenten over.) Ze is gepassioneerd, geduldig, creatief, respectvol, tactvol, open, ze is de engel die je op dat moment nodig hebt. Familie de Milliano, Ijzendjike

Meer lezen

Geertje van der Krogt