Recensies

Monuta Isabelle Braem gelooft in openheid, eerlijkheid en transparantie. Dat loopt als een rode draad heen door mijn dienstverlening in de gemeente Sluis, Biervliet, Philippine, Sas van Gent, Hoek en Sluiskil. Op verzoek kan ik u ook elders van dienst zijn. Om die reden laat ik u graag reacties van families en nabestaanden lezen. Zo krijgt u een beeld van hoe ik ben als persoon en als  uitvaartverzorger en wat ik belangrijk vind bij het regelen van een uitvaart.

U mag zelf ook een recensie toevoegen

Heeft u zelf ervaring met mijn dienstverlening? Dan hoop ik dat u een recensie voor mij wilt schrijven. Deze informatie kan andere families en nabestaanden helpen met het kiezen van de juiste bij hun passende uitvaartverzorger. Alvast hartelijk dank!

Fam.

we hebben reeds tweemaal, tot zeer grote tevredenheid, gebruik gemaakt van de diensten van Isabelle. Ze ontneemt je niet alleen een hoop praktische organisatie in moeilijke dagen, maar biedt echte steun en warmte waar ze kan. Ze weet daarin ook de juiste snaren te treffen bij de verschillende familieleden. Dat is erg bijzonder. Alles is bovendien tot in de puntjes verzorgd en volgens afspraak. Ze is o.i. een enorme uitschieter in het uitvaartwezen. We gunnen iedereen Isabelle in verdrietige tijden.

Zeer tevreden

Ik ben met name zeer tevreden over de uitvaartbegeleider ( Isabelle Braem ).

Alles naar wens

Uitvaartverzorgster Isabelle Braem heeft alles naar wens georganiseerd. Het was prettig om met haar alles te regelen.

Keuzes gerespecteerd

Isabelle Braem is een erg vriendelijke en meelevende vrouw. Ze houdt rekening met de gevoelens van de nabestaanden en respecteert hun keuze. Ze houdt geen 'verkooppraatjes' en denkt echt met je mee.

Prachtig afscheid

Zeer persoonlijk allemaal. Een warm en prachtig afscheid welke toch hoofdzakelijk door monuta zelf in elkaar is gezet.

goed verzorgde uitvaart

Beste Isabelle, We willen je langs deze weg nogmaals bedanken voor de prima verzorgde uitvaart van mijn moeder. De betrokkenheid, warmte en medeleven was hartverwarmend en een extra steun voor ons. Door de persoonlijke gesprekken voelde je precies aan wat onze wensen waren. Na afloop van de dienst waren er van de familie en belangstellenden alleen maar lovende woorden. Isabelle nogmaals hartelijk dank, Fam de Witte-Bouwens

Altijd goed

Alle overleden familieleden zijn verzorgd door Monuta.Was altijd goed,dus waarom veranderen.

Goed geregeld

Alles was perfect geregeld. geen moeite was te veel voor de uitvaart-verzorgers en -verzorgsters.

Perfect!

Het was perfect geregeld. Isabelle Braem dacht goed mee en kwam vaak met prima oplossingen wanneer iets niet (op tijd) geregeld kon worden. We hebben de begrafenis als stijlvol en perfect naar wens ervaren.

Een uitvaart in de paardenwei

Wij kozen Isabelle, omdat ze op haar website heel meedenkend en vindingrijk overkomt, en dat bleek goud. Eric overleed plotseling toen hij 56 jaar was tijdens onze vakantie in Zweden. Nu, 50 dagen verder kijken wij terug op een hele bijzondere uitvaart. Van de 3 weken die we hebben moeten wachten op Eric’s repatriëring tot het afscheid in de grote tent in de paardenwei met 700 gasten, alles maar dan ook alles tot in de kleinste details in orde. (Isabelle paste zelfs haar kleding aan, aan het podium met de bloemen en daar krijg ik nog steeds complimenten over.) Ze is gepassioneerd, geduldig, creatief, respectvol, tactvol, open, ze is de engel die je op dat moment nodig hebt. Familie de Milliano, Ijzendjike